Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2012 16:12 - Fairy-land Story
Автор: tzarkarui Категория: Лични дневници   
Прочетен: 16604 Коментари: 22 Гласове:
4

Последна промяна: 26.01.2012 16:49


Fairy-land Story

Страна на Приказките
Някои "носят униформи", а някои "носят на бой" (или "как цвъчковата милиция Ги пази")

image

Резюме
Смехът е заразна "болест" наред с кретенизма и идиотизма, и ако някой реши уравнението така - кретенизъм=бокотиквовизъм, и идиотизъм=цвъчковизъм, а Смехът ≠ на бокотиквовизъм±цвъчковизъм, то той е готов за финансов министър. (Първата част от заглавието ми попадна от нета.) В настоящата статия/бележка (правя опит да) разсъждавам върху статията "Post mortem* ІІІ: Войната на един министър" на Петя Владимирова и коментарите под нея. Бокотиквовизма и цвъчковизма (като болестни състояния) задължително трябва да се лекуват в най-близката психиатрия.
Край на резюмето

Търси се Пепеляшка! Точно като в приказката за Пепеляшка - от тиква става карета (министър-председател), а от мишоци - пажове (министри) и кочияш (цвъчко). Въпросът е: Коя Е Пепеляшка? Даже и д-р Тони Филипов ("Делниците на един луд") не знае. Имах известни съмнения, че въпросната Пепеляшка е СИБанкя (Бориславова), обаче се оказа, че тя (Бориславова) е подставено лице, който факт най-много да я докароса до една от доведените сестри - дъщери на Мащехата (БКП). Така, че въпросът ми си остана висящ като ерозирал от анаболни стереоиди мутряшки фалос.
Но неочаквано (както често се случва в приказките) един пост на браткиша deathmetalverses ми даде clue - Пепеляшка е НКВД (в българския вариант - ДС), цвъчко е ежко-бежко (Николай Ежов), СереГей БилШеф е Ягода (дали ще свърши като него?), Алексей Петрофф си е Троцки,а тиквата естествено е Сталин. Методите НКВДейски въобще не са се изменили през времето. Или промените им са само като пародия. Сталин е бил разбойник от класа, смел, разсъдлив, принципен. Не понасял сексуалните извращения и педерастията (една от причините Ягода да ритне бакърчето). Бил строго хетеросексуален. Дали същото може да се каже за тиквата? Не мога да кажа. Тиквата е пародия на Сталин. Въпреки, че (като "верен син на БКП") копира неговите методи резултатите са нула. "Бокотиквовизма" от който страда тиквата е неизлечим. Цвъчковизма - също.

Балхария е приказна страна с 1300 годишен опит в подмяната на здравото с болно ("Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" - Христо Ботев - БОРБА , А какво казва Доктора? ) и приказките тук са реалност, а Реалността - Лудост. Каретата-Тиква си е много реална. Шабес-Гойска реалност. Цвъчко (ежко-бежко) също е приказна реалност. Неговата фраза "Когато моите хора сгафят, посочвам враг!" не е приказна, а историческа реалност - НКВДейска, Сталинска реалност. :) Според мен най-виновни за некадърната приказка в която живеем са учителите на тиквата. И по-специално учителката, която го е научила да чете. Защото ако тиквата не знаеше да чете (абе той научи ли азбуката бълГарска? щото се изразява на не"къф печенезки диалект) нямаше да:
1. Завърши 8ми клас, да рисува болтове и гайки на заседанията на МС, а щеше да си "рита мачлета" (не че сега не го прави - предимно това прави) със Стоичкофф (със мениджър Putco Mafani).
2. Го приемат в Магнаурската школа в Симеоново за пожарникар, та после да побългарява мохамеданите с пожарникарски маркуч, като че ли той самият е българин, а не печенег.
3. Да прочете "Кръстника" на Марио Пузо от където да копира всички мутряшки пози и начин на поведение.
4. Да прочете "Винету" от където да изкопира "ролята" на "Вожда" (абе тази тиква бая яко краде © Properties).
5. ...и още, и още... До края на "приказката", който не се вижда скоро... (освен ако ежко-бежко не го катурне скоро с помощта на хамараканскиьот посланик (което се и очертава) и започне нова "приказка").

Да се говори за гавазко насилие (някои го наричат милиЦИОНерско) като за новина е non cense - такова никога не е преставало, за да започне сега. Просто "Сега" е момента за цвъчко да се изяви като ежко-бежко и да приложи на практика знанията, получени докато е разнасял папки като момче за всичко (проститутка?) из МВРтата. И се справя горе-долу. Той толкова може - не са прави парламаМЕНТАристите да му задават прекалено трудни въпроси, чийто отговори изискват by default много повече от спортно образУвание. :) И като стана въпрос за спорта - - Спорта е несъвместим с РАзУМа (ИнтЕУЕкта е само негова еманация/проявление) -не че не съществуват изключения естествено, но цвъчко и тиквата не принадлежат към тези изключения. Просто Спорт и Разум се взаимоизключват - или едното, или другото. :) Защото няма суха вода, нито мокър огън. В този ред на мисли (спортистко клише) Демокрацията е античовешка като образУвание, което рано или късно (при нас в приказна Балхария е по-късничко) се изражда в Олигархия (мутризъм) и Охлокрация (сега). Изборния турскосериалогледащ матрял (едно попадение в десятката на тиквата) си харесва гавазите (и охлокрацията) такива каквито са - безпросветни и неуки като тях самите. Абе - спортисти... :) Съществуват и гавази, които (до някъде) са се научили да четат и пишат (тиквата - отличник в това отношение - IQ=6) - на тях дават двойна порция от бюджетния казан и за награда ги нареждат (в редичка) я в НСС, я в Данс, я в НСБОБ. :) Някои (особено прочелите "Винету") ги правят и генерали.

