Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2010 19:01 - Joshua’s Day of Resurrection (erection)
Автор: tzarkarui Категория: Лични дневници   
Прочетен: 27489 Коментари: 61 Гласове:
7



27 Април 2008 http://karutzar.blogspot.com/2008/04/joshuas-day-of-resurrection-erection.html

Joshua’s Day of Resurrection (erection)
Денят на възкресението Исуус Христос – Ден на Ерекция?... Пип, на днешното ден преди има-няма 1-2хиляди години едно хипи - йогата Йошуа им показал един трик на рязаните цървуланчета. Едно умение, което е научил в Индия (не става въпрос за днешен Мангалистан) от тези, дето могат да го научат. Той и преди им показвал трикове, които научил в Индия от тези, които имат правото да препоДават - бре ходене по вода, бре лябове и риби ги размножил със същата бързина с която писарушките на тората размножила чифутската банда - ма станали милиони за броени години - ма такова размножение няма и при насекомите дето щъкат в маалата сиганска. За 20тина години УБОчение в Индия бая е научил йогата Йошуа. И като за ка(л)пак им изтресъл новото на трика - спрял си жизнените процеси в тялото барабар със сърцето за има-няма 30тина часа (дето после ги направиха 3 дни - ама рязанопластелинчетата така го направиха и с т.нар. ХОЛоКОСТ - откъде ги изкараха тези 6 милиона не знам - магии някакви чифутски...) и рязаните цървуланчета "плеснали с ръце и се прегърнали" от радост - ами няма го будиста Йошуа вече - замина си в къщи. И се прибрали по колибите да си налягат тлъстите грозници дето имали за жени.

Ама мен ако питаш това е причината дето рязанопластелинчетата са станали човекомразци - ми щото "ногу грозен жена" имали - отврат. Ми тва имали - с тва лягали. И се появил разврата като следствие. Щото почнали да
чукат (ама не на вратата) кози, оффце и всичко де що мърда - "щото по красиву от грозноту жена" и по става... Педерастията също тръгнала по това време - така и до днес. То и то там тръгнали маймуните - щото рязаното пластелинче бухало наред де що мърда - и хоп - появило се липсващото звено в Еволюцията (не би ли било по правилно да се каже Полюция що се отнася за Дарвин?) - маймуните. Ма сигур са ги изгонили от Египет за грозотия тея рязанопластелинчета - друго не може да бъде - за грозотия, мръсотия, и овча миризма.

Та да се върна към будиста - йогата Йошуа. Ма яко ги изработил тея рязани цървулчета. Изпаднал в транс и ги шашнал сичкуту де що има рязан мангал наокулу. Те тези трикове йогите в Индия ги имали за "загрявка" преди лягане - демек едно нищо, ама толкова можел Йошуа - толкова правел. Е, и малко левитация показал в езерото на Петър (светия от научно-фантастическия роман т.нар. Нов Завет - ама не знам дали Спилбърг е бил режисьора),
прасета хвърлял в пропасти (бе откъде се взеха тея свини в Юдея бе - нали не са папали свинско? Ко праят тея свини там? За домашни животни ли са ги имали? - както индийците кравите?), масова хипноза (превръщал водата във вино - хе, ми тази хипноза даже масона Астор я умее), и други дреболии с които индийските йоги са забавлявали тълпите по време на местните им панаири за дребни монети.

Ако нещо е направил Йошуа това е било разпространението на изкривения будизъм в Палестина. Ма не можем да го виним прекалено – публиката му е била такава – рязано-мангалско-пластелинова. Щото там е имало само мошеници. Ма нъл знаеш Пиппи откъде идва думата мошеник? От името (рязано) Моше. А Моше е галено на Мойсей – извлечения от вода (такъв е превода на името) демонист, поклонник на курвата мадам йехова (jhvh) – водител на бандата смърдящи на овча лой чифутоиди. Сега ги наричат
комуноиди. Щом и римляните, създатели на Венерската ц(в)илизация и законност на де що са набарали територия, са се отказали – прави си сметката. Та да се върна на йогата – будиста Йошуа. (Аз него много го уважавам – що трикове им показал на рязаните пластелинчета…)

Тъй, върнал си бавно пулса Йошуа, огледал пещерата, дето го били набутали набързо в петък вечерта, и си казал:

- Що ли не дойде тук отрепчицата Мария-Магдалена да направим ритуално жертвоприношение на Бог Кама? Щото е много добра мръсницата – знае всички ерогенни зони, с език пластелинчето на възел може да направи. Пък и мангизи не иска за услугите…

Те нали си имали телепатична връзка – Йошуа и Мария (блудницата) – щом си помислил за нея – и тя се подмокрила (последното не е описано в
научно-фантастическия роман наречен Библия ли, Нов Завет ли – абе некадърно произведение…) и притичкала към пещерата за поредната доза „благословия” от Йошуа.

Пристигнала и що да види? Няма го Йошуа. Бре, ами сега? Да не го е задигнала някоя друга мръсница? Щото много били мръсниците в тази част на света. Ще и изкарам очите на тая никаквица – сега с кой ще си практикувам
КамаСутрата? Но надигнала очи – и що да види? Наш Йошуа целия блести като Аполон намазан не с овча лой, ами със студено пресован зехтин (миро).

- Перверзен секс ще има да пада, дано да има и камшик – Си помислила Мария-Магдалена и паднала на колене да се поклони на Господаря си – символизиран в еректирал пенис.

Тук научно-фантастическия роман „Нов Завет” не продължава действието,
щото е научно-фантастически, а не Порно-сексуален. И с право – хич не ми е интересно как някаква ПростиТутка (може и ПростоПутка) „опъварязанотоластиче” на будистки йога.

Пип, не ми се ще да ти преразказвам този роман – можеш сам да прочетеш измишльотините перверзии в него – има го във всяка синагога (те сега ги
наричат църкви) – безплатно. Пък ако не ти се ходи в синагогата – отиди във форума на АБВ – там ристиените ще ти разправят измислици (ма не от „1001 нощ”) от романа, и ще фантазират на воля. Хем и няма да ти трият постовете – нали е научно-фантастичен форум? Виж – не излизай от научната фантастика, не им отваряй очите (както Йошуа отворил очите на слепец – с Прана – космична жизнена енергия), щото ще те намразят (прилепите не обичат Светлината), и ще ти трият постовете на поразия. Те сичуку ристиени днес ша ходят на синагога – да почитат лиубофната връзка на будиста йогата Йошуа и прерверзната курва Мария-Магдалена.

То те и вчера са били на синагога. Преди 2 дни на ужким слязъл огън от небето в Йерусалем – демек Йошуа не си забравил КамаСутра последователите. Ма що не го показаха веднъж как слиза този огън, поне веднъж по CNN – да го видим и ние и да поверваме. И да станем ристиени… Щото нали знаеш братко - тъпандурите© верват на всяка дума, а знаещите и можещите ЗНАЯТ за какво става въпрос. Невежите Вярват, умните ЗНАЯТ.
Такива ми ти работи с тъпандурските© ристиени…

©2008 Цар Кару I



Тагове:   маймуни,   Resurrection,   мангали,


Гласувай:
10



1. d3bep - :)
04.11.2010 17:38
Хахаааа :)
И сам да съм читател тук, пак е весело!
Принципно е вярно, че Ийсус е бил в Египет и Индия... И че много от нещата е възможно да са точно по ... художествения ти преразказ.
Само че сега изкараха, че неква лама прибарала на Ехнатон писанията, молетиса, крила ги у планината и целата източна философия била на Ехнатон домочадие...
Даже сега чета ехнатонщините на български.... Само не разбрах как разбраха, че са негови...


Поздрави!
цитирай
2. tzarkarui - Хе, хе
05.11.2010 00:24
Естествено, че е бил в Египет - даже е минал през "кладенците на "Пирамидата" - като Орфей. И в Индия е бил - Иса са го наричали там. А за тибетските лами - просто не ми се коментира. Последната "крепост" беше Непал, но преди няколко години престолонаследника ("някои" му бяха промили мозъка - беше "спяща клетка") взе един калашник и изтрепа цялото кралско семейство. Сега там са китайските комуноиди.
А иначе - може и да се бъзикам в художествената си приказка, но м/у другото пускам и някои "ключови думички". Несъмнено Йошуа е бил велик лечител и орфеист. Но пък и истински се смея на неграмотността на падретата и оффците, които са съчинили "научно-фантастическия роман" Нов Завет (не че стария е по-стока...).
цитирай
3. solinvictus - Браткиш, какво мислиш за послед...
05.11.2010 02:00
Браткиш ,какво мислиш за последното ми прозрение(не без помощ...),че орфей не е личност ,а степен и това което знаем за него (като личност) е като "Новият завет"?
цитирай
4. d3bep - Браткиш, какво мислиш за послед...
05.11.2010 10:00
solinvictus написа:
Браткиш ,какво мислиш за последното ми прозрение(не без помощ...),че орфей не е личност ,а степен и това което знаем за него (като личност) е като "Новият завет"?

