Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 11:36 - Още по въпроса за НемаТодизма. Или "От тук, от там"...
Автор: tzarkarui Категория: Забавление   
Прочетен: 25481 Коментари: 40 Гласове:
7

Последна промяна: 16.03.2013 23:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Или "Що е НемаТодизъм" и "Има ли хумус у нас"? И...
Основни принципи в Канона на Вселенската Кривославна Църква на НемаТод (да се свети името Му, за бъде волята Му както на Земята, така и под Водата, и в РАкията, и във Виното, и да се изпълни КармаМутрата на всеки марулоядец, кришнаист, митраист, комунист....Амон).

Те тази тема започна преди време в Калдатата , но някой мъдуратор-бокотиквовист я затри. Обаче Правдата на ТриждиВеликия Бог НемаТод (...Амон) - Създателя на Всичко Де Що Мърда и Не Мърда из Всички Космоси и АнтиКосмоси - не е възможно да бъде затрита. Аз, Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae, Пазителя на НемаТодския Канон, и ПървоСвещеник на Кривославието НемаТодско, ще ви открехна в основите на НемаТодизма, пречупени през призмата на изказването на св.св. Трихоцефалус за НемаТодизма:

"Truth is a pathless land"

"И с огън от цигара, и с права шпага
вървете и вестете Благата вест
за люта ракия и взривоопасна смес
и нине и присна, пък и во веки веков !
Апчхи ...."
св.св. Трихоцефалус

Профанизираните НемаТодисти обясняват същината на учението кратичко:
"Хапка, пийка - ей тея три работи".
Обаче Изконните Пазители на Тайните НемаТодови казваме "Тайна-Майна" в стремежа си да запазим чистотата на Учението за Единствения Вселенски Бог НемаТод (на тфа място - молитвата...Амон) и Точния градус на Божия Дух (РАкията) - нейната честотна чистота.
Ся, шъ ви дам Основните 10 НемаТодски заповеди. А Те са:

1.) Аз Съм Бог НемаТод, който те изведе от кръчмата, от дома на робството, да нямаш други богове, освен Мене.

2.) Не се храни с треволяк, който е на земята, или що е горе на небето, и що е във водата под земята;

3.) Помни неделния ден за да го светиш със Света Ракия. На него да не работиш, нито на понеделниците, нито вторниците, недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, нито любовницата ти. Един ден да работиш ако ти се иска - съботата, а шест дни да почиваш морно чело.

4.) Почитай любовницата си, и майка и, и сестра и, и братовчедка и, до девето коляно, за да живееш дълго на земята, която Бог НемаТод твой, ти дава.

5.) Убивай неверниците където и да ги срещнеш. Защото са гявури и неверници, и не почитат твоя Господ Бог НемаТод. Убивай ги със сатър, с острото на ножа ги порази, с автомат Калашников (7.65 калибър) ги порази, с напалм ги гори, защото са Чандала, и така иска твоя Господ Бог НемаТод.

6.) Прелюбодействай когато намериш за добре. Защото това е богоугодно дело, и осветено от негов ангел КАМАз в Сутра (сутрин).

7.) Да не пиеш Света Ракия без салата! (позволява се и туршия, но само през зимата) И без цигарка да не оставаш. За да не попадаш в мрежите на ИмаТот Бръмбаров.

8.) Ако някой ти забие един шамар, то ти му въздай 3 тупаника силни, плюс ощу един като лихва. Защото такава е волята на Бог НемаТод - Създателя на всичката създадена и несъздадена Материя и антиматерия, Космос и антикосмос.

9.) Не пожелавай жената на ближния си ако тя е караконджул и грозотия, ако е безцицова или без силикон. Не пожелавай и колата му ако тя е бракма, нито заплатата му ако е малка, нито общественото му положение ако е клошар. Но ако жената на ближният ти е красавица и "гледа надолу" не се посвенявай да му станеш баджанак защото така ще споделиш тегобите му, и такава е волята на Бог НемаТод.

10.) Ако някой ти изкара окото то ти му отрежи главата, накълцай го на кайма, и я дай като дарение на най-близката месопреработвателна фирма (тук ще видим коя фирма ще бъде спонсор за да я цитираме), защото такава е волята на Бог НемаТод (Да се Свети името Му - Харе).


Ся, браткиша d3bep - АрхиЕпископ и Кардинал Поморийски вдъхновено написа текста на Месата (от Месса), който моментално включих в Канона на БогуСлужението НемаТодово. Обаче браткиша zelas иСпадна в АнтиТодизъм ИмаТотов, и започна да върти ИмаТОТови бизнеси из Ландъните като продава Богословен НемаТодов винцок на безбожни цени на езичниците ингилизи-биропийци из Британиите. За която Ерес му отнемам Титлата Епископ Ландънски и го Анатемносвам, и наказвам да гледа всеки ден такива цици и $: image Ето и текста на Месата (от Месса):

  Някой рече ми да мисля
ко да мисля ,аз не знам?
Мислих , мислих и измислих:
Дай ракията насам.

Труден бил живота вънка
гражданите нямат срам
без пари си ти издънка -
Дай ракията насам.

"Ученият ще сполучи"?!?
Що да уча - всичко знам
и без работа ще случа:
Дай ракията насам!

Книгите вредят ми доста
я ги фърлай бързо там.
Тая даскалка е проста!
Дай ракията насам !

На училище не ходя
сам се уча с жар и плам
да гася със гола вода:
Дай ракията насам!

Обществото да го духа
немам работа със тям
избори, войни, сполука...
Дай ракията насам!

Има Бог и си говорих
с него докато бях сам
щом бутилката отворих
Дай ракията насам!

И вселената лъжа е.
А звездите са сусам.
Виждат се, но като кажа:
Дай ракията насам!