Много важна особеност е традицията, чието начало е положено след мангал костовата "Вендета" на де-що останалото производство в Балхария (така наричат нашата приказна страна рашаните) - доминирането на хомосексуализма начело на Държавата започнало от Моньо (кой подред беше) мадридското недоразумение (тиквата там направи трудов стаж като гавазки генерал), после СереГей СтаниШеф (сегашен БилШеф), и ето ни сега в управлението на Пепеляшкината Тиква, чиято основна задача е всекидневно да показва "мускул" из телевизиите на застаряващите турскосериалогледащи моми, успешно прикривайки ерозиралият си от стереоиди мутряшки маркуч. Мдааа, анаболите (и "вишото" образУвание) не прощават никому, на гавазите пък хептен... хехе

Разхождайки "каруцата" си из форумите останах с впечатлението, че мнозинството от мненията там са, че трябва да се последва примера на шабес-гоя Наакашвили и да се смени цялото МВР от горе до долу. Абе тези пишещи явно четат някоя друга Приказка. В нашата приказка (не че тиквата не е шабес-гой като Наакашвили) няма "матрял" за тази смяна - щото в МВР се назначават само "наши люде" и попадналите по погрешка там честни хора се натирват " вдън гори тилилейски". Пък и тиквата знае само команди от сорта "стани-легни", "падни", "атом отзад", и подобни кашишки термини от казармените изпълнения. Такива термини като "Конституция", "Закон", "Човечност/хуманност", или (не дай си боже) невключеният във "Винету" термин "Етика" , въобще не се вместват в неговото IQ (=6). Така, че в нашата Приказка опита на Наакашвили въобще не може да се използва - най-малкото Наакашвили е достатъчно начетен шабес-гой и е прочел (изключвайки хетеросексуалните му похождения) доста информационен масив (в който дълбоко се съмнявам да влизат спортните колонки на вестниците - любимото четиво на нашата тиква). Две са приликите само - и двамата са шабес-гои, и двамата са страхливци. А разликите? Ами много са. Започвайки от зъбния камък по хетеросексуалния маркуч на Наакашвили, стигайки до факта, че трудно може да остане сам (особено нощем) - нещо, което със сигурност не може да се каже за самотните (кучешки) вечери на нашата банкянска тиква. :) Така, че господа форумци - тази Приказка, която искате да ни убедите да прочетем (за МВР реформата на Наакашвили) е несъвместима в Приказна Балхария (както се изразяват руските павиани).

- Добре де - ще кажат някои - Тази приказка край няма ли?
- Ами просто затворете книжката с картинките - бих им казал аз.
Но каквото мога да направя е да ви скицирам сценария до края на Приказката.
Ако усърдно сте следили блоговете и изказванията ми ( :) и за вас се отнася - гавазките кученца от МВРтата) винаги съм заявявал какви "случки" имат да се случат към края на Приказката. Допреди няколко дни бяха три (SOPA вече се изпълни), вече са две:
1. Да "падне" Сирия (в момента се изпълнява)
2. Да се издигне нова Световна Религия със седалище Йерусалем.
Такава от доста време има (http://www.bahai.bg/), и "Храма" е построен. Въпрос на много късо време е да се популяризира цялата тази религиозна отрова. И тогава ще дойде "Края на Приказката".
Но ще ви кажа и нещо друго. Нещо, което не би трябвало да ви разтревожи (особено).
Земята (Terra) е "гара разпределителна". На тази "гара" се срещат много "влакове". Но най-интересните (от човешка гледна точка) са два "влака" - този на животинския свят, и този на Човешкия Свят от Рода на ХОРата.
Не всички двукраки са ХОРа. ХОРата имат РАзУМ и са водени от Етиката си. Животните нямат разум и са водени от инстинктите си. Влаковата композиция на ХОРата се намира на различен коловоз от коловоза на влаковата композиция на животните. И тези влакови композиции се движат с нарастваща скорост. Даже се вижда края на "Гара Разпределителна". Не се страхувайте! Нищо лошо няма да ви се случи. Всеки ще продължи по Своя Път!
2012© Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae


Тагове:   тиква,   мутри,   хора,   ББ,   1,   шабес-гои,   наакашвили,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tzarkarui - SOPA=ACTA
29.01.2012 09:39
Понеже "скивам", че ви е страх да оставите коментарче по "Приказката" (за да не би ежко-бежко да ви "потропа" на вратата с гавазите си), ще ви "ДРЪПНА ЕДНО АПЕЛЧЕ"! Естествено в (типично за мен) шеговито-еротичен тон.

Сексът на доброволни начала се нарича (народному) "йебанье", а "йебаньето" на недоброволни начала се нарича ИЗНАСИЛВАНЕ! :) Вие как го "аресвате" сексо? Доброволно или садо-мазо?
Ако ви е омръзнала "Приказката" за ZOOто (и по-специално за клетката на маймуните, където главния павиан е Тиква) и нейното "меню", то ПРОТЕСТИРАЙТЕ УСЛОВИЯТА НА ЗООЛОГИЧЕСКИТЕ МЕТОДИ, и се "качете на другия влак". Кажете "НЕ НА ACTA" НА ЦЕЛИЯ ЗООЛОГИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ!