На мен адски ми прилича на "преводача" от египетски - Гайд ,който некак си преведе Орфей от египетски като "Храм". Като мога да кажа, че дори ак остранната му стилизация е вярна, още първата буква на първо четене я видях "объркана".

Мисля, че преди да го преведем е добре да си го изясним :) Лично мнение. По - важно е какво му е съдържало учението, отколкото как му се превежда името. И степен да е, като си нямате хабер степен в какво и как се постига - каква е файдата?
цитирай
5. solinvictus - Гайд и преводите му са "кла...
05.11.2010 10:57
Гайд и преводите му са "класика".Цялата му кампания ми е ясна.
Въпросът е какво имаме писано за Орфей и от кой и кога?
За да направиш каквото и да е заключение или извод.
цитирай
6. tzarkarui - Гайд
05.11.2010 11:36
Въпросът е какво имаме писано за Орфей и от кой и кога?

Ами гърчолята да кажат. Щото те и Омир си го елинизираха, направиха го грък, пък "събирача" на песните на Омир бягал да спаси живота си в месопотамия - щото зел та събрал нещата на Орфей (за Ономакрит и Пизистрат става въпрос). Прилепите хич не обичат Светлината. Ама хич. А семити ли са гърците? Ми не ги знам се мити ли са, се мръсни ли са, но че са преки роднини с рязаночорковците© и мингияните съмнения няма. И за да не стават недоразумения ще обобщя под термина "Сатанисти" всичките тези рязанопластелинковци© - мингияните, гърчолята, и евреите (+арабеските) - абе Чандала - щото произхождат от Сатана - Индия. Демек - Сатанисти. А сичкото Сатанисти са паразит до паразита (майно льо), вирус до вируса (свински)... И виреят САМО в кисела среда - пълно фунгуиди (от фунгус - гъбички). И всяка основна среда (Основа) им разказва играта (сода бикарбонат например). Е, Ние сме Основата. Основата на Цивилизацията е Тракия, Египет, и АРийска Индия. Останалото е Day of Resurrection (erection)...:)
цитирай
7. solinvictus - хехе браткиш като те чета и се усп...
05.11.2010 11:50
хехе браткиш като те чета и се успокоявам ...този ономакрит и пизистрат какво са написали имаш ли линкове нещо или ...?
да ти кажа сега у "ниета" има много библиотеки които пускат до оригинали и ако сгряваш езици ,можеш да си го четеш и някои изобщо не са в част за нашите спорове и могат да пуснат некоя наша книга ,штот те си мислят че са келтски и баски -папагали
обаче може някой буден тюрколог или алтаилог да им подскаже хехе
цитирай
8. d3bep - Гайд и преводите му са "кла...
05.11.2010 12:03
solinvictus написа:
Гайд и преводите му са "класика".Цялата му кампания ми е ясна.
Въпросът е какво имаме писано за Орфей и от кой и кога?
За да направиш каквото и да е заключение или извод.

Човек, те така ако разсъждаваме... Траките за никого не са писали.... Според сегашните представи.
цитирай
9. d3bep - Въпросът е какво имаме писано за ...
05.11.2010 12:15
tzarkarui написа:
Въпросът е какво имаме писано за Орфей и от кой и кога?

Ами гърчолята да кажат. Щото те и Омир си го елинизираха, направиха го грък, пък "събирача" на песните на Омир бягал да спаси живота си в месопотамия - щото зел та събрал нещата на Орфей (за Ономакрит и Пизистрат става въпрос). Прилепите хич не обичат Светлината. Ама хич. А семити ли са гърците? Ми не ги знам се мити ли са, се мръсни ли са, но че са преки роднини с рязаночорковците© и мингияните съмнения няма.

Точно те тоя м ие на устата ,гледай да видиш, тръгнал съм да ги разпердушинвам.
Следващата статия.




А по твоя въпрос, Царю, искаш ли да изплашиме Сола?
Солче, гледай бате.Ти ми обеща че ше стигна до стария завет, днеска изпълни обещанието си!!!!

Стар завет, бате, чети, щото по принцип не четеш:

"ДАН ще съди людете си, Като едно от Израилевите племена"

"Дан ще бъде змия на пътя, Ехидна на пътеката, Която хапе петите на коня, Тъй че ездачът му пада назад."

"Към север да бъде знамето на Дановия стан, според устроените им войнства; и началник на ДАНЦИТЕ да бъде АХИЕЗЕР, Амисадаевият син."

"В онова време нямаше цар в Израиля; и в ония дни Дановото племе си търсеше притежание, гдето да се засели, защото до оня ден не беше им се паднало наследство между Израилевите племена."

"И Дан защо стоеше в корабите?".....

Дааааанайци, аааахейци, турулюлюлююююю :)
Чети бре, младеж, вече съм ти казал. Чети, то си ПИШЕ.
С ГОЛЕМИ БУКВИ.
Не е толкоз вредно да четеш, колкото ти изглежда.

цитирай
10. tzarkarui - Густоооо
05.11.2010 13:47
Точно те тоя м ие на устата ,гледай да видиш, тръгнал съм да ги разпердушинвам.

С теб съм - до гроб! :) Ще ме накараш да пропиша отново приятелю. Щото имаше моменти при мен - спрях да пиша - щото си мислих - ми аз си пиша, пък "кучетата си блеят, кервана си плюе по тавана" - кво да им отварям очите (Омирски)...:) Щото Омир означава на грчки "слепец", пък и си имали в Етиопия един цар (грчки) с това име - Омир. Не го знам дали е бил сляп, ама като съдя по закърнелите прилепни оченца грчки - сигурно.
Сол, Омир е бил ослепен от музите знаеш ли го? Първия преписвач и редактор на Илиадата е бил Ономакрит - направил го по нареждане на тирана Пизистрат. Ама взел, че превел не само Илиадата (написана на кирилица) ами и Орфеевите химни. И Пизистрат го погнал да му декапитира (Decapitation - Обезглавяване) кратуната за това - та той търтил да бяга в Персия. Там някъде по това време Омир станал грък, и Троянската война - война м/у грци. Те гърчолята да има едно лесно и Орфей да направят грък (не че няма опити в тази насока де...), ама ги е страх - щото ще трябва да публикуват всичко от Орфей - и тогава "Олимпийската им йерархия" ще отиде та се не види... Щото то бива-бива, ама цял вол на мезе не бива. Атина (Палада) била "родена" от главата на Зеус - дрън-дрън ярина. Както и да е - те елините са си само около Атина (Мегара) - чуеш ли сиртаки - от ДАНското племе ще да е (може и ДАНСкото...:)) - останалото е на български макам и в неравноделни ритми. Най ми е густо на о.Крит - там ДАНски елини няма. :) И недей да "дигаш гири" щото веднага ще ти приведа какво означава думата "Гири" - ГИ е Душа, а РИ е тяло, материя...:) Лемурия знаеш ли какво означава? ЛЕ е вземи, МУ е Смърт, РИ (вече го казах) - тяло, душа - та превода е Душата Взима Смърт. Аха...:) А Сатана знаеш ли какво е? СА е Безкрай, ТА е Раждане, НА (МУ, НА, и МА са много сродни) е Смърт, МА е Прераждане. Демек инкарнационен кръговрат. САТАНАМА! Ама за Сатанистите прераждане няма...:)
цитирай
11. tzarkarui - Кхан
05.11.2010 14:15
Хайде сега да ви започна отново...:) КХ означава Енергия (или Кха-КА) КА е единия полюс на Тем Ра, който пък се е издигнал от първичната Вода - Нуну. Втория полюс е БА.В този ред на мисли (бхти и клишето) КАБАЛА добива съвсем други измерения - не е ли? АН е Донасям. КХАН означава Енергоносител (Енергия+Донасям/Нося). Горе-долу същото като ФаРаОн.
Сол, браткиш, наиш ли ко е бикини (тези нещица, които често обичаш да смъкваш. ама не прашки, щото те не се нуждаят от смъкване:))? КИН е в смисъл да купиш нещо, да придобиеш. ПОКИН е да платиш, а БИКИН е да продадеш...:) И ко стаа? Кво има да се продава там? Дупка с косми ли (може и епилиптирана)? :) Аааа браткиш, да внимаваш с бикините на спанските кокершпаньоли...? Щот нещо ногу чандала го избиват...:)
цитирай
12. d3bep - :)
05.11.2010 15:16
Пиши бе човек, кой те спира, глей колко хора се навъртяха!
Ей го значението на кабалата (не е точно предадено, но ориентира в понятията)-
http://www.wandsofhorus.biz/txt/apdx_17e.html
В по - късно време е заменено от херметичното учение Кибалион. Тоа е просто опит за кражба, пак.

homeros(омирос) по гречески означава Заложник. Това е много хубаво име, което обяснява зашо не се ползва. Да кръстиш детето си "заложник" или "пе*ераст" само щото е имало мноо модерен поет с това име плаче за отмъщение на дърти години.