Истината е салатка
от луканка и балсам
с метър шунчица по - гладка!
ДАЙ РАКИЯТА НАСАМ!

Пий, безсмъртен ставаш, слава!
Нема-tot - това го знам!
Сал един накрай остава.
Дай ракията насам!

А змията - древен грях
смок един аз отглеждам
но за Ева го скатах.
Дай ракията насам.

Винце, виски, пък и водка -
Нематоди в моят храм
мезвам със саламче кротко.
Дай ракията насам!

Да се махаш с тая бира!
Такваз партия не знам.
Партията ми е "витамин Ръ"!
Дай ракията насам!

Време дойде за молитва...
Я възлей един стакан?
Бог салатката опитва...
ДАЙ РАКИЯТА НАСАМ!!!!

Ся, за архива шъ дам (ае ко стаа ве, тоя градус нещо се ебава - да не е украински спирт от Карнобат?) диксусиите на Конклава НемаТодски относно чистотата на Ре Лигията.
  ми се иска да му сипя едно винце на човека да се отпусне
  :) Не се стискай - дай винцока насам. Вълчото мезе - от мен. Ще му направим едно жертвоприношение на Бог НемаТод (да се свети името Му, да бъде...Амон) и ще те приобщим към Вселенската КривоСлавна РеЛигия от Раз - НЕ МУ МИСЛИ! :) хехе Щото иначе ще те хванат някакви дъновисти, кришнаити, мормони, марулоядци, йеховисти, библисти, камасутристи, и кви ли още не - та ще отидеш мърцина... Специално кришнаитите са много опасни - щото нали - джагали - ще им искаш специално разрешение да влезеш в курника при кокошката. Скръб.

А във Вселенската Кривославна църква на НемаТод (...Амон) само мисленето е забранено. Жертвоприношенията са елементарни - хапка, пийка - ей тези три работи. Ааа, и марулите се използват само за украса към вълчото мезе. Мисленето се ограничава САМО до концентрацията в избора м/у каберне и мерло (розето е за кокошките в курника). :) Въобще така като те гледам си напълно готов да те баптисваме в кривославието. АЗ като Главен Жрец (и Папа) на НемаТод (...името му...Амон) направо ще те направя Епископ на Ландън - живот ще си отживееш. Не му мисли - направо скачай в купела да те баптисваме.

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
  ако въобще има такова нещо като "истина"
  :) Не стискай бутилката, ами налей в чашите. Щото иначе - на - Гетски ще те прати и в немски концлагер - да станеш един от 6те милиона, дето по-рано бяха само 4, а в 47ма едва няколко хиляди. :) За това ти казвам - не се стискай, ами наливай. А пък ако поискаш специално заради теб ще променя и канона - ще включим и конопец (тревица) към божествените ритуали - само да кажеш. Ако трябва и нова Меса ще изкомпозирам.
  Ама ти си вече в казана, ама огъня е още слаб, та го не усяташ! Сега започваме! :))
  Ааа, комундетата са атеисти, но НемаТодисти by default - особено Сталин - виден НемаТодист. Но са секта към Вселенската Църква кривославна - щото са водкаджии, а водката не се признава като кривославен халкохол, който е достоен за Жертвоприношение. Щото избивал нематодите в червата. Но Сталин си е бил НемаТодист - падал си е по грузински винцок, попушвал си е арна тревица, и всеки ден си е имал ново чикенче в курника. Никаква водка - анатемаааа. Само божествен НемаТодистки винцок. Може и бял мискет като начало на церемонията/жертвоприношение....

d3bep
За да не съм офтопик: Внасям предложение 1 по отворения конкурс за обществена поръчка "Нематодска Ме(а)са "  ДОбаФка:
Много са звинявам че не отговарям на условията за конкурса.
Надявам се съвестта ми и чувството за вина, поднесени под формата на петрохан с винце да ми дадат преимуществото на извинението! Сега ше опрайм таа работа!Това са надявам да ма рехабилитирга почти напълно заради непълната Маса от предния пост. Пардон, меса...

zelas - ДАЙ РАКИЯТА НАСАМ! :))) Тъй, тъй е на тва му викам ся коментар по темата, с подобаващо некултурно-забавлителен тон!

АААААААААА, браткиш Дзвер - страшно си я направил тази Меса (Месса) - Направо некОлтурно звучи в макам хиджяс. Да те благослови НемаТод (...Амон) и Аз (Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae) те БлагоСлавям. Обаче имам нЕкои забележки:
Не се споменава СвЕтото НемаТодово Име
Не се споменава ръководната роля на (за малко щях да кажа на Партията) Вселенската НемаТодска Кривославна църква
Може да се спомене, че "Ракия" е името на Светия НемаТодски Дух
Че Светата НемаТодска Троица (ей тея три работи) е Винцок, Вълчо мезе, и трите са в едно
Че буквата "$" олицетворява змията която дала много кОлтурно акъл на Ева (от Долна Махала) относно употребата на фалоса извън оралните занимания и неговия произход от УйСкито - демек че от фалос със ски глава не боли.

Браткиш, произвеждам те Епископ Поморийски!
Ай ся Дай Ракията Насам да НемаТодстваме, че стана жертвоприношително време...

Браткиш Дзвер, само НемаТод (да се...Амон) може да ти даде такова вдъхновение за да напишеш тази Меса от Месса. И затова те произвеждам те АрхиЕпископ Поморийски и Кардинал Мускат! Ся браткиша Зелас като виден музикант шъ изкомпозира музиката към Месата в макам хиджяскяр. Браткиш Зелас, имаш пълна свобода кви струменти да използваш, ама флейта, кавал, и цугтромбон са подходяща комбинация - ногу кОлтурна и възпитана. И без подсмисъл. Не му мисли ногу кат композираш - изпраскай тук-там маане, зурла, и тъпан - за окраска. Ти браткиш си НемаТодист, ама още не го знаеш. Ама като композираш и те фане НемаТодското вдъхновение ша разбереш и повЕрваш.