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet_spread/?tta

Просто натиснете тука за да известим Европейския парламент...

Аз го направих. А Вие?... :)
цитирай
2. tzarkarui - Един комент за тиквата от "Сега", който ме изкефи
30.01.2012 08:38
Дебелокож?
От началото го наричах гьонсурат. Но това беше докато не разбрах, че е просто примат от разред "мутри". А такива няма смисъл да ги удостояваш с характеристики присъщи на хората. Нонсенс. Как ви звучи - горилата ХХХХ е гьонсурат? Не, никак не върви.
То май новото поколение не е много наясно и какво е това "гьон". По е подходящо за гъзолизците му, ей ги и тук-чудя се какъв гьонсурат трябва да си, за се се фъргаш да защитаваш описаното изпълнение? Невероятна работа - ако просто си премълчиш, никой няма да забележи колко ти е простотията, но пусто уста не трае след като се е омацал приматья да го олижат.Невероятното е пренето да им се забележи простотията.

Боко разговаря с Меркел.
След разговора - мускулна треска:
http://www.reduta.bg/wp-content/uploads/2012/01/%E2%84%96-33.jpg

Павиян, мутра, тиква, Боко главата, всичко му е малко на тоя. Толкова глупав и същевременно толкова нагъл.
Бойко пък ни Методиев наш Борисов рече: "Докато не се завършат инфраструктурни обекти като магистралите, управляващите няма да се явят на избори!"
цитирай
3. tzarkarui - Кучетата като обект на регресия
30.01.2012 12:40
„Как кучето, като символ в митологията на злото, което може да победи още по-голямото зло, премина в политиката.”
Хората, които влизат във властта, понякога успяват да нахранят егото, но никога сърцето.

Горната фраза е цитат от статия на Веселина Седларска, която много ми хареса. В нея тя прави удивително трезв анализ на банкянската тиква.

http://www.reduta.bg/?p=2485
цитирай
4. tzarkarui - "Нормалните хора не изпитват ...
31.01.2012 14:15
"Нормалните хора не изпитват потребност да властват над другите."

Да, обаче за животинските (спортистки) инкарнации в човешки тела (и особено печенезките тикви от Банкя) тази максима не важи. Те се изживяват като alfa-male (водачи, особено при кучетата и вълците) и единствената им мечта е да порастнат от червейчета (каквито фактически СА) в големи крокодили (по Тодор Колев).

:) Така, както се очертава за сега кочияша Цвинокио (цвъчко) ще катурне банкянската тиква с помоща на хамараканскиьот посланик. :) И ще стане "От трън, та на Глог"...:)

До някъде мога да простя тъпотията и тъпизма на цвъчко (цвинокио), но ГРОЗОТИЯТА МУ - НИКОГА! Не мяза на човек, ки... По-грозен е от немски евреин от 18 век. Хитлер е виновен! Абсолютно!
цитирай
5. get - - Царю, има една наука "дидактика" ... в нея се разработват много принципи, Но ... ??
01.02.2012 23:46
- Ще формулирам основният: Не давай на рецепиента залък, по-голям, от това който, той в момента е спобен да погълне ?!!

- В случая с твоите постове ? - не е толкова до страх в аудиторията ти - Не ! - това по-скоро се изразява в два отделни проблема, синдрома ?!

- Първо в старанието си до обхванеш тематиката ... ще го кажа на волейболен език ! - подаваш, много високи пасове, така че, не всеки е способен да отиграе с топката ??!

- Вторият е социално-поведенчески ? - когато са били във форма на диво съществувание - овцете са имали, коч или кочове, които успешно са отразявали набезите на хищници !
- В опитомена форма(вид) тези същите са загубили стадната си организация и в момента ролята на овена е поет от овчарското куче ... каракачанка или др.подобно ! - но то по природа си е опитомен Вълк ... със съответните последствия за социума-стадо !!
- А ... от стадото се "излиза", ако имаш топки, съответно станеш Единица ... но не "електорална" :)))
цитирай
6. tzarkarui - Много точен анализ Гет
02.02.2012 13:16
На твое мнение съм, но има едно НО...
Прайда е различен от стадото (herd - има и значение на тълпа). При прайда (семейство котки) всички са равни, живеят заедно с определена цел, но не си загубват индивидуалността, нито свободата. При стадото (тълпа, паплач) е характерна тотална абдикация на всякаква индивидуалност и мислене за сметка на водача (alfa male) - пък бил и той тиква. При тълпата индивидуалното съществуване и сигурност не само че не се цени, но и се наказва. При прайда девиза е "Един за Всички", а при паплачта (herd) - "Всички за Един".

Главатаря на стадото (тълпа) се налага (самоизбира) със сила в/у останалите.
При прайда няма главатар - всички са индивидуалности, които имат функции, които сами са избрали като най-подходящи за тях, и признати от останалите.

:) Само не ми казвай, че прайда е анархия. Защото го има в природата на нещата.

Относно Единицата:
Аз Съм индивидуалност. Наречи го Единица или както щеш. И Съм избрал да Бъда Такъв какъвто Съм преди да се инкарнирам в този отрязък от линейно време. Гет, Интелекта и Индивидуалността си ги носим със Себе Си през инкарнациите, и те не зависят нито от обучението (от най-ранна възраст), нито от околната среда, нито от усилията на външни фактори за нихилация (в стадото).