Пиши ако искаш за омир, ще е интресно...

Макр че аз това, коеот донаписвам, поставя косвено въпроса: ич въобще трябва ли ни Омир????

Поздрави!


цитирай
13. solinvictus - Въпросът е какво имаме писано за ...
05.11.2010 17:05
d3bep написа:


А по твоя въпрос, Царю, искаш ли да изплашиме Сола?
Солче, гледай бате.Ти ми обеща че ше стигна до стария завет, днеска изпълни обещанието си!!!!
.


Ми там ша стигнеш ,аз знам!Щом се изтърва ,че юдеите прилапали бактри и харпи ясна е работата!
Щом не си прозрял нищо за ариите , кво да говорим за птоломеите?
Браткиш знам че ти мноо убаво обясняваш думичките ,тоа Сабазии го изкараха на едно място БОГ=Бик хехе
а пък те евреите си го броят като основател на СЪБОТАТА демек сабазий=събота и ето ена еврейска работа,
и понеже се знае ,че е свързан с траки и фриги ико?
ВОЙЛА траките и фригите =съботяни хахаха

не мойш ма уплаши браточка ,аз съм стар бойн-бетеран ехее
аз ,ако знайш ....
цитирай
14. d3bep - :)
05.11.2010 17:12
Ве пич, ти не си ли чел библията ве ,Арию :)

Седай си на гъза и чети преди да ми спориш и да казваш че знаеш.
Има една глава Естир. Много е подробна.

На Естир мъжа й си го превеждай като КСЕРКС. И ше си обясниш постепенно и ненормалния империализъм на персите, и откачената им войска, и как милиони губят от 30, защо Ксеркс вие, че сред генералите му динствения мъж била една жена... и прочие.... Спориш и се смееш за нещо, коеот показва теб като незнаещ, не мен... Въобще колкото и да го натъртваш , само ти се насиняваш. Десети път ми правиш забележка, а дори не си разбрал за какво...

Казах ти, че персите са дирижирана от евреите империя. И е точно така.
Чети там, балтазар, малтазар. Ръце по стената, отпечатъците на Бога.. .То си пише.
цитирай
15. solinvictus - Аха пич, ве. . . щом си чел библоса си ...
05.11.2010 17:30
Аха пич,ве... щом си чел библоса си от знаещите!?
Има един друг(кат тебе само че е с Ведите и той ги чел само ,че в превод от 1967г.
ариите били евреи хахаха що за глупост е това?
Еранците(иранците) пък били империализъм остава и да ги "загниеш"?
Чети и други неща освен библоса!!!
цитирай
16. d3bep - Чети и други неща освен библос...
05.11.2010 21:48
solinvictus написа:

Чети и други неща освен библоса!!!

Обещавам. Ей сега я затварям!
Петъчен Нема Тод такъв... В спиртно бурканче.
Пощурял си нещо напоследък. Скучно ти е в блог бг и се чудиш с кого да се дърлиш, та се захапа с мене...

Поздрави!
цитирай
17. solinvictus - Нема Тод(да му се свети името)е с най ...
05.11.2010 23:59
Нема Тод(да му се свети името)е с най -зоркото око вижда всичко и всички ,и който НЕ прави добри дела го пращат при Царя да го накаже(справедливо)
ти имаш поглед ,но и ти кат мене си се здухал,КаруЦаря гледам ,че се е поуправил малко ама ... то е щото има правилна диета хаха
цитирай
18. d3bep - ?
06.11.2010 15:44
И ква е диетата бе? Моркови и дзеле ... във гроздов сос :) Знам я тая диета, наричат я есенна умора...
Другарят Цар нейде се погуби и спря да пише обаче. Иначе принципно е ясно , че народът обУжава кОмири(да не се бърка с комари, нито с комици), а че другаря цар Пречи На Работата!
цитирай
19. solinvictus - Царя има страшна диета хехе раки...
06.11.2010 19:07
Царя има страшна диета хехе ракиджок с вълчо мезе той не е марулоядец или тревОпасен хаха той се е разкрачил на мого фронтове сигур и тука няма некой интелКтуалиц, аз съм слаба ракия парцУцка хехе
пък щом се е регистрирал заради тебе ,начи ще си ХОРтувате!
ти си мого припрян нещо да не пишеш кьнига,а?
цитирай
20. d3bep - :)
07.11.2010 12:11
Не, засега не, макар че ми е минавало през акъла.
Но идеите ми надхвърлят дори тракия и египет ,така че има още с какво да те изненадам :)
Ще видим ,ако блогът потръгне може и да се прежаля да напиша нещо повече... Засега обаче ме мързи, но имам доста писани работи и хитри идеи...
цитирай
21. tzarkarui - НемаТод - Да се свети Името Му
07.11.2010 16:37
:) Хехе, браткиши, докато ме е нямало яко сте се джафкали. Дзвер, в калдатата една вечер докато вкарвахме в кривия път всички кришнаисти, ристиени, последователите на Лошота Муха (MuhaMAD), дъновистите, и прочие , и прочие, с модератори Трихо седнахме и измислихме най-истинския, най-праведния, най-могъщия, най-,най-, БОГ. С име НемаТод (Дто задължително - не Т). Та понеже всички мюслита (свинско), кришнаисти (вегетарианци), кривославни (постите), и нам си кви още, имат някакви ограничения относно храната и алкохола, то НемаТод също имаше спец изисквания относно храната. Трихо (той като главен Първосвещеник/мюфтия) и аз (Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae - - отговарящ за чистотата на религията) измислихме платформата на тази нова религия. Голям смях падна онази вечер. Беше много оригинално, всеки даде идеи за новата религия. А на сутринта някакъв кисел модератор взе че изтри темата. Даже не я пусна в кошчето, че да можем да си копираме идейките.
От тогава се кудошим с браткиша Сол за НемаТод и изискванията към неговата религия. Жертвоприношенията включваха ракиджьос, вълчо мезе, салата марули (беше пролет) - нея пък я сложихме за да придърпаме кришнаитите към новата религия - нали са дървоядни, такова де - тревопасни - марулоядци - хехе...:) Ама темата за Кришна беше връхта... Щото доказах, че мингияните са написали Рамаяна, ама не било правилно как сме го произнасяли - правилното било РОМАяна, не било КамаСутра, а КаРма-мутРа -
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=28276&st=600