Браткиш Дзвер, може ли твоето НемаТодско вдъхновение да се пусне в отделен пост? Независимо дали в твоя или моя блог. Ще направим една кОлтурно-Убразователна тема за Вселенската Църква на НемаТод (...Амон) и ще разясняваме на млади НемаТодистки същината на НемаТодската Вяра.

zelas
Не композирам нищо, музиката я отрекохме и нея горката. Ти не четеш ли какво пише в темата?

Анджък я, ти маане, зурла, и тъпан в макам хиджяскяр музика ли го наричаш?
:) Еманация на Всемогъщия Създател на всички космоси и морета в които е повръщано - Всемилостивия НемаТод (...Амон) е "РА". ОТ РА е произлЕзнала РАкията (гроздова, 40°), а в РАкията е Божественото Вдъхновение НемаТодово и витамин "РА", който витамин в подходяща комбинация с Вълчо Мезе произвежда ефекта, който монасите бенедиктинци наричат "Охота за сурово месо", а братята шотланци нецензурирано му казват "Уй с Ски". Но това е Велика Тайна и на непосветени не я казваме - Тайната на Въздигането, "S", Великата Змия, Третородния Грях. В КривоСлавния Канон ясно се казва Истината - Ако хАдам е бил кривославен НемаТодист и жертвоприносител, никога не би посетил публичния дом (във варварските езичества се нарича Райската градина - Едем), би направил прилично жертвоприношение НемаТоду (...името Му...Амон), и не би издигнал Питона като знаме. И не би преименувал Едем в Е*ем. :) Обаче той "правнал" във кривата вЕра и тръгнал да запушва някакви дупки, с което си деяние (на хАпостолите) измислил Секса, който браткиша Зелас - Епископ Ландънски - много правилно заклеймява като хЕретичен и садистично-мазохичен.

d3bep
Е има се прИдвид витамион Р, а ъ-то е добвано просто за благозвучие. Поетично, такова.
Иначе витаминът е чсно , че може да бъде както съкратеното Ра, така и цялото ра-кия!

zelas
Ракията, между другото единствената спиртна напитка, която се развива в бутилката. Божествена ще да е! :))

Щото Бог НемаТод (Да се свети името Му, да пребъде....Амон!) е Бог милостив към своите чада, силно ненавижда марулоядците, кюлотаджийките, гащниците, бананите (особено рязаните), ристиените, МухаМедаджиите, кришнаитските олигофрени, митраистките ненормалници, мормонските зидари, дъноффските мормони, комуноидните свидетели (на мадам отрепчицата на публичен дом, с отрязан клитор йЕхова), и още куп други, които са описани в НемаТодската книга на Живота. Аз, Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae, и пръв първосвещеник на Бог НемаТод (да се свети....Амон) пазя Завета му неотлъчно. А той гласи (накратко): Мръвката изяж първо, зеленчука остави за после. Никога не жертвоприношавай в Мое Име "Вълчо Мезе" без червен винцок. Щото Аз обитавам винцока за да осветя Вълчото мезе. Да бъде свято за вас - моите чада - Моето жертвоприношение - Дебело мезе, червен винцок - ей тези три работи ми са угодни, и жертвоприношавайки ги сте угодни на Мен.
Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae

:) Този стомашен паразит си има име - НемаТод (да се свети името му, да бъде...Амон). А пък 10те "божи заповеди" при Единствения Вселенски Бог НемаТод (да се...Амон) са само три - хапка, пийка, - ей тези 3 работи. Аз като ecce Inquisitor Curiae съблюдавам правилността при изповядването на Канона. И констатирам, бе Герберастите (всякаква прилика с педерастите е самовнушение) не изповядват кривославната религия на Бог НемаТод (...Амон) - много маруладжии има сред тях. А НемаТод (...н) ненавижда марулоядците до 7мо поколение, а е благослклонен към ревностните нему вълчомезеядци ("крилце или кълка") до 9то поколение. Има много изпаднали от Клира - предимно почитатели на марули, картофи, "тикви", и други създания на дявола, които не са расли на "кокал" - за такива - Анатемаааааа... На всички обръснати плешиви "тикви" и "картофи" - Анатемаааа... На всички непушачи, трезвеници, фригидни, мастурбаторки/онанисти, вегетарианци (маруладжии), политици, колоездачи (пляс-пляс педалите), йеховисти, кришнаисти, митраисти, кривославни, и прочие дяволски изчадия - Анатемаааа.... (И пеницилин)

:) Хехе, браткиши, докато ме е нямало яко сте се джафкали. Дзвер, в калдатата една вечер докато вкарвахме в кривия път всички кришнаисти, ристиени, последователите на Лошота Муха (MuhaMAD), дъновистите, и прочие , и прочие, с модератори Трихо седнахме и измислихме най-истинския, най-праведния, най-могъщия, най-,най-, БОГ. С име НемаТод (Дто задължително - не Т). Та понеже всички мюслита (свинско), кришнаисти (вегетарианци), кривославни (постите), и нам си кви още, имат някакви ограничения относно храната и алкохола, то НемаТод също имаше спец изисквания относно храната. Трихо (той като главен Първосвещеник/мюфтия) и аз (Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae - - отговарящ за чистотата на религията) измислихме платформата на тази нова религия. Голям смях падна онази вечер. Беше много оригинално, всеки даде идеи за новата религия. А на сутринта някакъв кисел модератор взе че изтри темата. Даже не я пусна в кошчето, че да можем да си копираме идейките.
От тогава се кудошим с браткиша Сол за НемаТод и изискванията към неговата религия. Жертвоприношенията включваха ракиджьос, вълчо мезе, салата марули (беше пролет) - нея пък я сложихме за да придърпаме кришнаитите към новата религия - нали са дървоядни, такова де - тревопасни - марулоядци - хехе...:) Ама темата за Кришна беше връхта... Щото доказах, че мингияните са написали Рамаяна, ама не било правилно как сме го произнасяли - правилното било РОМАяна, не било КамаСутра, а КаРма-мутРа -
kaldata