:) А за залъка...:
Ами тези, които не могат да го лапнат - да вървят да гледат турски сериали. Ще им удиса на първосигналносистемния мироглед. :)
цитирай
7. tzarkarui - http://lh5. ggpht. com/-nJuLW...
02.02.2012 17:49
http://lh5.ggpht.com/-nJuLWUpycPw/Tyqu-wUTPfI/AAAAAAAADns/wEzV7YCWpqI/BahMaamu.jpg

http://lh6.ggpht.com/-0_WpS4KHutk/TF1nIwRlpRI/AAAAAAAACXg/2fVuVa9_xm4/Boko_Hitler-1.jpg

Боко, admitting you are an asshole is the first step...
http://lh4.ggpht.com/-wCw9gJY_N6E/Tf0iigd450I/AAAAAAAADIE/o31WPV6413o/Admitting%252520You%252527re%252520An%252520Asshole.jpg

Аха, няма майтап - баш тъй си е - От цървула чепик не става... :) Обаче от тиква - каляска... "Българска приказка"...
цитирай
8. tzarkarui - Измисли враг, създай му сестра и разлай кучетата
04.02.2012 08:46
Измисли враг, създай му сестра и разлай кучетата
http://www.segabg.com/article.php?id=587696
Стилът на Бойко Борисов за изпреварващо намиране и разобличаване на виновници започна да бъде копиран

Сталин в действие... рапон...
цитирай
9. tzarkarui - Един (от няколкото) изтрит коментар
12.02.2012 23:00
от http://e-vestnik.bg/13896/upravlyavat-li-masonite-sveta/ - е-вестника на шабес-гоите

Май моят коментар е "настъпил" някой шабес-гой по нерязаната чорка. хехе И затова беше моментално изтрит. хехе
А иначе "триенето" е позволено - до 6 млн. (измислени) пъти - след тази бройка (еманация на шизофренично болен мозък - не го знам дали е обрязан) триенето става АСТА.
<blockquote>Каруцар, напрежението което излъчва коментара ти, подсказва че конят е застанал плътно зад теб! </blockquote>
"СИЧКО" е наред - не е кон, а кобила. И е впрегната в интернет каруца. "Лашкам" я из форумите (особено на Сабат/Шабат) за да контролирам дали шабес-гоите правилно са "изхвърлили" (май имаше и друг термин - "изплякали" - ама той се отнасяше за преждевременна еакулация) нощното гърне с фекалии на ционистките си господари (те пък са с "православно" пластелинчета по ЗаконЪт).

Явно e-vestnik.bg не е наясно с термина шабес-гои. Тук му е мястото да ги "светна" относно терминологията.
Та, по време на Сабат/Шабат (събота) на "православните" юдеи (но не и на израелтяните - само на "племенцата" на Юда и Вениамин) строго им е забранено всякакъв "труд" (който така и не им се отдава особено) - абсолютно всякакъв труд. От обличането/събличане на дрехи, през "изплякване" (или изхвърляне май беше) на нощни гърнета, та чак до натискане на бутони в асансьора - и това е до ден днешен в Израел. :sm1: Обаче "някой" трябва да я свърши тази работа на Шабат/Сабат - и това са техните (на ционистите) роби/прислужници - шабес-гоите. Даже самия термин подсказва - шабес - "използвани" по време на Шабат/Сабат. Относно термина гой/гои - инфо има предостатъчно в нета.
<strong>Масоните са шабес-гои!</strong>
При шабес-гойските зидаро-мазачи "Кама Сутра"та става "Карма Мутра". хехе
По подобие на своите ционистки господари зидаро-мазаческите шабес-гои обожествяват дявола (yhvh) и му принасят кървави жертвоприношения.
цитирай
10. tzarkarui - Само двама хамаракански презид...
12.02.2012 23:01
Само двама хамаракански президента не са били шабес-гойски зидаро-мазачи - - Линкълн и Кенеди. И двамата убити по време на мандат.

Ако сте любопитни (престъпно деяние според АСТА) какво представляват зидаро-мазачите прегледайте филмите на <strong>"Истинокрация" Christopher Lord в тюбата - http://www.youtube.com/user/Truthiracy3 - обаче трябва да хортувате ингилизки - щото руско-хазарските ви "познания" няма да ви помогнат. Не бъдете бокотиквовисти - научете ингилизкия - ще ви потрябва в шабес-гойското ви поприще.
цитирай
11. анонимен - защо спрт и разум се взаимоизклю...
15.02.2012 20:41
защо спрт и разум се взаимоизключват царю?значи ли това,че всички спортисти нямат разум?а какво имат според теб?
цитирай
12. get - защо спрт и разум се взаимоизклю...
17.02.2012 01:08
анонимен-13 написа:
защо спрт и разум се взаимоизключват царю?значи ли това,че всички спортисти нямат разум?а какво имат според теб?


МОЛИТВА

от Иван Вазов

Дядо Господи, прости ме,
моля ти се от душа!
С ум и разум надари ме
да не мога да греша.

Запази ми ти сърцето
от зли мисли и неща;
всичко виждаш от небето,
зло на мен недей праща!

Дай на мама, дай на татя
здраве, сила и живот;
мир, любов на всички братя,
и добро на наш народ!