А пък в
http://www.wandsofhorus.biz/txt/intro_e.html

ясно си личи какъв е Уваров. Много-много не му вярвай щото на места послъгва. Но много нещица ги казва правилно.
(А браткиша Сол в Калдатата имаше друг ник, но не искам да му го издавам без негово позволение.)
ResurrErection е ли "възкресена Ерекция (erection)? Ако е така, знам как става. На един дядко ерекцията може да се възкреси само от младо гадже - йегне...:)
цитирай
22. solinvictus - Браткиш, ша събирам 6 велики боили ...
07.11.2010 17:26
Браткиш ,ша събирам 6 велики боили на Нема Тод (да му де светли името) за да видим какво наказание и глоба да ти наложим за споделяне на поверителна инфомация за НЕпосветени .хахаха а глобите както знаеш не се обжалват штот ако ГИ се ...дабъл
Д3верът са му объркани понятията нещо ,не мога да му фана лохиката ,кара я 5 за 4 ,май?
цитирай
23. tzarkarui - НемаТод - Да се свети Името Му
07.11.2010 23:01
Браткиш Сол, аз, Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae на Бог НемаТод (...името му) заявявам, че тайната на вероизповеданието е запазена, твоя ник от калдатата се пази в тайна, жертвоприношенията са поднесени, ракиджьока изпит православно, вълчото мезе беше малко алангре, ама го изпапахме на нафора (ми не е марулен сезон), специалната туршийка беше пълно бижу - мммм... Шесте боила за малко да ги направим кришнаити - щото не ебавака да кльопат вълчото мезе - нахвърлиха се на туршийката, заебаха ракиджьоса - резил... Ама се поправиха после - когато започнахме да кривославим в песни НемаТод. Текста не си го спомням, ама за килии ставаше въпрос, за некъф Илия. Така и не разбрах. Те тая килия в затвора ли е, щял в затвора да влиза ли, да излиза ли - губи ми се. Абе тоя Илия да не е библейския свети Илия? Ми нъл го отнесе с небесна конница Танг Ра - къф затвор, къф Бачо Киро? Нещо ми се губи - от вълчото мезе ще да е - беше алангре. Ще взема да направя поправка в канона за богослуженията - вълчо мезе алангре - строго забранено!
Кво викаш браткиш Сол? Ша праим църковен събор? Моооже. Що да не може? :)
цитирай
24. solinvictus - Точно тъй. браткиш! Тава със с...
08.11.2010 00:26
Точно тъй .браткиш!
Тава със събора е задължително ,штот виж как зеха да се вмъкват непосветени и объркани Тод-ове и да всяват брожение в плебса.
А това е крайно нижелателно.
Гледам ,че водиш мого културна дискусия да не би някоя шфетка да си я прекълено дълго убеждавал да изостави езически Бог -Один и да поеме по един правилен и праведен начин Новата Вяра?хехехе
Аве браткиш се шата питам ,разпрявали са ми че шведките били мъжкарани,да не са прикрити хотфердони.а?
цитирай
25. d3bep - :)
08.11.2010 09:14
Непосветени! хаха! Объркани! Ха!
Много добре го фанах вашия Нема Тод и без да ми го казвате, най много да бех объркал некоя салатка, нематоди!
Вие ако направите събор, аз ше са обявя за антипапа и ше ви изпапам сичкото вълчо мезе, ше карате само на лимонадка!
цитирай
26. tzarkarui - :) Браткиш Дзвер
08.11.2010 09:50
:) Днес чувството ти за хумор е в дефицит...:) 1во Бог НемаТод (...името му) се пише слято. Щото е ЕДНО ИМЕ - Вселенския ГоСпоДар, а пък негов противник (нещо като еврейско-мингиянския Сатана) е ИмаТот. 2ро Аз като ecce Inquisitor Curiae на Бог НемаТод определям канона на обряда. Щот ногУ важно разбийш... За сега лимондето (да не се бърка с комунде - щото оно е цървено) е позволено само в изключителни случаи - като катализатор за в случаите ако се обърка пропорцията ракиджьос-мезелък. А пропорцията е Тайнство (нема само кривославните да ми говорят тинтири-минтири:)) и това Тайнство го пазим здраво (както и ника на браткиш Сол в Калдатата). :) Ти за сега си се объркал в понятията за НемаТоД. Щото първо трябва да те посветим. А посвещенията стават в Тайнство. И в Ристьо на Рантата (Ranta на фински е плаж, крайбрежие, а Ристьо е профанизираното име на будиста-орфеист Йошуа). Та в РистоРанта ще те посветим и кръстим в Името на НемаТоД (Да се свети Името Му), първосвещеника Трихо, и Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae...:) Ще произнесеш три пъти проклятия за ИмаТоТ (и неговите демони на Знанието) и ще станеш посветен в тайнствата.
Хубава религия е това - човеколюбива. Няма многУ ограничения. Не е като мюслитата и кришнаитите ва вириш дупето по нам си колко пъти катадневно, няма марулоядство, нито пости. Канона е лесен - хапка, пийка... - ей тея три работи...:) То и Йошуа е вЕрвал в НемаТоД, ама онея Сатанисти - евреите - не са го разбрали - сигур от кашерната манджа ще да е било...:)
цитирай
27. d3bep - :)
08.11.2010 10:14
Аз затва ти казвам, ко не ми аресва, минавам в антипапа!
Ше прексръстя НемаТод на Нема Тод.
И ше проклинам три пъти Амен Дот - обратното на Нема Тод.
Глейш, че съм го изСмислил.
В основата на моята концпеция седи човешкото здраве, което се крепи на еликсиризацията на новооткрития в медицината витаминъ "Ръ".
Мойта религия за разлика от вашта ше е демократична, без тайнства, направо сипвай, възливай, амен! Покръстен си! И ше видите как ше зема власттъ!
цитирай
28. solinvictus - :) Днес чувството ти за хумор е в д...
08.11.2010 11:27
tzarkarui написа:
:) Днес чувството ти за хумор е в дефицит...:) 1во Бог НемаТод (...името му) се пише слято. Щото е ЕДНО ИМЕ - Вселенския ГоСпоДар, а пък негов противник (нещо като еврейско-мингиянския Сатана) е ИмаТот. 2ро Аз като ecce Inquisitor Curiae на Бог НемаТод определям канона на обряда.


КаруЦарю I,
както знаеш всички по спейшъл релихии имат военни ордени,какво ша рече това ена военна организация, дисциплина и вертикална йерархия , и най важното цедката на входа .
Приемането ,просветЛяването,приобщаването хехе
не може кой откъде се обадил и айде в НемаТод(да му се светли триж пъти името) тава не е ДКМС
тука трябва да има изпитания ,през огън и вода ,през глад ...
не през глад не ,обратното колко може да изяде и изпие за да му се води отчет и да се знае за Ристьо на Ранта за да не се набутват ...пиендяните(не сме решили как ша се казват простите членОве,браткиш) ,
пиенде-пиендиеян-и/ки хахахаха

както казва д3вера ,ако не му харесвало щял да напусне ,то туй да не е концерт по желание влизания и излизания няма ,
затова Центзура( ecce Inquisitor Curiae на Бог НемаТод) ако допусне грешка се наказва от шестимата Велики Боили с глоби или плащания на сметките в Ристьо на Ранта хехее
Браткиш ,както знаеш много ХОРа се вземат на сериозно!
Ай
цитирай
29. d3bep - :)
09.11.2010 10:22
Нищо не разбрах, взели се за сериозно ХОР-а?
Влезнах ли у ордена или да ставам антипапа.
Ае, че луканката на терасата ме вика и две бутилки витамини от хладилника искали да ми кажат нещо на латински. Няква молитва за новата ми църква ше е тва, сигур!
Мислете, и то бързо, че после ше има схизма! Анатеми и краставицоносни походи до трушийницата!

Губите ми времето!
Ше ми се вкисне ракията от чакане! Решавайте по - бързо!
Само некви неразбораеми работи за некви пиендяни ми говорите.
Мислете, щото има мцелия ресурс за апостолична църква по въпроса.
И ше се откажа от Амен Дот каот стой та гледай!
цитирай
30. tzarkarui - Хехехе
09.11.2010 16:30
Ае, че луканката на терасата ме вика и две бутилки витамини от хладилника искали да ми кажат нещо на латински. Няква молитва за новата ми църква ше е тва, сигур!</div>
Виждаш ли браткиш? Много скоро ще те приобщим към кривославната вяра на НемаТод (...името му).
<div class="quote" title="">Няква молитва за новата ми църква ше е тва, сигур! Ше ми се вкисне ракията от чакане!

:) Ма не бой се, няма да се вкисне. Сега събираме църковния конклав и идваме да те кръстим в новата вяра нематодска. И ракията ще ти изпоркаме, винцока също, луканките ги прежали. Вълчо мезе ще ти докараме - само кажи с какви балкони го искаш. (Те тая фраза за вълчото мезе частично си я изкопирах от Емануил Роидис и неговата "Папеса Йоана" - ама там точната фраза за чернодрешковците в нагон е "Охота са сурово месо", а пък ние си имаме лафа "Ела вълчо - изяш ме" - та от там тръгна...)...:) Отдавайки на НемаТод дължимото жертвоприношение (става въпрос за глиста нематод) във вид на ракиджьос и пържоли, отделяме повече време и внимание на "Духовните ценности" (които се съдържат най-вече в ракиджьоса) - пък и "Гладна мечка хоро не играе"...Хехе...:)
Ама сакън браткиш, недей да ставаш антипапа - с браткиша Сол един такъв не можахме да го вкараме в кривата вяра - беше марулояд (вегетарианец), кришнаист, и човекомразец - щото четеше РОМАяната по цял ден, обикаляше маалата мингиянска да пропоВЕДИява - и само Кришна, та Кришна (и Радка краварката дето му свирела на флейтата - ама не я знам дали на Кришната флейтата е Пиколо и рязана - по мингиянски) - и само за Трансцедентални (х)Асансьори думаше, и изкара, че мангалите били първите арийци. Абе резил пълен. А браткиша Сол искаше да го направи от Мутроист в Митраист. Ама не успя - щото оня дънеше само марули на гладен стомах - и никъф ракиджьос - никъф... Резил. А пък (U_Ra) имаше една обожателка - ТукСи - на срещите с него ходеше с бутилка Скоч - щото грозна - смрът, пък и беше момче дет се правеше на мома - транс. Нещо като Арджуна пиниз...:)
цитирай
31. d3bep - Ок
09.11.2010 17:46
Седим тука и ви чекам огава, щом ще идвате :) Само не разбрах зако имаш втори блог! Не ти трябва, закривай единия или го остави, Сола да пише вътре!
А кво праат митраистите у таз църква ве браткиш? Че напоследък намерих един митраист у некакви азбуки - май на Кирчо и Метъла, и му съборих един скрин на главата! Въобще не ги разбирам тия! Не знаят отде произлизат! От мен!
Тва са объркани момчета, наследници на мутроистите, именно!
Ура за новата църква, и да научиш сола да различава грозде от шишарки, и лози от гирлянди! Да не си мисли че ракията се прай в магазина! Тя не че повечето не се прай там де, ама.. .Се пак човек требва да е сигурен какво тече във вените му!