23. tzarkarui - НемаТод - Да се свети Името Му
07.11.2010 23:01
Браткиш Сол, аз, Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae на Бог НемаТод (...името му) заявявам, че тайната на вероизповеданието е запазена, твоя ник от калдатата се пази в тайна, жертвоприношенията са поднесени, ракиджьока изпит православно, вълчото мезе беше малко алангре, ама го изпапахме на нафора (ми не е марулен сезон), специалната туршийка беше пълно бижу - мммм... Шесте боила за малко да ги направим кришнаити - щото не ебавака да кльопат вълчото мезе - нахвърлиха се на туршийката, заебаха ракиджьоса - резил... Ама се поправиха после - когато започнахме да кривославим в песни НемаТод. Текста не си го спомням, ама за килии ставаше въпрос, за некъф Илия. Така и не разбрах. Те тая килия в затвора ли е, щял в затвора да влиза ли, да излиза ли - губи ми се. Абе тоя Илия да не е библейския свети Илия? Ми нъл го отнесе с небесна конница Танг Ра - къф затвор, къф Бачо Киро? Нещо ми се губи - от вълчото мезе ще да е - беше алангре. Ще взема да направя поправка в канона за богослуженията - вълчо мезе алангре - строго забранено!
Кво викаш браткиш Сол? Ша праим църковен събор? Моооже. Що да не може? :)

26. tzarkarui - :) Браткиш Дзвер
08.11.2010 09:50
:) Днес чувството ти за хумор е в дефицит...:) 1во Бог НемаТод (...името му) се пише слято. Щото е ЕДНО ИМЕ - Вселенския ГоСпоДар, а пък негов противник (нещо като еврейско-мингиянския Сатана) е ИмаТот. 2ро Аз като ecce Inquisitor Curiae на Бог НемаТод определям канона на обряда. Щот ногУ важно разбийш... За сега лимондето (да не се бърка с комунде - щото оно е цървено) е позволено само в изключителни случаи - като катализатор за в случаите ако се обърка пропорцията ракиджьос-мезелък. А пропорцията е Тайнство (нема само кривославните да ми говорят тинтири-минтири:)) и това Тайнство го пазим здраво (както и ника на браткиш Сол в Калдатата). :) Ти за сега си се объркал в понятията за НемаТоД. Щото първо трябва да те посветим. А посвещенията стават в Тайнство. И в Ристьо на Рантата (Ranta на фински е плаж, крайбрежие, а Ристьо е профанизираното име на будиста-орфеист Йошуа). Та в РистоРанта ще те посветим и кръстим в Името на НемаТоД (Да се свети Името Му), първосвещеника Трихо, и Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae...:) Ще произнесеш три пъти проклятия за ИмаТоТ (и неговите демони на Знанието) и ще станеш посветен в тайнствата.
Хубава религия е това - човеколюбива. Няма многУ ограничения. Не е като мюслитата и кришнаитите ва вириш дупето по нам си колко пъти катадневно, няма марулоядство, нито пости. Канона е лесен - хапка, пийка... - ей тея три работи...:) То и Йошуа е вЕрвал в НемаТоД, ама онея Сатанисти - евреите - не са го разбрали - сигур от кашерната манджа ще да е било...:)

d3bep
Губите ми времето!Ше ми се вкисне ракията от чакане! Решавайте по - бързо!

:) Ма не бой се, няма да се вкисне. Сега събираме църковния конклав и идваме да те кръстим в новата вяра нематодска. И ракията ще ти изпоркаме, винцока също, луканките ги прежали. Вълчо мезе ще ти докараме - само кажи с какви балкони го искаш. (Те тая фраза за вълчото мезе частично си я изкопирах от Емануил Роидис и неговата "Папеса Йоана" - ама там точната фраза за чернодрешковците в нагон е "Охота са сурово месо", а пък ние си имаме лафа "Ела вълчо - изяш ме" - та от там тръгна...)...:) Отдавайки на НемаТод дължимото жертвоприношение (става въпрос за глиста нематод) във вид на ракиджьос и пържоли, отделяме повече време и внимание на "Духовните ценности" (които се съдържат най-вече в ракиджьоса) - пък и "Гладна мечка хоро не играе"...Хехе...:)
Ама сакън браткиш, недей да ставаш антипапа - с браткиша Сол един такъв не можахме да го вкараме в кривата вяра - беше марулояд (вегетарианец), кришнаист, и човекомразец - щото четеше РОМАяната по цял ден, обикаляше маалата мингиянска да пропоВЕДИява - и само Кришна, та Кришна Радка краварката дето му свирела на флейтата - ама не я знам дали на Кришната флейтата е Пиколо и рязана - по мингиянски) - и само за Трансцедентални (х)Асансьори думаше, и изкара, че мангалите били първите арийци. Абе резил пълен. А браткиша Сол искаше да го направи от Мутроист в Митраист. Ама не успя - щото оня дънеше само марули на гладен стомах - и никъф ракиджьос - никъф... Резил. А пък (U_Ra) имаше една обожателка - ТукСи - на срещите с него ходеше с бутилка Скоч - щото грозна - смрът, пък и беше момче дет се правеше на мома - транс. Нещо като Арджуна пиниз...:)

Флейтата на Кришна:


image
31. d3bep - Ок
09.11.2010 17:46
Седим тука и ви чекам огава, щом ще идвате :) Само не разбрах зако имаш втори блог! Не ти трябва, закривай единия или го остави, Сола да пише вътре!
А кво праат митраистите у таз църква ве браткиш? Че напоследък намерих един митраист у некакви азбуки - май на Кирчо и Метъла, и му съборих един скрин на главата! Въобще не ги разбирам тия! Не знаят отде произлизат! От мен!
Тва са объркани момчета, наследници на мутроистите, именно!
Ура за новата църква, и да научиш сола да различава грозде от шишарки, и лози от гирлянди! Да не си мисли че ракията се прай в магазина! Тя не че повечето не се прай там де, ама.. .Се пак човек требва да е сигурен какво тече във вените му!