- о-о-О-Х, колко ни липсва ... че не са ни научили на това, като деца !!
- Поради това и аз самият доскоро, не правех разлика межда "Ум", и РАзУМ ?
цитирай
13. tzarkarui - защо спрт и разум се взаимоизклю...
17.02.2012 11:53
анонимен написа:
защо спрт и разум се взаимоизключват царю?значи ли това,че всички спортисти нямат разум?а какво имат според теб?

Не може да се каже еднозначно. Гимназиума е бил предназначен за изграждане на тялото (не само физическото), но УМа се е развивал в школите по философия. (да не ви излъжа, но мисля, че) Сократ е давал като пример "намазаните със зехтин" атлети в гимназиумите за "първосигналносистемен" (животински) ум.
Да, има 2 вида (по-точно 3 са, но на третия "не му е дошло още времето) ум. Висшия Ум произлиза от Божественото (РА), нарича се РАзУМ (от който МЕМЕто е само частица).

:) А дали спортистите имат РАзУМ? хехе Не е възможно да се каже еднозначно. Но по принцип те (спортистите) развиват тяло/формата (из чалготеките), така, че лично мой принцип (не ангажирам никого) за тях е: "От спортист акъл не взимам" (не че няма изключения де...)
Етиката произлиза от Висшия Ум, който е еманация на РАзУМа. И е достатъчен един непредубеден поглед из стадионите за да се убедим, че Етика там няма. Има борба и състезание от сорта "Кой сега е №1", която борба не се вписва нито в Етиката, нито в Божественото.

Гет, да ти кажа честно - много израстна последно време. И това ме радва. :) Гледай да си запазиш съвестта и Сърцето чисти - другото е следствие от тази чистота.
Привет
Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.
цитирай
14. get - - Благодаря, за благопожеланията ! ... и моля те ... караш ме да се чувствам ...
18.02.2012 12:31
tzarkarui написа:
Гет, да ти кажа честно - много израстна последно време. И това ме радва. :) Гледай да си запазиш съвестта и Сърцето чисти - другото е следствие от тази чистота.
Привет

... малко или много неудобно от изказаните на глас суперлативи ! :))

- Човек при търсенията в/на себе си достига състоянието ARETE(на което гърци и англичани не могат да дадат смислено обяснение(в смиъл рубриката във Вики-то) - Защото първите са го възприели(формално) а вторите подражават първите !
- Така че, май е време - да кажа(обясня на глас) - Що е това ARETE(на гръцки, уж):)) ? - това прави, от средностатическият човек(екстраординерен) !
- Това(вътрешно състояние и философска категория) още следва да се нарече и Българин ! ... защото, ако сега "българин" се използва, като признак за родственост и национална принадлежност, навремето ... мисля(почти на 100% съм убеден) не е било така !!

от Гет, от родът на "мизите-мъже" ... но най-вече от една категория хора(измежду тези мизи), които гърците наричаха "Ктисти" !
цитирай
15. tzarkarui - АР_ET_e
18.02.2012 18:56
Гет, за циганьорите/грчуля смъртта е край - след това само сянка в царството на Хадес. Горе-долу същото е и при животните. Грчулята живеят сега като за последно - щото след това няма НИЩО. За това и плачат (с оплаквачки - при римските дегенерати е същото) на погребения. :) За разлика от животните/грчуля, тракийците плачат на раждане на дете (инкарнира се с мъка и за мъки), и се радват при смърт (край на инкарнацията - човек си отива у дома).

След като навъшлясват и преименуват на Египет, циганьорите се изхитряват да излъжат Хадес - започват да се мумифицират (за разлика от траките, които се кремират) за да не се инкарнират в 3то измерение - енергийна част от душата е с мумията. Трябва да питам браткиша Дзвер - кога е датирана най-старата намерена мумия.

Малко не съм съгласен за национална принадлежност - нациите/народи са следствие от създаване на Държавата, която пък е създадена от родоначалника на циганьорите - Кришна, комуто пък са присъщи насилието, убийства, кръв, и перверзия (не само сексуална).
цитирай
16. get - Гет, за циганьорите/грчуля смъ...
18.02.2012 20:06
tzarkarui написа:
Гет, за циганьорите/грчуля смъртта е край - след това само сянка в царството на Хадес. ... . Грчулята живеят сега като за последно - щото след това няма НИЩО. За това и плачат (с оплаквачки - при римските дегенерати е същото) на погребения. :) За разлика от животните/грчуля, тракийците плачат на раждане на дете (инкарнира се с мъка и за мъки), и се радват при смърт (край на инкарнацията - човек си отива у дома).

След като преименуват на Египет, циганьорите се изхитряват да излъжат Хадес - започват да се мумифицират (за разлика от траките, които се кремират) за да не се инкарнират в 3то измерение - енергийна част от душата е с мумията. Трябва да питам браткиша Дзвер - кога е датирана най-старата намерена мумия.

The earliest intact Egyptian mummy, ID #32751, dates to approximately 3400 BC, and is currently held in the British Museum.

tzarkarui написа:
Малко не съм съгласен за национална принадлежност - нациите/народи са следствие от създаване на Държавата, която пък е създадена от родоначалника на циганьорите - Кришна, комуто пък са присъщи насилието, убийства, кръв, и перверзия (не само сексуална).

