Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2010 18:50 - A few fluttered dark thoughts...
Автор: tzarkarui Категория: Политика   
Прочетен: 3097 Коментари: 6 Гласове:
5



07 Октомври 2009 http://karutzar.blogspot.com/2009/10/few-fluttered-dark-thoughts.html

A few fluttered dark thoughts... Няколко прехвръкнали черни мисли... Остави ли се един автомобил без да се кара по-дълъг период от време, то той се разваля. Нещо, което не може да се случи с автомобил, който е постоянно в движение. Факт. Доказано е и от личният ми опит. Нещо подобно е и с човешкия мозък. По-дълго бездействие - и хоп - при опит за мислене получаваш главоболие. При някои самия опит за "включване" на мозъчето си им причинява неистова болка. Та поради страх от тази болка си я карат на cache memory – навиците си.
Аз обаче (и понеже не се
считам за достатъчно умен и начетенimage) не мога да си позволя лукса да оставя в бездействие мозъка си – карам го непрекъснато да „бачка” – нали това му е предназначението. Пък и не се страхувам от мозъчен инсулт – да му мислят онези с „cache memory”то…image

Тези дни се замислих за факта, че на народа му трябват кумири. Е, не на целия народ, но поне на тази част от него дето е кара на cache memory. Преди кумира му беше манго костoff, след това онова малоумно нищожество – мадридското недоразумение, а сега е ББ+ЯЯ (пожарникар+”мека китка”). БЛ (не го знам колко е бил волен, но болен със сигурност еimage) е с подменена сигнатура (Л беше за Лидеров, но изглежда са го излекували от тази мегаломания на магистрала Тракия, и сега Л стои за Лизачев – чие дупе лиже не е трудно да се разбере). Въобще народни тъпандурски© кумири. Да им са живи и здрави. И още 100 години да ги онодват…
Не случайно Теогнид 520 пр.н.е. го е казал много сполучливо:

Тъпчи го с крака, впрегни го в хомот,
муши го с острия остен - народа тъп,
- защото никой като него на таз земя
не иска робството тъй много.

Не се учи този народ от собствената си история и туй то. Пари и кумири – това му са стойностите на които разчита. Плюс „cache memory”то естествено. И лъжите + измамите – но то е вградено в българския геном от времето на борката първото мекере. Ботев много сполучливо го е казал:

Пари, пари, пари! - рекъл едно време Наполеон I и зяпнал беше да глътне цял свят; пари, пари, пари! - думат нашите букурещки народни базиргени и слухтят де кой ще да умре, за да му лапнат имотецът; пари, пари, пари! - думаше наш кир Михалаки и беше - чорбаджия. Парите са ум, парите са чувства, парите са живот, парите са бог. За пари Генович е станал шпионин, Найденов мекере, а Михайловски подлец.

Чета из „нюзпейпърите” (ей, и аз май започнах да подражавам на БГ тъпандурите© в чуждиците…. Ама ми е позволено до някаква степен. Щото при мен езиците бъкат. Като лайна у селски кенеф…image) из нета, че българите се били пропили яко. Ми да поркат – какво друго им остава?

Защо виното е огледало на човека…
Алкей 660 пр.н.е.

После ББ ще им гаси махмурлука с пожарникарския си маркуч, за който из женските форуми се шушне, че бил малък и мек. С голям и твърд всеки можел да изгаси „пожара” на женската вагина. Виж с малък и мек да го направиш било висша форма на мъжественост. Само дето не знам дали ББ носи прашки като НБ (СС – СереГей СтаниШеф го прекръстиха и него – на НасранГей БилШеф), но може и да си сложи – нали беше на инструктаж в Тел Авив след ЯЯ – като резултат може и да му омекнат китките… Той и БЛ беше там на инструктаж преди време и май му омекнаха китките след него. Пък и Капка (да не си помислите, че е капката на трипера) си била купила вибратор. Сигурно има защо. Горката… Ами това е следствието от „инструктажите” в Тел Авив… А може и от кривославието да е – знам ли?