ПП. Ако докарате вълчо мезе просто ей така, вълчицата ше на изяде всичките.
Аде, поздрави!

tzarkarui - Re: Ok 10.11.2010 12:08
Хехе, вълчица казваш, опасна... Ми ти си като Ромул и Рем бе браткиш...:) Снощи ми беше на гости бай Гроздан от Поморие. Яко БогуСлужение отхвърлихме с него - мммм. :)

d3bep - Хехе, вълчица казваш, опасна. . . Ми ...10.11.2010 13:08
Охолю - холю, само на тебе ше са кланям! Ей го на, обещах! Имаме общ приятел! Аз го познавам от малък! Само с него си дружа, другите даже рядко ги помирисвам! Тва е истински приятел.
И големият му брат, бай Мускетар! Също е голям пичага. Имаха и един представителен ,с черен костюм, бай Отлежан ,ма него го спряха и после пуснаха някакъв глу-пак с черен костюм, който просто не е същото.

Е тва е, сезона на гроздето започва...

Ромул и Рем. Ха баткиш, ти почна да ма виждаш двоен :) Аз не съм кат ромул и рем ми направо съм кат патрокъл пред портокалов ром с лимон. Кат Аякса пред бутилка метакса! Ха наздраве, да живее илиадата!

tzarkarui - Re 10.11.2010 18:03

:) Ами браткиш, нали Ромул и Рем са смукали циците на една вълчица? Та си виках да не би твоята вълчица да ти дава да сучеш само от нея и да не припарваш в друга глутница. Хехе, вълчица с чувство за собственост... Не че всички не са такива...
   Ха баткиш, ти почна да ма виждаш двоен :)
:) Ми двама бяхме - аз и бай Гроздан - стерео пиниз...:) А бай Мускетар ногу го уважавам - мъжкар та дрънка - НемаТодист от всякъде. А оня "дъртак" с черното костюмче нещо му съм се разсърдил напоследък - щото той си идва с бадеми, пък те ми засядат в дупките на зъбите - та се изнервям, хехе.
Знаех си аз, че си НемаТодист и само се правиш на антипапа - чист антиМутроист си от всякъде. Пък и с тези приятели дето ги имаме с теб - от Поморие, Сливен - бе да не ги изброявам - та няма да пропаднем с теб. Теб ще те направим завеждащ PR и връзки с Обществеността НемаТодска - разбираш от приятелство и Обряди към Вселенската Църква на НемаТод. Това, което съм забелязъл напоследък е, че браткиша Сол е затънал в ерес. Отдал се е на богуслужение само с хиспански винцок в компания на хиспанки с цици тип "Кокершпаньол" (демек циците висят като на кокершпаньол ушите). Вярно е, хиспанския винцок не е забранен в Канона на Вярата НемаТодска, но пълното пренебрежение към бай Гроздан и Сие не е богоугодно дело. Като се добави и факта, че жертвоприношението с хиспански винцок е придружено със слушане на Стари Градски Песни (нещо, което е строго забранено от Канона) - като го гледам може и до злоупотреба с Чалга да стигне - - Та мисля, че при събора на Конклава да решим какво да предприемем за неговия случай. Който е много съмнителен - утре и на кашерна манджа може посегне. Дали за тази злоупотреба не е виновен Митраизма? Щото от Митраизъм до Мутроизъм е само една крачка...:)

tzarkarui - Re:Та мисля, че при събора на Конклава ...11.11.2010 00:25
Те парт. секретарите ги избираха по вярност тип цвък-цвък. И всички по-късно станаха ристиени - само свещи палят по църкветата... Добре че не са направили някой пожар. Хехе... Ами ти бе калхпазанин - кви ги вършиш с онея кокершпаньоли? Земи си някое рускинче да олабваш жилата от време на време. Или италианче - ония по стават. И го мани тоя хиспански винцок - ша изпаднеш в ерес да знаеш. Ако няма ракиджьос наблягай на френски винцок щот по-арен е.:) Кво казваш за кришнаитите? Мантруват ли мантруват - Харе Маре Риба Тон - - бе мингиянска им работа. Няма спасение...

d3bep - :) 11.11.2010 11:41
Солеее, солееее....
Лекувай се доакт е вреем брат, още имаш наченките на свястно момче.
Аз ако съм кришнар Царя трябва да е направо юдаист, кво ше кажеш? Виж, че и отй човека ти говори за душа и за съзвездия, аз даже бягам от тая терминология...