- Напълно разбирам, това което вкарваш в "Кришна" ... но това е по-късната духовна трактовка, вкарана от "дравидите" ... в образността на тракийският Дионисобул(известен и, като Загреос), в минойската(източно средиземноморска - Мино-Таура) ... бог Хермес и късна гръцка, Аполен Карнеус(към 6 в. пр.Хр).
Дравидите са "незаконното дете-метис" от смесването на антагонистични култури и светоусещане и религиозна философия на европейци(ария-скити-сака-джата-гета) и "австразийската" на тамил-наду !
- Арете е концепция ... най-добре изразена при Шекспир в моноголога на "датският принц" ... To be or not be ! ... изразено в тази сцена - http://hal_macgregor.tripod.com/gregor/Comb.jpg ... това се символизира и от "кралска лилия" - http://www.easyvectors.com/assets/images/vectors/afbig/lily-flower-royal-crown-clip-art.jpg ... Темата е океан ??!

П.П.
Правилно искам да бъда разбран ... това са само скици(нахвърляния) по композицията на едно много голямо платно ... не живописно :)) ... а историческо(философско-религиозно и какво ли още не ?) - нормално е с една част(поради краткостта на изложението ми и неязясняване в цялата пълнота на дадената постановка) да ме изкритикуваш - Приемам ! :)) - Знам, няма да го направиш от лошо сърце !
цитирай
17. tzarkarui - Brandon Levon
25.02.2012 12:15
The earliest intact Egyptian mummy, ID #32751, dates to approximately 3400 BC

:) Анджък де - нъл и язе тъй ти ХОРтувам - баш мингиянина Кришна и границата на епохите Близнаци (Спасители) и Телец (Унищожител) - Кали Юга (3113-3102ВС). При смяна Епохите ВИНАГИ се застъпват - така е и сега при смяната на Риби (Спасител) със Водолей (Унищожител). Баш с Телец (Зевс=йЕхова) започва края - при Овен (Създател) се създава тъпотията като мерна единица, която пък при Риби (Спасител) се усъвършенства ТЪПОТИЯТА до невидими висоти (с виден представител боко банкянската тиква).

Обаче има едно "НО"! И това "НО" се нарича Водолей. И в Астрологията Водолей се управлява от Галактическия Център :) със "виден негов представител" Уран. Който пък от своя страна е над Кронус/Сатурн (Вортекс на Времето) и Олимпийската банда мафиози - - Зевс, Нептун (инкарнационни цикли на "робството"), и Плутон (Хадес). Уран управлява интелекта и (ЗАБЕЛЕЖИ) РАзУМа. Това което има да дойде (то вече е тръгнало) във Водолей е баш РАзУМ (което при бокоцвъчкоффците липсва като дефиниция).

Браткиш Гет, препоръчвам ти да прочетеш (с голяма доза скептицизъм) книгите на Brandon Levon Old World Secrets the Omega Project Code и New World Bible the Story of Truth - хич няма да ти е излишно като информационен багаж.
На боко (банкянската) тиквата не му ги препоръчвам за четене - тези книги предполагат МИСЛЕНЕ, а при него мисленето му причинява БОЛКА. На него бих му препоръчал да препрочете "Винету" и "Оцеола", и да изгледа (за пореден път) поредицата "Кръстника". :)

Дойде време да се разделим със "Светата Троица" - Зевс, Посейдон, и Хадес. Това естествено се отнася за Нас - ХОРата, а за останалите е подготвена планета, където (по тяхно собствено желание) ще ги управлява Олимпийската Банда (Троица). На тях бих им пожелал само:
Прав Ви път!
:)
Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae.
цитирай
18. get - - Царю Кар ... защо си, си избрал този нейм ?
01.03.2012 11:14
- Не ти поставям този въпрос за да изпитвам интелекта ти(тоест да те провокирам) а по-скоро имам нещо друго наум !! ... изхождам от семантика и етимология, плюс божествена образност !?!

- За да те успокоя, ще допълня само ! - моята концепция относно името "българин", че това не е етносна или расова принадлежност а духовност, която следва да достигнеш за да ни нарекат така ... просто другото, за етносна принадлежност свързана с името е една плява !! - но става още по-весело, с оглед на това, че донякъде нашият етнос се припокрива с духовно окултното значение на това Българин ?

- Казвайки това изхождам от едни древни (от около ТРЕТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ) вярвания отговарящи на Бронзова епоха(начало). Има ги развити в доста стройна система при микенската цивилизация(за същата предполагам, че е дете на една тукашна по-стара такава ?) ! Това е и култура, на хора които, можем да наречем протоевропейци . Географското понятие е малко объркващо защото, те са поселявали както Балкани(почти цялото причерноморие), така и Близък изток а също и Египет, на който са дали първоначалният облик !!
- В тази връзка тази "Божествена" троица ... Зевс, Посейдон и Хадес действително се явява пример, за профанизация на едни по-стари вярвания, вулгаризирани от гърците, наследниците на Етиопите, които пък се явяват етносно близки на австрзийците от южна Индия(Тамил наду !) ? -поне такава ми е изградената в момента представа !!?

- Относно, първата част от името нейма ти Цар ... може да не ми обясняваш ! - зашото тя е свързана етимологично и логически с Шар(инсигнията Шар(топката)/земното кълбо в ръцете на Царя-имп.), Сару(е както светлост, така и Светът/нарицателно) ... в ебру Сара(х)(означава, господар-принц) ... не съм изчерпал, семантичният и етимологичен анализ :)) ... само маркирам същественото !

- Но ако ми дадеш тълкуване на нейма си ... това ще ме овободи от известни притеснения(!), като по този начин ще стимулира едно по-нататъшно продължение на разговора ни !

Привет !