Но да се върна на мрачните ми мисли относно народа наследник на борката първото мекере. Мисленето му причинява болка, а тези, които могат безболезнено да мислят не са в България отдавна. Та качествата на този народ (май е по-сполучливо да се нарече електорат) не са много – алчни, крадливи, и противно-глупави заядливци се срещат през всеки населен от електората метър. И май Дарвин не е съвсем прав в твърдението си, че човека-електорат бил произлезнал от маймуната. Май от някаква кръстоска между маймуна, невестулка, куче, и свиня ще да е.


Щото още Семонид 650 пр.н.е. е казал относно животинските качества на електората:  

… от свинята - немарливите,
от лисицата - хитрите,
от кучето - злобните,
от земята - ленивите, неразличаващите добро и зло,
от морската вълна - изменчивите и капризни красавици,
от магарето - упоритите и лакомите,
от невестулките - противните и крадливите,
от коня - кокетките,
от маймуната - глупавите и заядливите,
от пчелите - трудолюбивите…

Астрологията просто потвърждава Семонид.
Такива ми ти пожарникарски истории с привкус на нечистоплътна вагина… И няколко прехвръкнали черни мисли като следствие…

©2009 Цар Кару I



Тагове:   НБ,


Гласувай:
8



1. анонимен - Тези неща сме ги чели още навремето. ...
03.11.2010 18:58
Тези неща сме ги чели още навремето. Ако нямаш какво ново да кажеш, защо се излагаш да се самоцитираш с цял текст?
цитирай
2. demograph - Копнах си нещо
03.11.2010 23:32
Пука ми, че се самоцьитираш! Самоцьитирай се още дълго и забавно.
цитирай
3. tzarkarui - Хе, хе
04.11.2010 01:24
Престанах да пиша от бая време. Щото (така си мислих) - в БълГария всички са неграмотни - нали подражават на ББ и цвък-цвък...:) Но май не е така - грешил съм. Този блог го направих заради браткиша Дзвер - по-лесно на ми минават коментарите в неговия блог. Пък и не мога да го оставя празен - "преписах се" от старият си блог. Пък и като гледам колко коментари и посещения има - ще взема да пропиша отново. Писането без кауза е умряла работа. Мислих си: -Само аз и Ради Чухлев ли сме нормалните в БГ нет? Тц, грешил съм. Тук намерих ХОРа, които мислят и пишат като мен. И с чувство за хумор (като моето). Значи ще бъде весело. И ще се смеем без сурдинка... Щото "Смях под сурдинка е като секс с перверзатив"...:)
цитирай
4. d3bep - :)
04.11.2010 17:47
Поздрави!
цитирай
5. liliyanaandreeva - ИЗЛИЗА,ЧЕ ЧОВЕКЪТ Е ВСИЧКО НАЙ-ЛОШО ОТ ЖИВОТНИТЕ ...
08.12.2010 11:06
...В НОЕВИЯ КОФЧЕГ.
НО ИМАДВА ВИДА ЧОВЕКОПОДОБНИ СЪЩЕСТВА:
- КРЪСТОСКА МЕЖДУ ЗАПАДНО ПРАСЕ И ИЗТОЧНА МАЙМУНА
- КРЪСТОСКА МЕЖДУ СЕВЕРЕН ЛЕБЕД И ЮЖЕН ПИНГВИН (НА ИЗЧЕЗВАНЕ СА)
цитирай
6. tzarkarui - Не човека, а профанизацията му!
08.12.2010 13:07
Защото човека НЕ Е ТЯЛО С БЕЗСМЪРТНА ДУША, А БЕЗСМЪРТЕН ДУХ ВРЕМЕННО ПРИКРЕПЕН КЪМ ТЛЕННО ТЯЛО! И проблема не се състои в Човека, а в мадам (на публичен дом) с (от)рязан клитор йЕхова. Щото нейната същност се състои в кражби (цап царап) на © произведения. И в безсъзнателното си копиране на Божественото, а и като една от демиурзите е копирала по най-некадърен начин Слънчевата система, барабар с ДНКто на цялата флора и фауна. Не знам дали го е направила целенасочено или не, но определено е некадърно...:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 433124
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930