ПП. Ако докарате вълчо мезе просто ей така, вълчицата ше на изяде всичките.

Аде, поздрави!
цитирай
32. tzarkarui - Re: Ok
10.11.2010 12:08
Хехе, вълчица казваш, опасна... Ми ти си като Ромул и Рем бе браткиш...:) Снощи ми беше на гости бай Гроздан от Поморие. Яко БогуСлужение отхвърлихме с него - мммм. :)
цитирай
33. d3bep - Хехе, вълчица казваш, опасна. . . Ми ...
10.11.2010 13:08
tzarkarui написа:
Хехе, вълчица казваш, опасна... Ми ти си като Ромул и Рем бе браткиш...:) Снощи ми беше на гости бай Гроздан от Поморие. Яко БогуСлужение отхвърлихме с него - мммм. :)

Охолю - холю, само на тебе ше са кланям!
Ей го на, обещах!
Имаме общ приятел!
Аз го познавам от малък!
Само с него с идружа, другите даже рядко ги помирисвам!
Тва е истинск иприятел.

И големият му брат, бай Мускетар! Също е голям пичага.
Имаха и един представителен ,с черен костюм, бай отлежан ,ма него го спряха и после пуснаха някакъв глу-пак с черен костюм, който просто не е същото.

Е тва е, сезона на гроздето започва...

Ромул и Рем. Ха баткиш, ти почна да ма виждаш двоен :) Аз не съм кат ромул и рем ми направо съм кат патрокъл пред портокалов ром с лимон. Кат Аякса пред бутилка метакса!
Ха наздраве, да живее илиадата!

цитирай
34. tzarkarui - Re
10.11.2010 18:03
:) Ами браткиш, нали Ромул и Рем са смукали циците на една вълчица? Та си виках да не би твоята вълчица да ти дава да сучеш само от нея и да не припарваш в друга глутница. Хехе, вълчица с чувство за собственост... Не че всички не са такива...
Ха баткиш, ти почна да ма виждаш двоен :)

:) Ми двама бяхме - аз и бай Гроздан - стерео пиниз...:) А бай Мускетар ногу го уважавам - мъжкар та дрънка - НемаТодист от всякъде. А оня "дъртак" с черното костюмче нещо му съм се разсърдил напоследък - щото той си идва с бадеми, пък те ми засядат в дупките на зъбите - та се изнервям, хехе.
Знаех си аз, че си НемаТодист и само се правиш на антипапа - чист антиМутроист си от всякъде. Пък и с тези приятели дето ги имаме с теб - от Поморие, Сливен - бе да не ги изброявам - та няма да пропаднем с теб. Теб ще те направим завеждащ PR и връзки с Обществеността НемаТодска - разбираш от приятелство и Обряди към Вселенската Църква на НемаТод. Това, което съм забелязъл напоследък е, че браткиша Сол е затънал в ерес. Отдал се е на богуслужение само с хиспански винцок в компания на хиспанки с цици тип "Кокершпаньол" (демек циците висят като на кокершпаньол ушите). Вярно е, хиспанския винцок не е забранен в Канона на Вярата НемаТодска, но пълното пренебрежение към бай Гроздан и Сие не е богоугодно дело. Като се добави и факта, че жертвоприношението с хиспански винцок е придружено със слушане на Стари Градски Песни (нещо, което е строго забранено от Канона) - като го гледам може и до злоупотреба с Чалга да стигне - - Та мисля, че при събора на Конклава да решим какво да предприемем за неговия случай. Който е много съмнителен - утре и на кашерна манджа може посегне. Дали за тази злоупотреба не е виновен Митраизма? Щото от Митраизъм до Мутроизъм е само една крачка...:)
цитирай
35. solinvictus - Та мисля, че при събора на Конклава ...
10.11.2010 21:53
tzarkarui написа:
Та мисля, че при събора на Конклава да решим какво да предприемем за неговия случай. Който е много съмнителен - утре и на кашерна манджа може посегне. Дали за тази злоупотреба не е виновен Митраизма? Щото от Митраизъм до Мутроизъм е само една крачка...:)


хехе ,браткиш тава не може да се случи,гарантирам ти!текива като дзверот ги разпознавам мого бързо ,ти явно си се заиграл в момента и е успял да те заблуди ,нооо мен ,не!
като каза за партийни секретари ,се сетих за един случай ,който съвпада с дзверовия хаха
браткиш,ено време в соца имаше английски дворчета и там влизахме да пушим и да си говорим по сексосоциалистически теми хаха и партийния ми вика ма тихичко,аве ...
-къде са слага тая спирала?
в първия момент си помислих ,че се бъзика,обаче той сериозен ...
ми викам (още по тихичко)
на главичката се слага ама ша внимаваш да не нараниш,дай я на жена ти ,тя ша ти я сложи внимателската... и после пей сърце ...хакай чушки в боба и те тава е!
После разбрах ,че след демокрацията станал евангелист или там некакъв сектант ....хаха
че дзверот е същият маймуняк и баща му тоже!
ай
друг път ша ти разкажа за кришнарите...
цитирай
36. tzarkarui - Re:Та мисля, че при събора на Конклава ...
11.11.2010 00:25
Те парт. секретарите ги избираха по вярност тип цвък-цвък. И всички по-късно станаха ристиени - само свещи палят по църкветата... Добре че не са направили някой пожар. Хехе... Ами ти бе калхпазанин - кви ги вършиш с онея кокершпаньоли? Земи си някое рускинче да олабваш жилата от време на време. Или италианче - ония по стават. И го мани тоя хиспански винцок - ша изпаднеш в ерес да знаеш. Ако няма ракиджьос наблягай на френски винцок щот по-арен е.:) Кво казваш за кришнаитите? Мантруват ли мантруват - Харе Маре Риба Тон - - бе мингиянска им работа. Няма спасение...
цитирай
37. d3bep - :)
11.11.2010 11:41
Солеее, солееее....
Лекувай се доакт е вреем брат, още имаш наченките на свястно момче.
Аз ако съм кришнар Царя трябва да е направо юдаист, кво ше кажеш? Виж, че и отй човека ти говори за душа и за съзвездия, аз даже бягам от тая терминология...

Побърваш се нещо и изтърваш правата вяра и точната нишка. Ти пръв премина границата и ме принуди да ти покажа, че знам какво правя... Но повече не мога да ти покажа, най малкото щото си разрушително настроен и не си готов.. Н овсе пак, за 10 хиляден път: не е това, коеот си мислиш. Не знам дали моята теория ще ти хареса или не, не е и задължително, н отая, която ми пробутваш за моя, е само в главата ти...

Земи докато е време две бутилки скоч от магазина и са дезинфекцирай!
Почини си и после ела.
Помолих те да си махнеш поста от където не му беше мястото.
За случката обвинявай себе си, ти ме принуди да изнеса фронта. На АБВ каот на исторически източник аз никак не държа.

Мисли, действай. Аз все още съм ти приятел и въобще не искам от теб да споделяш моите ценности и схващания. Даже сам ше блесна така :)

Ти мисли! Поздрави!