от Гет "ктист"
цитирай
19. tzarkarui - моята концепция относно името &...
07.03.2012 23:54
моята концепция относно името "българин", че това не е етносна или расова принадлежност а духовност, която следва да достигнеш за да ни нарекат така

И да допълня много сгъстено: - Българин е Състояние на Духа.

:) За ника ми ли? Ами тя е дълга история. (ооох, за кой ли път я описвам...)
Започва във (отдавна бившия) форум на Монитор, където се лееха плюнки, храчки, и "гореща супа", която настойчиво препоръчваха да бъде духана. :) Въобще - каруцарска атмосфера и жаргон. И тъй като на мен такъв жаргон не ми е присъщ реших да бъда първия (алоууу, Гинес, какво чакате) каруцар, който не употребява този жаргон. По-късно Чоли (от шведско) ми "прикачи" пайтон. И станах Каруцар Пайтонджия. хехе, бая време от тогава, нета остаря. А след това Гет твоите колеги от (топлите) службички решика да ме дупликират и напълниха БГ нета с мои двойници, тройници, и прочие пиратски мои подобия. Обаче на речник не можаха да ме докарат - щото в школата в Симеоново със четенето стигат само до Винету, и речничетата им са слабички - не гилат.

Някъде по това време (2004-5г.) реших да направя рокада в ника. Последната сричка (цар) я сложих отпред като титла, махнах фамилията Пайтонджия защото царете винаги са с едно единично име, и без принадлежност (фамилия). И остана кару. Кар означава Стрела (на джагалски жаргон е и пенис) и съзвездието Стрелец, и още по-точно - Кар е названието на Галактическия Център. А точно този ми ти център ми е кацнал на Асенданта (26Sag17) - което би трябвало да ти говори нещо - не е ли така.
Та, от Кару остана само буквата У, която е съкращение на Уран (U), която пък буква (освен енергията/електричество и промените на Уран) означава и "Завръщане". Това завръщане, което аз тълкувам (по правото ми на Кар и индиговата ми аура) като "Завръщане в къщи - там където принадлежа"! И за това какво представлява реалността "в къщи" някой път мога да се опитам да опиша радостта и щастието "Там".

Душите Гет нямат имена - имат "Същности".
Това е горе-долу за моя ник
цитирай
20. get - - Благодаря за отзивчивостта ... бях решил, че съм си дип тъпичък с тези ми въпроси ?!
08.03.2012 04:06
- Щот, как да кажа на едни им дадено ... "по лесният" - пък на мен ми се пада, да постигам целите си все по трудният начин ?! - Съдба, какво да се прави ... с усмивка ще я изживеем ! :))
tzarkarui написа:
Кар е названието на Галактическия Център.

- До това още не съм стигнал ! - до това стигнах по доста своеобразен път на база сравнителни изследвания ... етимология, сравнително религиознание и библиографски справки ! - По каква причина, имаме кралска династия Каравела(Индия) ... божествена двоица "Кора" ... провлак Коринт-Керсонес ... национал-революционер Каравелов, и какво може да има между тези(и някои други неща) почвайки от Бенгалски залив та стигнем до Саронически в Граеция ??
- На пръв поглед пълна абракадабра ... но на практика, се оказа родственост, културна ... плюс народът носител на тази менталност ... и то в невъобразим период от време преди около 5 000 години ??
- После ми попадна ти, с връзките(звучащи доста шашаво) през Кришна ... Индия, до горещата ти любов към :)) хейдеите и нещата почти ми се наредиха !! :)

- Уран-Урус достигам до българското Оросявам ... тоест подготвям, правя плодоносна почвата ... като астрологоя ми убягва(все още).

- Относно връзката Кар и Ланга(Лингам на хинди) няма да се спирам.
Но действително, символът е стрела(като символ за действеност(поведение), резултативно-човешка проекция). Но обратният(обърнат образ на тази "стрела") дава символиката на МенесТауУрус в крито-минойската култура. При египтяните(най-старите) това по някакъв начин се свързва с протобога-фараон Мин, още и бог Геб(който е правилно да се чете-произнася Себе ... в ерекция). Там ме обърква също така образността на "Анкх"а, тоест "Т"ау"+0"=смърт+раждане (?), тоест прераждане(ия) ... ?? - ама какво повече да ти обяснявам ? - нали още в началото, споменах - на мен ми е писано, да правя нещата по трудният начин :)) ... Но това ми калява Духа !!

- Гет от рода на Мизите, които ги наричаха и "ктисти"
цитирай
21. tzarkarui - Гет, просто си последователен като КозиРог
08.03.2012 12:37
Относно тези 5К години - в Колибка има едно филмче - The Lost Pyramids Of Caral - уверявам те, че гледането му ще ти помогне много в нагласата ти за хронологичния ред в Историята. И още по-точно за границата м/у епохите Близнаци-Телец (Кришна). И ако съпоставиш инфото от филмчето (баш кога се е появила войната и оръжията) с инфото на Хигинс, би могъл да стигнеш до Зевс/йЕхова (Телец), Нинлил, и апогея Саргон.

