Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2012 15:54 - THE WINGED BEATLE
Автор: tzarkarui Категория: Музика   
Прочетен: 10023 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 18.02.2012 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
THE WINGED BEATLE
"I don"t know which will go first - Rock"Roll or Christianity" (John Lennon) (Не зная кое е първо - Рокендрола или Християнството)

Или както Paul McCartney е казал за USA - "It"s a lousy country where anyone black is a dirty nigger" (Това е въшлива страна където всеки черен е мръсна чернилка)

Рядко пиша на тема музика - последният ми пост беше "Santana - Just feel better… " (http://karutzar.blogspot.com/2008/05/santana-just-feel-better.html)

Един жълт пост в стил Захариада. Или може-би не жълт?...

На мнозина от вас, които преглеждат този блог (не че го поддържам често де) името The Beatles говори много малко - най-много да сте го чували от вашите родители, и за вас името предизвиква асоциация с "некви дъртаци там"... хехе Да де - не е лъжа - дъртаци не, ами дъртаци. Обаче тези "дъртаци" промениха света за броени години. И света стана друг - Света стана Rock"Roll, и заклатушквайки се "завъртя" (Rolling stones) мъхнатите вековни камъни на историята. И хилядолетните змийски лъжи на Ристиенството (а и не само на него) бяха подложени на ревизия така, както историците-ревизионисти подлагат на преоценка шестте изсмукани от нечии юдейски пръстчета милиона жертви на Холокоста. И отиде та се не видя... Та чак до наши дни... Съвсем не случайно Джон казва, че "Децата на поколение 2000 ще слушат "The Beatles" - "I seen through junkies, I seen through it, I seen RELIGION FROM JESUS TO PAUL, Don"t let them fool you...". Естествено не става въпрос за Paul McCartney, а за Paul - Павел/Савел - същото юдейско изчадие от синагогата, който изопачава напълно казаното от есея-орфеист Йошуа (Исус), и на чийто измислици се базира целия т.нар. "Нов завет". И се започна битката Рокендрол с/у Ристиенството - битката на "Гара-Разпределителна", на която се определя кой на кой влак ще се качи, и на къде ще поеме. Битката на животински инкарнации с/у ХОРата от човешкия Род.

Във филма THE WINGED BEATLE става въпрос не само за конспирация (или може-би Thruthcracy?) на тема "Смъртта на Пол през 1966", но и за много други слухове, които през годините ще се окажат верни, за важната роля на юдейна Ян Якимов (черен магьосник, изпратен от синагогата с цел ликвидация на Бийтълс), който "запознава" Джон с Йоко Оно, за подмяната на Пол със негов двойник, който пък се жени за Линда и разбива окончателно Бийтълс. И за още много други нещица/"слухове"... За обратно записани послания, за подсъзнателни внушения. (Run it backwards and inch it and you will hear words that were not in the original recording)
Ааа, да не забравя - Браян Ъпстейн (мениджър на Бийтълс) също е юдеин (и типично за юдеите и шабес-гоите хомосексуалист). И го "самоубиват" по доста странен начин. Защо ли?...
Stephen Crane и неговата "The open Boat" в която става въпрос за "Четери Човека, които отиват на мисия, но само трима оцеляват", за дрехата на двойника на Пол от вътрешната корица на Sgt Pepper, на чийто ръкав са изписани буквите O.P.D. (officially pronounced Dead), което означава "Официално обявен за мъртъв", за несъществуващия дизайнер на bass-drum (от корицата) Joe Ephgrave, чието име означава Джо=незнаен, неизвестен, и  Epitaph Grave=надгробен надпис+гроб.

Но да не ви развалям удоволствието от гледането на филма. Насладете му се.








Тагове:   paul mccartney,   The Beatles,   john lennon,   rock'roll,   thruthcracy,


Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tzarkarui - Из Кой Род са?
18.02.2012 20:19
bulgarinut57 написа:
"Joe Ephgrave, чието име означава
Джо=незнаен, неизвестен,
и Epitaph Grave=надгробен надпис+гроб."

За да сглобиш това, трябва да си ИЗ-РОД.
А те са такива.

Из Кой Род са? Със сигурност не са от Рода на ХОРата.
Двойника на Paul го казва много точно в самото на филма - This is him (това е Той) - с други думи - Той, а не аз.
Друго много интересно "съвпадение" е датата на симулираната "катастрофа" - 911/1966 - 11 септември 1966. Моооля? 11ти Септември? Зидаро-мазаческа им илюминатска работа. И много символика...
цитирай
2. kostas - :)) Без превод на турски не мога да се оправя с тоя fucking език....
21.02.2012 16:49
Друго е да кажеш : Амънъ сик мъна а кара амджик мъна...:))))))))))) Поздрав nikstan
цитирай
3. monolith1 - Не бързайте толкова
22.02.2012 01:36
Забелязвам някои погрешни представи и заключения.

"I don't know which will go first - Rock'Roll or Christianity" (John Lennon) означава "Не зная кое ще си отиде първо - рокендрола или християнството."

Освен това пропускаш, че Джон Ленън е направил сделка с дявола, за да стане известен.

http://www.traditioninaction.org/bkreviews/A_026br_LennonProphecy.htm

Да не говорим пък за окултните им албуми, сатанинските им послания и т.н., за които се споменава и в самият документален филм.