Те тези старо и новозаветни боклуци ги остави на мадам (с рязан вибратор) йЕхова - Илдабаот. :) Само че батерийките на рязания вибратор през 2013г. ще са "Чао", и ще я пратим във Филибето на околовръстното - да изучава "История и еволюционно развитие" на духовите инструменти. По-специално на флейта тип "Пиколо" (рязана и мека на баране)...:)

Да си дойдем на думата - ДАЛАВЕРАТА - за това става въпрос - другото са мениджърски подробности - трансцедентални асансьори, крави, вимета, флейти - нямат значение. Те са от значение само за обслужващия персонал. А за него ДАЛАВЕРА няма. Има обещания от сорта, че като кажеш мантрата "Харе, Маре, Риба, Тон" и се качиш на трансцеденталния (х)асансьор ще отидеш директно при на Кришна Кравата (или по-скоро при нейното виме), и в транцедентално съзерцание ще цоцаш извечно блаженство. Нещо не ми е ясно - за вимето ли ставаше въпрос или за на Кришна флейтата. Ама това са подробности, които вълнуват обслужващия персонал. Май и за някакви ДЕВИци ставаше въпрос, или за Деви с Цици, но може и да съм се объркал - май при рязаните пластелинчета на неграмотния камилар я имаше този option. Но и да съм се объркал (ми то не мога да им насмогна - през час ми звънят на вратата свидетели, мормони, страх ме е да отида в супермаркета където кришнарки ми танцуват в девическа премяна и правят дъмпинг на пазара с книгите - 2 Гити на цената на една) ролята на обслужващия персонал при всички е една - да скачат на (х)асансьора и директно при ДЕВИ-ЦИЦИТЕ...
Обаче им правя "сваляне на шапка" (дето я нямам) на мениджърите - яки пачки правят - Далавера! Тоя свами - бая яка човка има за нос. И в ушите - нещо ногу слонски - цели ветрила... Нещо ногу на рязано пластелинче ми мяза. Може и да е - я виж каква Далавера е завъртял.. Недей така бе Люси, недей хока наш Пип, че ще му убиеш "майната" в него. И ще вземе да се метне на трансцеденталния (х)асансьор - директно при кравата на Кришна. Щото нали кравите са им "Свещени" животинки. То сигурно от там наш Пип си пада по големите им вимета. Нещо обаче не разбрах - как се казва Кравата. На Кришна Кравата. Тук-таме прочетох, че се казвала Радка и че освен на Арджуна (или как му беше името там) Кришна си показвал флейтата и на Радка. То не е лошо, ама флейтата била флейта-пиколо - направена специално за Моцарт и неговата "Вълшебна флейта". Да не се окаже флейта-ластик на края.. Дай му почивка малко на Пип, щото и неговата не е лесна. План (скица) има да изпълнява. Щото не могат да ходят от врата на врата като свидетелите (дето ги копнали за лъжесвидетелство) и мормоните - забранено било - copyright ли било, copyleft - не мога да им оправя резбите. Та те затова си имат план (не го знам дали е петилетен - Пип да ни светне) за доенето на кравите. Ама и не са цоцоалисти, щото и този ми ти сектор бил зает - от дъновистите. Та обикалят (като глухи кучки) де що има пазар и дюкян и търсят крави - да им проБутат някоя и друга Гита. Ама изрисувана - не ти е работа - все едно, че наш Пип и е правил дизайна - здрава работа. Та - който не си изпълни плана по кравите (и Гитите) не му дават вимето. И става еднааа - не ти е работа. Марули с пестициди...

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae Posted April 26, 2011 at 11:58 AM
Абе Докторе, ти като шеф на партията НИ мислил ли си като “вземем властта” кого да назначиш като МиниСтър на транспорта, А? :) Виж колко деликатно те питам, а не направо да ти кажа, АЗ като пръв каруцар сред каруцарите, и пръв астролог сред равните ми, съм баш за тази длъжност (не че ще ме задължава с нещо де). Пък и съм Цар по произход и призвание. Нещо, което ми личи погледнато даже и от телескоп. Щото когато госпожа д-р Филипова поеме органа (вестник “Четвърти километър” – само “нормалните” биха си помислили, че става въпрос за друг “орган”) ще и трябва я някой астролог, я някой гадател. Пък и за теолог ставам. Докторе, ако си решил да организираш “Кривославна” църква или секта от този сорт – пиши ме за Папа. Щото съм НемаТодец по призвание (да се слави името Му, да… – абе молитвата до края) – Цар Кару І – ecce Inquisitor Curiae – Върховен Първосвещенник на Бог (единствения) НемаТод (…името Му…). :) И съм отчаян антибокотиквовист – ненавиждам всички маруладжии (кришнаисти, йеховисти, дъновисти, и от сорта), тикви, картофи (особено банкянските), и прочие сволочи, а си падам по божия елексир – ракиджьоса (особено на него наблягам) с вълчо мезе. хАтакистки глисти нямам (благодарение на НемаТодската божия милост – ракиджьоса), зъбен камък (по “органа”) имам. Алергичен съм към червения цвят във всичките му отсенки (син, жълт, зелен, и прочие цветове от партийната дъга), а особено не ми понасят розите.

Хайде сега да не видим Докторе. Щото искат на ни “нормализират”, пък АЗ не ща…

tzarkarui - :) 19:37
:) Браткиш, заеби японците, ами си влизай в задълженията - днес е празник на НемаТод (да се свети името му, да...Амон) - пролетното равноденствие. И аз като върховен свещенослужител на НемаТод отслужвам литургия. Нарязал съм си едни марулки, лимонче съм сложил, зелен лук, магданозец - абе само за гарнитурата става въпрос. После едни кебапчета съм метнал на скарата - как дими - мммм. И ракиджьос - домашен - елексир на Св.Трифон (много го почитам тоя светия - първа дружка съм с него). Та засядам да свещенослужа (смирено) на НемаТод (...име то му, Амон - а не амин дето го казват онези с рязаните глисти). А ти браткиш ногу-ногу не се заплитай в аватара на мингиянина кришната - Митра. :) Май си кривнал във вярата (НемаТодска)...:)

Хехе, те тфа беше стенографското копие от Конклава НемаТодски. Стигнахме до единоДУШни зЪКЛЮЧения относно Молитфата погледнато през "историческото и рИволюЦИОНното развитие на Винпром Карнобат"