Относно циклите в астрологията ще ти "пробутам" едно инфо (защо ли не го пише буквално в астрологичните книги?):

Козирог - създател
Стрелец - спасител
Скорпион - унищожител

Везни - създател
Дева - спасител
Лъв - унищожител

Рак - създател
Близнаци - спасител
Телец - унищожител

Овен - създател
Риби - спасител
Водолей - унищожител

Тази "схемичка" би ти помогнала да си обясниш много нещица в историята.
Анкх е "змията" (в астрологията - лунните възли), която си е захапала опашката. :) Или както аз (шеговито) казвам - "Въртележката на хамстера".:)
"Кръста" е съставен от 4 (много важни) зодиакални знака - - Лъв-Водолей и Телец-Скорпион. Всичките те са "унищожители". (Хайде още малко астрология)
Огнените и въздушни знаци РАЗШИРЯВАТ, а водните и земни - КОНЦЕНТРИРАТ (свиват). :) Нещо като ДИШАНЕ! Това същото "дишане" е и Лято/Зима, ден/нощ, будност/сън, активност/пасивност, живот/смърт - да не продължавам до безкрайност. Но предвид сегашния период бих се спрял на оста Лъв/Водолей.

Точно тази ос са имали на предвид древните атланти когато са построили Свинкса. По (астрологически) принцип интелекта е при въздушните знаци (Близнази, Везни, и Водолей). Това, което е "създадено" от Овен (Рим) ще бъде унищожено от Водолея. Причина? Липса на интелект. А Водолея е интелект в най-чиста форма. И енергия (електрическа). Управлява се от Уран (U), който е и господар на промените (без насилие - насилието е при брата на Зевс - Хадес/Плутон). :) Въобще тази "троица" си е разделила Земята на 3 - Зевс, Нептун (Посейдон) и Хадес (Плутон).
цитирай
22. tzarkarui - Астрология
08.03.2012 13:15
В астрологията позицията на Нептун определя оставащите инкарнации. А Нептун е Нинлил - Божия Дух (който се носел над водите). И ако Кронос (САтУРн) освен че е и господаря на Времето (и на зодията КозиРог), е и "родител" на "светата троица", който му иззела властта над материята (гигантите изчезнали поради увеличената земна гравитация). :) Обаче Кронос е еманация на Уран. Да, точно същия Уран, който управлява настъпващата епоха на Водолея, и енергиите от Галактическия център. С други думи - настъпва епохата на Уран, който (първо) ще трябва да "оправи бакиите" на Олимпийските злосторници+йЕхова (Сатурн). И като добавим факта, че Водолей управлява Интелекта - картината става пълна. Не ги облазявам турскосериалогледащите тикви и спортистите (които развиват материалното-физическо за сметка на интелектуалното). Но както и казах (преди) - те са пътници на "друг влак".

Гет, направило ли ти е впечатление, че света се унищожава циклично - веднъж с Огън, веднъж с Вода (потоп)? Ако да - помисли и за астрологичните знаци. А те биват:
Огнени:
Овен, Лъв, Стрелец
Земни:
Телец, КозиРог, Дева
Въздушни:
Близнаци, Везни, Водолей
Водни:
Рак, Скорпион, Риби

Това, което е започнало при епохата на КозиРог свършва при епохата на Лъв,
и
Това, което е започнало при епохата на Рак свършва при епохата на Водолей.
(като имаш на предвид, че всяка една епоха е приблизително 2160 години)

Живота браткиш нито започва, нито свършва на Земята. Фразата "В началото беше Словото" би трябвало да означава Слово=Интелект (освен проявена и иманирана звукова вълна). Животните нямат интелект (спортистите и някои пожарникари също). Душите, родили се по време на епохата на Близнаци (всички рязани пластелинчета и шабес гои) ще продължават да търсят (ако им се даде възможност) Интелекта на Сатурн и Юпитер (които с времето ще се уплътнят и от газови гиганти ще станат плътна материя) и дано го намерят в материалното, което неистово търсят.

(Трудни времена ще настанат за Телците и Рибите)
:) Друг път - повече :)
цитирай
23. get - - Благодаря, разбрах за Ороборуса и ... анкха !!
09.03.2012 00:47
- Първото е въртележката ... от преражданията ?
- Второто: тау=тета + ороборус = смърт/раждане ... горе долу, до такива изводи бях стигнал ? - но друго си е да получа, потвърждение от втора инстанция(незамисима) !!
- Но във връзка с това, съществуват едни такива митове за "Пръстена на силата" тоест, че човек може да запази достъп до опитностите си, които е получил при едно (или повече) от предишните си прераждания ?! ... имам нещо в предвид, което ме кара да се съглася и го вярвам ?!
tzarkarui написа:

Анкх е "змията" (в астрологията - лунните възли), която си е захапала опашката. :) Или както аз (шеговито) казвам - "Въртележката на хамстера".:)

- Малко не ми е ясно за "лунните възли" - какво точно влагаш, като идея в това ?

- Втори въпрос: Казвам си го в прав текст ... органично не понасям хилиазма-месианството и миленианизма на "богоизбраните"(жалко че, има и българи(уж християни), които го вярват това !!
При теб, отново чувам ... тоест ти говориш за "голяма екскурзия"(разбирам какво влагаш в това и с какво се различаваш, от цитираните от мен !) - но няма ли някакъв друг възможен сценарий ... в да го кажем, този наш "събитиен хоризонт" ?? ... казвайки настоящото, имам в предвид едни предколумбови легенди от южна Америка, в които се говори че не отделни хора, ами цели градове и племена са се "пренасяли" в други пространствено-времеви реалности ??

- Всичко написано от мен, не е предмет на нездраво любопитство или опит да избегна съдбата си - Не ! - движи ме най-вече интелектуалното предизвикателство и ... !!

- Поздрав !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 433415
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930