----------------

Царю, извинявай за отклонението...
Статията, за която ти говорих ,е готова .Ще се радвам да чуя мнението ти.
малко съм се отпуснал да пиша, но мисля, че имаше причина....
цитирай
38. tzarkarui - Страшна ти е статията браткиш...
11.11.2010 18:08
Два пъти я чета вече - не че сне ги знам повечето работи, но ти си ги систематизирал в статия. Браво! Много ми харесва.
:) Пък на Сол не му придиряй - изпаднал е в ерес - ще го решаваме неговия случай в конклава.
:)
цитирай
39. d3bep - :)
12.11.2010 10:08
Сърдитко Петко - празна му митраическа пещеричка !
цитирай
40. solinvictus - Мераклиите са повече от китайците, ...
13.11.2010 08:50
Мераклиите са повече от китайците,браткиш!
цитирай
41. d3bep - Царю честити, пона да лиспваш на ...
16.11.2010 18:14
Царю честити, пона да лиспваш на всчката аудитория....
цитирай
42. liliyanaandreeva - КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ОРФЕЙ И МОРФЕЙ, ФАТА МОРГАНА И МОРГЕН(УТРИН)?
08.12.2010 11:32
ЗАЩОТО ЗА МЕН Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО: Мор . (ф . е + й) и Я = Мор . (Г .Ъ + И) ан А = 42 кв.км . ( 15 . 2 +1) квадрата + 8 кв.км = 1341 кв.км - това е архитектурен план на календарен град ,описан в Стария завет(проект), Новия завет(проект), Откровението и във ВСИЧКИ митове на ВСИЧКИ народи по целия свят.И понеже не са имали математически,химичен и компютърен език са описали параметрите на града по един повествователен метафоричен начин.
цитирай
43. liliyanaandreeva - УТРИН = 1341 кв.км
08.12.2010 11:36
Мор = 42 = Молибден - хим.ел. №42
Ф = 15 = Фосфор - хим.ел. №15
Е = 2 = Хелий - хим.ел. №2
Й = 1 = Идрогено - хим.ел. № 1
Я = А = 8 = Ахт - на немски език

У = 1 = Уно - на испански език
Т = 3 = Три
Р = 4 = Четири
ИН = 1 = Идрогено - хим.ел. №1
цитирай
44. tzarkarui - Хехе
08.12.2010 13:23
Те тези старо и новозаветни боклуци ги остави на мадам (с рязан вибратор) йЕхова - Илдабаот. :) Само че батерийките на рязания вибратор през 2013г. ще са "Чао", и ще я пратим във Филибето на околовръстното - да изучава "История и еволюционно развитие" на духовите инструменти. По-специално на флейта тип "Пиколо" (рязана и мека на баране)...:) АР е "Проявено Божество", "Бог в Развитие" - Човек, създаден от ХОР. МАКците и ЕДОНците са нашите прадеди, а мястото където са живели (и живеят) си е баш тук - във Филибето. Те това е и мястото АрМакЕдон, а неговото околовръстно шосе е "Училище за духови инструменти "Пиколо"...:) На мадам (на публичен дом) йЕхова там ще и се изпълни "Карма мутра"та...хехе...:)
цитирай
45. get - Голе-е-ем,а молба Тzarkarui !!! От биволарчето Гет-ко, от Хем !
22.12.2010 21:57
Бихте ли ми дали повече информация относно това ??!
http://lh4.ggpht.com/_-UoPqbrfTlI/TIJCUAhxVCI/AAAAAAAACZ8/-jjsYUc_BWE/Book%20of%20the%20Earth%201-1.jpg

Много ме е ангажирала символиката му ! - Направо взех да го сънувам :)
Като казвам инфо ... Имам в предвид книжен източник или сайт или къде да го търся ?
Интересува ме - Къде се намира(храм) ? Датировка и ... всичко, което се сетиш относно Него ! - Моля !!

поЗдрав от Гет !
цитирай
46. tzarkarui - Цар Кару І
25.12.2010 23:54
get, пиша ти само много набързо, и обещавам тези дни да намеря точния източник (ако забравя ме подсети по ЛС - щото много ми е интернетно напрегнато последните месеци). Фотото е от електронна книга. Представлява Озирис и създадените от него Души - съответно слизащи и изкачващи се. Потвърждава астрологическата теорема, че основните инкарнации са 12, като първите и последните 3 са мъжки (но не и педерунгелски както твърди Вал Валериан). За Про астролог картинката говори много - сферите (и звездите) на слизащите и изкачващите се души. Напомня и за "лафа" на Йошуа, че "Царството Небесно се взима със сила" (чети фалос). Виждат се ясно и "Кучата звезда (Сириус) + Плеядите. Въобще "картинката" е ин/е "волюцията на човешката (задължително да се направи разлика с животинската - мутроидите/сурати в човешки тела) Душа. Хехе, тези дни ми се наложи да "изнеса" лекция по кармична (ин/е волюционна) астрология на приятели - реакцията им беше, че съм им обърнал мисленето на 180° за около 1 час лекция...:) Щото колкото съм Лъв, толкова съм и неговото отрицания - Водолей (180°). А пък Водолея се управлява единствено (и изключително) от Господаря на промените Уран (мой личен "приятел" и "съдружник"), който и между другото управлява не само Електричеството, но и комуникациите (интернет - цялото IT пространство).
цитирай
47. d3bep - A aз препоръчвам и на двамата: ...
31.01.2011 19:08
A aз препоръчвам :
Започнете четенето от оригинала.
картината на Гет(да не се бърка с Геб от картината) е някакво менте към книга на земята, част А.
Винетката е централно позиционирана на стенописа.
Поне за мен, няма съменние кой е богът, "оплождащ" звездите.
Превод, макар и не на български, има.

Аз го казах вече на колегата Гет по няколко начина, директно му го преведох и като зодиак, и като смисъл в книгата...
Но той пред реалната книга явно си предпочита езотеричният преразказ.

Озирис е с изгубен фалос, маакр че наистина на места го представят като възкръсва надарен.
Лицето на картината обаче има ясен времеви смисъл, отвъд спора Геб л ие , ОЗирис ли.

Защото името му е написано.
Казва се "Скрилият часовете".
А името на книгата е едно...
Смисълът е: новото сътворяване на слънцето.

Поздрави!
цитирай
48. tzarkarui - Анджък я...
01.02.2011 10:02
Озирис е с изгубен фалос, маакр че наистина на места го представят като възкръсва надарен.

В първите три основни инкарнации Озирис е с фалос, после му го скриват (юдеите направо го режат) (демек падение в материята-Ян) :) , а в последните три инкарнации фалоса възкръсва в "просветление" - Буда. Йошуа също е "просветлен" - Буда. "Скрилият часовете" е Уран, който стои над "Времето" - Сатурн - и е негов "сътворител". Зодиака трябва да се "чете" отзад напред (от Риби към Овен) - тогава всичко си идва на мястото - от падението в материята (което е и перверзия) - Риби (която е и най-перверзния звяр от Зверилника), през Лъв, до откриване на "Себе си" - Овен. (Перверзията на Овена е "Оффца", и като такива се явяват "бокотиквовисти"):) Нещо, което винаги съм твърдял - Зодиака (Зверилник е точния превод от гръчки) е махало на часовник - нещо, което се потвърждава и от графиката - върти се от ляво на дясно, а после обратно.
Дзере, пусни линк (въпреки, че тези дни само до четене ми е - уффф)
:)
цитирай
49. get - Е-й-й ... страшните сте ! - Що трябва да ми давате тълкувания през вашите си ...
07.02.2011 13:09
... мисловно логични схеми ?
Просто исках линк към книга и автор в която е изтипосано това изображение ! ... на Геб не на ... Гет - хехехе !
d3bep написа:
A aз препоръчвам :
Започнете четенето от оригинала.
картината на Гет(да не се бърка с Геб от картината) е някакво менте към книга на земята, част А.
Винетката е централно позиционирана на стенописа.
Поне за мен, няма съменние кой е богът, "оплождащ" звездите.
Превод, макар и не на български, има.

Аз го казах вече на колегата Гет по няколко начина, директно му го преведох и като зодиак, и като смисъл в книгата...
Но той пред реалната книга явно си предпочита езотеричният преразказ.

Озирис е с изгубен фалос, маакр че наистина на места го представят като възкръсва надарен.
Лицето на картината обаче има ясен времеви смисъл, отвъд спора Геб л ие , ОЗирис ли.

Защото името му е написано.
Казва се "Скрилият часовете".
А името на книгата е едно...
Смисълът е: новото сътворяване на слънцето.

Поздрави!


Ма вие започвате да ми изнасяте лекции !
Астрологията няма нищо с езотериката - нали ? - Хм, ... !!!
Вие по този начин и окултно-религиозен кръжец ще си спретнете преди още да разберете !
- Още малко и ще загубя тотално интерес, към Геб-Озирис и-и-и ... Приап - Нали в такава форма пенисиът на Озирис продължил самостоятелно личностното си съществуване в живота ! - Хахаха !

Живи и здрави да сте :):):)

от Гет (не бъркайте същият с Геб)
цитирай
50. tzarkarui - ... мисловно логични схеми ?
08.02.2011 09:25
Астрологията няма нищо с езотериката - нали ?