Не знам за вас, но още от преди Бийтълс някак си винаги са ми били странни, а откакто разбрах и за скритите им послания - противни.

Прослушай "Revolution 9" отзад напред и ще се отвратиш окончателно от "любимците" си. http://www.hornswaggled.com/2009/08/20/090909-beatles-number-9-summary/. Същото важи и за много други техни песни.

Пол Маккартни е мъртъв - http://web.archive.org/web/20080914131133/http://homepages.tesco.net/harbfamily/opd/index.html. Страницата http://www.paulisdead.co.uk/ вече не съществува. Защо ли. ;)
цитирай
4. tzarkarui - Освен това пропускаш, че Джон Ленън ...
25.02.2012 12:31
Освен това пропускаш, че Джон Ленън е направил сделка с дявола, за да стане известен.

В това не съм уверен. Факт е, че Йоко Оно промени Ленън, той спря да пише (ами изгуби си другарчето в писането - Пол), а когато написа "Майка" и "Представи си" му видяха сметката много набързо.

Когато говорим за Бийтълс и за тяхните плочи въобще не трябва да изпускаме от вниманието си мениджъра (юдеина Епстайн) и музикалния директор. Ама хич. И факта, че от Бийтълс е зависило много малко точно какво и как ще се записва в студиото. И те до такава степен се отвратили от зидаро-мазаческата уредба в EMI, че престанали да идват заедно за запис - кой кога намери време - идва, дават му "матриала", записва го - и чао. С Ябълката пък нещата хептен излязли от техен контрол. За това, че е имало доста "NLP" в/у тях нямам никакво съмнение. За мен Бийтълс са "She loves you", а версията им на "Twist and shout" е "жестока" - въобще "немският им период" е това, което беше Бийтълс.
цитирай
5. tzarkarui - Отговор към monolith1 от ЛС 1
03.07.2012 10:36
Хм, книга казваш... :) И кой ще я чете? Чалгаджиите или бокотиквовистите (то май е едно и също)? Или тези които мислят с телевизора и Btv - т.нар. турскосериалогледащи (на които пустотата на главите им играе ролята на акустичен резонатор)? Ами те не са ХОРа (от човешкия род) - за тях тя (:)евентуалната книга) би била не само излишна, но и вредна (- "А защо вредна" е въпрос, който би отделил цяла глава във виртуалната книга). {Не само аз, но и много умни и гениални хора (към които аз нямам самочувствието да се числя) твърдят, че повечето от двукраките не са хора, а животински инкарнации в човешки тела - Thomas H. Burgoyne във неговата The Light of Egypt като пример - много са, не мога да ги изброявам всичките.}
Ще цитирам по памет парцала {(с гръмкото наименование библия) нещо, което не обичам да правя} - "Който търси - намира". Така е и с браткишите d3bep и kikowsky (а и не само те) - търсят, намират, продължават да търсят и намират - нещо като conjunction to squire and trine to opposition and back. :) Часовниково махало - swing around the truth.

После. Има един друг момент - профанизацията. В парцала (сглобени фалшификации от 4ти век) ясно и категорично се заявява, че дявола е "маймуната на Бога" - или преведено за тези на които мисленето им причинява главоболие - "Всяка изказана (гласно или написана) правдива мисъл се профанизира за много кратък срок от време. И така е не само от древни времена, но и в по-съвремени - от Фарадей, през Тесла, до наши дни. Разбулената Истина би била като "Клечка кибрит в лапичките на невръстно маймунче". Профанизация! Най-пресен пример - "Оня дето строи Магистрали от Банкя до края на Света" и неговото дясно копитце "Апартаментаджията-красавец Цвъчко".
цитирай
6. tzarkarui - Отговор към monolith1 от ЛС 2
03.07.2012 10:37
И преди са ми предлагали да "Събера мислите си в книга" (:) абе не съм чак толкова дърт, че да си пиша алцхаймеровите мемоари), на които предложения винаги съм давал карт бланш - давайте, събирайте, и издавайте (с ©Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae) - претенции нямам никакви (най-малко материални). Така бих отговорил и на теб браткиш - имаш карт бланш - събирай и издавай. :)

Да, нямаш проблеми да използваш написаните от мен неща за твоя статия. Но що се отнася до таламуса би ли бил така добър да съгласуваш изводите си с мен преди публикацията си? Няма да играя ролята на цензур, но не бих искал да стигаш до грешни заключения ако не си изследвал достатъчно темата.

Препоръчвам ти DownloadHelper като add-on към FireFox - върши много по-добра работа от Any Video...
цитирай
7. monolith1 - Изводи
06.07.2012 23:24
Сега като се замисля, Beatles най-вероятно наистина са били програмирани. А това със смъртта на истинския Пол през 1966 г. си е чисто жертвоприношение.

През 1965 г. (една година по-рано) излиза филмът 'Help!' - http://www.imdb.com/title/tt0059260/ - с участието на Бийтълс.
Та в този филм става въпрос точно за жертвоприношение на един от членовете на групата от страна на секта, почитаща Кали. Разликата е, че във филма Ринго беше предполагаемата 'жертва'. Ако беше Пол, тогава всичко щеше да стане твърде очевидно. :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 432267
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031