МолитФа: image
Касичка в ЦъркФата НемаТодова: image
Ляба на живота: image
Решението за Всеки Ден: image
Бельо (гащи) за НемаТодистки: image
НемаТодистки йоги: image
НемаТодистко оръжие: image
И най-накрая "Храм Преображение НемаТодово": image
Те тФа е в общи линии ръководната роля на НемаТодистката църква. Дайте пачките насам и сте "Добре Дошли".     Първо допълнение на Конклава на Първия НемаТодски Събор.
Иблията (дето ИмаТотските бибиткофци - бокотиквовистите наричат библия) започва с греха на хАдам. В Началото бе Сливата. И Сливата бе в градината Ебем - девствена и недокосната. И Сливата имаше Дини. И Дините бяха големи.
  image   image
Обаче голямата лукава Змия $ (еманация на ИмаТот) измародерства хАдам казвайки му: - Ский кви сливи. Що не си ги "стиснеш" и направиш "Сливовица" - пък за мезе - Дини.
Така ИмаТот излъга хАдам да изостави пазещия го ангел - бай Гроздан и да наруши За Коня НемаТодов, който гласи: - И да не си правиш други РАкии, но само чрез бай Гроздан.
И ги стисна хАдам Сливите, "барна" Дините", и видя, че беше Добро. И дойде Ден Втори. И настъпи НемаТодското проклятие - Махмурлука. И дойде ангелче НемаТодско да види хАдам.
  image
  image
Обаче хАдам не можа да и обърне внимание поради проклятието Махмурлък. Но ангелчето остана да утешава хАдам. И настъпи Ден Трети.
  Второ допълнение на Конклава на Първия НемаТодски Събор.

 И отвори хАдам очи и видя ангелчето НемаТодско. И му рече:

- МАРи ТИ НИ  еВа майката. Обаче езикът му беше прокълнат от проклятието Махмурлък и ангелчето чу само МАРТИНИ. И РАзбРА, че за да се легализира канабиса трябва да изпие бутилка МАРТИНИ. Което и направи попушквайки си цигарка конопец.

image

image И дойде Всемогъщия Вселенски Бог НемаТод, и видя до какъв резил са я докарали хАдам и ангелчето, и ги изгони от кръчмата, щото не са си платили сметката. И стояха хАдам и ангелчето пред вратите на кръчмата и дълбоко зацивриха.
image
По някое РАкиено време хАдам се поосефери малко от Махмурлука, навря едно беберонче в дупето на ангелчето (за да не плаче), и го заведе на хотел. И видя хАдам, че беше добро (демек хотела бил добър).

image

image

И настъпи Ден Четвърти.

 

И попита хАдам ангелчето: - Абе, ти пушиш ли след секс? А ангелчето му отвърна: - Ми не знам. Не съм се поглеждала отдолу. И обърна крилцата си към хАдам.

image   image     2011 © Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae



Гласувай:
9



1. d3bep - Бухаха! Отлично бате, сега ос...
06.06.2011 16:16
Бухаха!
Отлично бате, сега остава да популяризираш религиятаи да се стекат тълпи от поклонници!

Улизай у всички блогове, даже тея на Маркус Натанаилев и пиши под сека статия некъв коментар от типа на "Супер", "Еваларка" или "велик си!"
И глей ко ше стане тука.

Касичката нема да събере .. членския в нос !
цитирай
2. tzarkarui - Напред! РАкията е Слънце, която във ...
06.06.2011 17:58
Напред! РАкията е Слънце,
която във Душите Грей (демек греяна ракия)
Напред! Народността не пада
там дето НемаТод живей.
цитирай
3. lado - Царю, грандиозно се е получило! Ма ...
06.06.2011 20:16
Царю, грандиозно се е получило! Ма требе да раздаваш гидове за ориентиране из поста:)))) И две, три ретроспекции по средата,че забравих какво беше в началото :)))) Поздрави на бандата!
цитирай
4. d3bep - Ква мистерия ше е, ако има гидове...
06.06.2011 20:55
Ква мистерия ше е, ако има гидове?
Нема братче, требва сам да са бориш за просветлението!

Дай....
цитирай
5. tzarkarui - Нема братче, требва сам да са бориш ...
06.06.2011 22:33
Нема братче, требва сам да са бориш за просветлението!

Браткиши, чеда НемаТодови, Просветлението идва по НемаТодова Воля някъде към 40тия градус на третата бутилка от Божествения Дух - Ракията. При правилно съотношение на трите божествени константи - особено е важно вълчото мезе и неговите пропорции. Щото мезе алангре докарва ИмаТотови демони на другия ден - цепи глава. Затова забранихме алангрето, и ограничихме лимондето на пияндето. Аз, от позицията на ecce Inquisitor Curiae съм отбелязъл, че Откровението НемаТодово идва, когато се появят Ромул и Рем фанали циците на вълчицата, и пеещи за някъф Илия, килии, затвори, и прочие хеви метъл парчета, избичени на тъпан и зурна в макам хиджяс. :) Ама трябва ногУ богуслужения да служите за да достигнете това изтънчено просветление на Духа наречено Откровение НемаТодово. Ей на, браткиша Сол изпадна в ерес и го отлъчихме от Църквата НемаТодова - да киризи кокершпаньолските цици на испанските каракоджули и да даяни на марули ката ден. Ся, не знам дали припява митраистки мантри всекидневно, обаче изпадна от вЕрата НемаТодова. Бог да го прости. Амон.
цитирай
6. d3bep - Нема братче, требва сам да са бориш ...
06.06.2011 23:53
tzarkarui написа:
Нема братче, требва сам да са бориш за просветлението!