Напротив. Има, и то доста. Била е една от седемте свещени науки (астрологията и астрономията е било едно). Естествено е през епохата на перверзните Риби (символ - ристиенството, невежеството, и олигофренизма през последните 2100г.+) нещата да са точно обратни на това, което трябва да бъдат, и в резултат на това Астрологията да стане (а и не само тя) пародия (тип безчелна бокотиквовистка муцуна). :)
цитирай
51. get - tzarkarui - В къщи си имам един доста добър астролог ! - :):)
08.02.2011 12:13
tzarkarui написа:
Астрологията няма нищо с езотериката - нали ?

Напротив. Има, и то доста. Била е една от седемте свещени науки (астрологията и астрономията е било едно). Естествено е през епохата на перверзните Риби (символ - ристиенството, невежеството, и олигофренизма през последните 2100г.+) нещата да са точно обратни на това, което трябва да бъдат, и в резултат на това Астрологията да стане (а и не само тя) пародия (тип безчелна бокотиквовистка муцуна). :)


- Но аз, по някаква(?!) неустановена причина - нямам никакви наклонности към тази - Хм ?! - наука !(признавам си) :):)
- Отнасям се търпимо, към заниманията на другите с астрология и-и-и ... дотолкоз ! - Просто нещо вътре в мен ме отклонява от занимания с нея ?! - Защо ? - Ще трябва да питам я визионер, я астролог ?! - Хаха(простете неуважението, смехът)
- Странното и интересното в цялата ситуация е, че и аз съм достигнал, до голяма част от твоите изводи ???! - Но вървейки по друг път ! - Какво мислиш(мен това, най-малко ме интригува?!) ... допълвам, че не съм ползвал така модерните в последно време ... пара науки, ... способности ли ??! - не знам как да го нарека ?
Завършвам ... явно не схвана хуморът във въпросът ми - Астрологията няма нищо с езотериката - нали ? - Да знам, че това е така ... но поради че, ... езотериката означава скрито-тайно - Аз искам да предам гражданственост на това "скрито-Тайно" та ... Който има очи-да види, уши ... да чуе, и най важното ... Сърце за да разбере !!
Тайното, окултното, езотеричното, масониерското, конспиративното ... Не са ми по вкуса ! - Знам от живота си като полицай - често зад ...тайнствеността се прикриват, неугодни помисли и постъпки (визирам "колегите" от шпионските и др. подобни конспиративни структури) !
- Завършвам с призив обръщание - За истината !!! ... чистата и гола (дори и само поради това, че е от женски род и е красива - съм за това!) :):) - Да се надяваме, че звуча разбираемо ??!

С уважение и :)-ка !
от ГетКан Евпатор :) тауроСкитский
цитирай
52. d3bep - Линк към превода на книга на земята, ...
11.02.2011 22:16
Линк към превода на книга на земята, нямам... Не знам дали го има в някоя интернет библиотека.
Мога да ти дам линк към "преразказ" - най доброто, коеот има в нетя...

http://www.touregypt.net/featurestories/bookofearth.htm

Астрологически не съм навлизал в идеята за фалоса, аз го пресъздавам от гледа точка на легендата и изкуството и мога да кажа че за там е видно че имаме Геб, а не Озирис. Или поне със сигурност не Озирис.

Лекцията си е лекция, Гетски, понякога върши работа, понякога не :)
Н оастрологията, ще ти кажа какво мисля, аз е наука.

Има два проблема само тая наука.
1. Абсолютно неразбрана е от днешните учени.
2. Абсолютно неразбрана е от днешните астролози.

Остава на обикновения човек да мисли, да извежда ... и да бъде подвеждан.
В известен смисъл мисля, че е добре д а послушаш Царя...

И аз мисля, че Египет, милионите богове и пълната им заменяемост иамт и .. .астрологично значение, ако не даже и астрологичен произход!
цитирай
53. get - Ох, ох, ... пак се лютиш без време !
12.02.2011 00:19
d3bep написа:
Линк към превода на книга на земята, нямам... Не знам дали го има в някоя интернет библиотека.
Мога да ти дам линк към "преразказ" - най доброто, коеот има в нетя...

http://www.touregypt.net/featurestories/bookofearth.htm

Астрологически не съм навлизал в идеята за фалоса, аз го пресъздавам от гледа точка на легендата и изкуството и мога да кажа че за там е видно че имаме Геб, а не Озирис. Или поне със сигурност не Озирис.!

Каруцаря - ме изненадва с едно попадение, което препокрива мой по-раншен извод-констатация. Оттатък се преминава, когато си в ... ерекция. В такова състояние е неофита когато за пръв пробива-преминава разликата между Този и Онзи свят. За другият ефект от тоталноста-ерекция в момента няма да коментирам !(стана много вулгарно описанието ми) да не помислиш, че Ай ти се е ... и хоп отиваш в Рая - това ще е много опростеческо. Има поне още допълнителна изисквания, които трябва да изпълним. Те са от най-различен характер. И не толкова се учат от прочит на книжки, а се постигат на база преживяване-опитност.
Но в тази картинка, която той дава там има интересни послания относно преходите, които извършва Душата и Как става това - нещо съм предугадил, но искам да прочета ако има и други, които са мислили по въпроса ?!

d3bep написа:
....
Н о астрологията, ще ти кажа какво мисля, аз е наука.

Има два проблема само тая наука.
1. Абсолютно неразбрана е от днешните учени.
2. Абсолютно неразбрана е от днешните астролози.

Остава на обикновения човек да мисли, да извежда ... и да бъде подвеждан.
В известен смисъл мисля, че е добре д а послушаш Царя...

И аз мисля, че Египет, милионите богове и пълната им заменяемост иамт и .. .астрологично значение, ако не даже и астрологичен произход!

Бе нямам нищо против Астрологията - просто явно на мен, нещо не ми върши работа ! При мен пътя е друг - въпреки че, крайната цел за всинца ни е Една !
Стига да не погинем по пътя Нагоре - тогава почваме отначало !

от Гет ктист
цитирай
54. tzarkarui - Пътища...
13.02.2011 09:56
- Странното и интересното в цялата ситуация е, че и аз съм достигнал, до голяма част от твоите изводи ???! - Но вървейки по друг път !

:) Всички пътища водят до "Рим"...:)
Знам от живота си като полицай...

Моите "съболезнования" към теб (като душа)... Полицията охранява структурите в триизмерното. :) Сакън някой да не избяга от тях. Тези структури се наричат Психе. И колкото да не ти е приятно да споменавам астрологията, то тя недвусмислено показва кой е управител на тези структури - Плутон - "бога" на подземното царство. Служители на това царство са и полицаите (сладките кученца:), как джафкат само...). Но не само те. Лекарите (не докторите), особено психиатрите, политиците (на по-високо ниво), митничарите, гранична полиция, и още кои ли не. Гет, ти си плутонов служител. Аз също. Но на по-високо ниво. Мога да ти го обясня и без да намесвам астрологията. Която м/у другото няма нищо общо с колонките за хороскопи из вестниците, нито с "официозните" БГ астролози. Малко са истинските астролози (един от тях е потомствения астролог Робърт Ханд, от руските - Павел Глоба).
Оттатък се преминава, когато си в ... ерекция.

Аха - попадение в десятката. Осъдените на смърт чрез обесване умират в ерекция. И насрани. Без майтап. Без да е "опростенчески" нещата са елементарни. И прости. Стоят пред очите ни, но не ги виждаме. Защото не знаем да гледаме (и виждаме) взирайки се в листата на дървото, пропускайки цялата гора във взирането си. А качеството да виждаме не се учи в университетите, нито зависи от научната титла (най-малко от нея - образУванието ни вкарва в щампи от които няма излизане). А и темата на статията е "Ден на възкръсване - Ерекция". По принципх не пиша нищо случайно и съм алергичен към миризмата на оцет и турски (може и латински) сериали. Също и към "красно-синия" цвят във всичките му разновидности (мангал костофф).
Бе нямам нищо против Астрологията - просто явно на мен, нещо не ми върши работа!

Следва...
цитирай
55. tzarkarui - Пътища... 2
13.02.2011 10:32
Не ти върши работа защото си предубеден и нямаш необходимата база данни (знания). Знанията ти за нея (астрологията) си ги събирал от телевизията (алена - черната магьосница с руско-комуноидни отсенки) и вестниците. И понеже (интуитивно) разбираш, че това е лъжа и измама, отхвърляш Астрологията като цяло. Нещо, което е направила църквата (Бруно, Галилей, Кеплер) доста преди теб.

- Завършвам с призив обръщание - За истината !!! ... чистата и гола (дори и само поради това, че е от женски род и е красива - съм за това!) :):)

Истината всеки я открива сам за себе си. И ако говори за нея, говори в енигми (като будиста Йошуа). Будизмът е анархичен в своята природа като отхвърля щампите на психето/его във всички негови форми, една от които е Държавата (барабар със всички нейни служители), и нейните Закони. В този смисъл е и изказването на Йошуа, че неговото "Царство" е "Небесно", а не земно. И че признава "законите" на собствения си "хермафродит" НАД законите на Ману/Хор, Хамураби (чийто законник са използвали последователите на рязанопластелинковия Моше за да си напишат ТОРата, и по-късно Талмуда), Римското право, та чак до наши дни - ДемоКрадцските закони за "правото" да крадеш необезпокоявано и безнаказано от тези, което Творят и Произвеждат. В този смисъл Държавата (и нейните "заКОНи") се явява "Дявол" (противник) на ХОРата, и неин Враг (барабар с всичките си Плутонови служители - пазители на структурите). И понеже Астрологията казва, че всичко е циклично и повтарящо се в подобие (но не и напълно - нещо като махало на часовник), то има да дойде края на това, което е започнало преди около 12К години - зараждането на Държавата ( в нейната първична форма - полиса). И началото на този "край" започна с първата Индигова вълна - хипитата.
При мен пътя е друг - въпреки че, крайната цел за всинца ни е Една!

И Да, и Не. Защото има (огромно мнозинство) много крачещи на два крака животни в човешки тела. Тяхната цел е друга - животинското царство. :)
цитирай
56. d3bep - Обиди за животнит да не чувам :)))
14.02.2011 10:32
Обиди за животните да не чувам :)))
цитирай
57. get - Ще досаждам и упорито ще чакам да получа отговора си на конкретният въпрос !
14.02.2011 17:30
tzarkarui написа:
Моите "съболезнования" към теб (като душа)

Хехе - Благодаря за "съболезнованията" !

tzarkarui написа:
Истината всеки я открива сам за себе си.

Да съм твърдял нещо различно ?

d3bep написа:
Обиди за животните да не чувам :)))

Приятелчето d3bep - Да не ехидничи по този начин ... че ще го подкарам по допирателната ... египетска "богоизбраност" в смисъл рели/верига !
Защо неговите изключителни знания като египтолог - на мен не ми вършат работа, като ПО(Х)Знания !

tzarkarui написа:
И Да, и Не. Защото има (огромно мнозинство) много крачещи на два крака животни в човешки тела. Тяхната цел е друга - животинското царство. :)

Хм ! ... има и други царства ... поне можем да стигнем до това на минералите ... по натам(надолу) няма да ми стигнат интепретативните и възприятийни възможности ! - За тези над нас царства ... там няма да се отпускам да говоря :)!
Въпросът ми във връзка със "Странстващата душа" бе именно в този контекст - в смисъл картинката на Геб !
- Нищо търпелив съм и ако трябва ще изслушам още колкото трябва лекции ... за астрологията "като такава" и нейната фундаментална роля - в цялата интересуваща ме схема !
Ако трябва след, като съм проходил на четири ... продължил на два - накрая предни кълба или салта ще правя - Ноа продължавам напред тоест нагоре ... щот съм кученце ... ама марка питбул :) - кат се вкопча в нещо не пускам - постигам целта си !
Туй история, политология, социални строеве и държави го приемам за обща информация и мен не ме касае ! - Щом държиш да ми ги обясняваш - учтив съм и ще слушам - но пояснявам поради вродената ми учтивост и защото знам, че без търпение и постоянство, целите не се постигат ! - Сега да не се отплеснем в обясняния - Кои са званите и кои избраните ! Дай да не си говорим на "богоизбрани" !
За мен принципа за избраност не важи - Даваш всичко - за да получиш нещо !
Елементарното житейско счетоводство не важи в случая - Когато се чувстваш изпразнен от всичко - Тогава си пълен !
цитирай
58. tzarkarui - Царства...
15.02.2011 10:24
има и други царства ...

Аха, точно. Точно в минералното царство ще отидат животинските инкарнации в човешки тела, които сега населяват земята. Защото се оказа, че не са израсли да стигнат даже до животинското царство. И това е закономерно. Не обиждам животните. Животните (10тте животински астро знака) са "обидени" на "неподготвените" да бъдат в тяхното "царство". :)
Най-малко съм искал да изнасям астро лекции. По този повод бих искал да спомена факта, "Истината" изглежда различно погледната под различен ъгъл. Но само "изглежда" различна. Въпрос на виждане и илюзии (Мая). Бих споменал една "случка", която се случи неотдавна. Запознаха ме с човек (мой набор), който беше на "кръстопът". Отчаян кривославен ристиенин и (х)фанатик на темата "традиции и кривославие". Та, "хвърлих му" един хороскоп ( :) по подобие на това както гледачките хвърлят боб...:) ) и картинката "лъсна" - предишно развитие (инкарнации), сегашна цел, евентуално (несъзнателно подредено) бъдеще и развитие. Та, към 1 час му говорих на човека за него му, за това какъв е той в истинската същност, за неща, които той се страхува да спомене даже и пред себе си. Коментара му след това беше, че съм му "обърнал" мирогледа" на 180°. Казах му какво го очаква в близко бъдеще при условие, че е статичен, и какво ако е действен (съзнателно - според "щампите" му). Какво съм му казал вече не помня. Защото ако започна да помня съдбите на всички, на които правя хороскопи, главата ми ще експлодира от информация. Както и да е. Преди известно време ми звъни за да ме осведоми, че всичко, което съм му казал за него и очакващото го бъдеще е станало до последна подробност (е, имаше и суперлативи за това, колко съм бил №1 и прочие, но аз си имам филтри на ушите да ги филтрира тези глупости), че бил назначен за консул "намкъдеси", че Господ (по-късно се поправи, че бил Бог, щото съм нямал Господар) бил с мен (на което аз не съм съгласен, защото сам съм си Бог на себе си), и прочие подробности. Искрено му се
цитирай
59. tzarkarui - Царства...2
15.02.2011 11:01
Искрено му се зарадвах на човека, че е взел "съдбата" в собствени ръце, и оформя обстоятелствата, а не се влияе от тях. Способен човек, достоен да се реализира (май беше завършил школа на Нато, на която боко тиквата не бил допуснат заради първосигналносистемие©), и ще го направи - сигурен съм. Толкова за астрологията.
Но аз продължавам напред тоест нагоре ... щот съм кученце ... ама марка питбул :)

Така и трябва (според мен) - нищо не се дава на готово - всеки бит информация трябва да се подложи на съмнение, изследва, и ако се намери за истинен да се приеме като факт и даденост. Точно в това се състои и учението на пробудения (Буда) Гаутама, а и на Йошуа (с фалшифицирането на чието учение юдеите по-късно си направиха ристиенството). И точно заради това "Истината" не може да бъде казана и поднесена направо, защото се изкривява от точката от която се гледа ( :) или както често казвам - "Камбанарията" - точка на виждане).
(Според мен) Няма богоизбрани. Това са измислици на рязаните пластелинчета. Всички ние сме отделни кръвни клетки от един общ организъм (условно наречен Бог), за размерите на чиито (в илюзията - Мая) нямаме ни най-малка представа. И съм напълно съгласен с теб, че:
Когато се чувстваш изпразнен от всичко - Тогава си пълен!

Съжалявам get, че коментарите ми са ти прозвучали като лекции (по астрология) и наставления. Не такива са били намеренията ми.
Но в тази картинка, която той дава там има интересни послания относно преходите, които извършва Душата и Как става това.

Анджък я, за цикли става въпрос (астрология), и за развитие - низходящо и възходящо. Възходящото се определя от "ерекцията на фалоса" и неговата "Сила". :) Съвсем не е случайна фразата (вулгарна) "Хвани ме за чепа" - в смисъл да се изкачиш нагоре. В смисъла в който аз разбирам фразата (която няма нищо общо нито с хормоналния баланс, нито с материалното тяло) "трябва да се уловиш за чепа" за да се "изкатериш" до по-високо. :) В "чепа на бъчвата"...
цитирай
60. get - tzarkarui - аз ли бъркам нещо (?) но оставам с впечатлението, че ...
19.02.2011 09:10
... целият ни разговор дотук е зациклил в това сложно по своята същност понятие, което индусите наричат Мая ?

В моите представи по въпроса, "душата" поради естеството си, не е от същият клас(естество), тоест, от приетото за "проявено" и поради естеството му е женско начало - Бъркам ли ?

- Ако е така ?! - то тогава отиваме в едни съвсем "други" измерения ?!

- Това отново, в контекста на въпросът ми за "странстващата" душа :) !

С уважение !

Гет ктист
цитирай
61. tzarkarui - Върви народе изродени… Напред н...
27.05.2011 10:58
Върви народе изродени… Напред народността пропада, там дето знание не вирей…
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 432272
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031