Браткиши, чеда НемаТодови, Просветлението идва по НемаТодова Воля някъде към 40тия градус на третата бутилка от Божествения Дух - Ракията. При правилно съотношение на трите божествени константи - особено е важно вълчото мезе и неговите пропорции. Щото мезе алангре докарва ИмаТотови демони на другия ден - цепи глава. Затова забранихме алангрето, и ограничихме лимондето на пияндето. Аз, от позицията на ecce Inquisitor Curiae съм отбелязъл, че Откровението НемаТодово идва, когато се появят Ромул и Рем фанали циците на вълчицата, и пеещи за някъф Илия, килии, затвори, и прочие хеви метъл парчета, избичени на тъпан и зурна в макам хиджяс. :) Ама трябва ногУ богуслужения да служите за да достигнете това изтънчено просветление на Духа наречено Откровение НемаТодово. Ей на, браткиша Сол изпадна в ерес и го отлъчихме от Църквата НемаТодова - да киризи кокершпаньолските цици на испанските каракоджули и да даяни на марули ката ден. Ся, не знам дали припява митраистки мантри всекидневно, обаче изпадна от вЕрата НемаТодова. Бог да го прости. Амон.

В началото бе сливовото, и после.... кво беше?

Сол Инвиктус гуй напеклу слънцето, не мога да се изразя, обаче лошото е че слънцето все повече напича.
Затуй, браткиши стойте на сянка, мезвайте кротко и сръбвайте доволно, за да може вътрешната ви температура да изпреварва външната и да не слънчасате.

Щото ко не слушате, ше станете кат тоя:


http://novinar.bg/news/ovcharov-sabira-shamani-na-madarskiia-konnik_MzU5NTsxNw==.html

Браткиши, имам само една задача.
Приемам залагания.

Какво ше се случи според вас с мадарския конник след поредната компетентна намеса:

а) Шъ избяга
б) Шъ съ съживи
в) Шъ съ срути
г) НишТо.

Залаганията са приемат от по 50 лева в коефициент ено към гьоторе.
Аз смятам лично, че ако има акъл в главата, ше бяга.

На Овчара не му и за пръв път, аз пуснах линк за тая нова глупост и при Сарадивата, ма нея я няма ...
цитирай
7. tzarkarui - Браткиш Дзвер, Архиепископ Пом...
07.06.2011 09:36
Браткиш Дзвер, Архиепископ Поморийски, прочети
Първо допълниние на Конклава на Първия НемаТодски Събор.
Анатема на Сливите! Дай РАкията Насам...
цитирай
8. d3bep - Хаха, простейшън, простейшън, ...
07.06.2011 11:26
Хаха, простейшън, простейшън, звинете, изпаднах във ерес.
Три дена само на пържоли с гроздова ше постя....
цитирай
9. tzarkarui - :) Простейшън си браткиш Дзвер, ...
07.06.2011 12:47
:) Простейшън си браткиш Дзвер, звинен си, няма ерес у теб. Обаче прегледай Второ допълнение на Конклава на Първия НемаТодски Събор. И си дай АрхиЕпископското Поморийско мнение относно чистотата на Вярата и Поморийските хотели. хехе :)
цитирай
10. solinvictus - Кару цяр хахахахаха ти си копипе...
07.06.2011 13:38
Кару цяр хахахахаха ти си копипейстнал доста стари неща , но в цялата КАХОНА не срещнах ПЕЧЕНИ УШИЧКИ на скара ,може би арХияпискоПОПа д3вероф му пречи пълноводната река хахахахаха
Трябва Браткиш да го напрайш не археипископ ами главен ЖРЕЦ на мангалите МУМИИ дето не са вкусвали нито ракиджок нито ПРАВИЛНИТЕ пържоли хахахах наблягали са на подлучен квас със кашица от СКАРАБЕЙ хехехехехехехехех

Ти виждал ли си маймуна да пие ракия ,ша им трябват още 5-6 иляди години да ги напрайм ОРа!
Браткиш я му покажи на браткиша в джунглите как ГО КЪПЯТ и Му пият СОковете?

Скоро ме открехнаха на един ритуал ,който бил на дребните гптяни,записан бил под масата на Главнийот Жрец и найш ли на какъв ийероглиф е ?
цитирай
11. tzarkarui - Уши и търнак чорба кльопат само е...
07.06.2011 14:29
Уши и търнак чорба кльопат само езичниците, марулоядците, биропийците, кат теб - изпадналите в ерес - дето киризите на кокершпаньолите ушите и светотатствате с безградусово анатемносано ИмаТотово вино. За вас спасение няма. Даже Ристьо Рантата няма да ви пусне в Светата НемаТодова кръчма. Само марули с чесън за вас - чандалски чесън. :) Почесан чесън - спаньолско-чандалски.

:) Настанали са Последните Времена братя НемаТодови. Сола изпадна в ерес, кльопа уши, чесън, и мантрува митраиски ИмаТотски брътвежи.
Зелас също се е запътил по неговите стъпки - изпадна в Знанието ИмаТотско след като го отлъчихме от Светата НемаТодска Вселенска Църква - разправя тинтири-минтири - животните били имали дълготрайна памет - ИмаТотски брътвежи. И него го изгубихме - всеки ден проповядва ИмаТот из маалата Ландънска, черпи наляво-надясно с испански вина (сатанински). Няма да ме учуди ако и той като Сола тръгне след кокершпаньолските цици на ландънските мингиянки напявайки мантри от сорта "Харе Маре Риба Тон".

Много ерес има по този ИмаТотски свят - убава кръчма не остана непокварена... Анатемааааа..... :)

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
цитирай
12. d3bep - А, Гала(да не се бърка със "...
07.06.2011 15:35
А, Гала(да не се бърка със "мангала") Сол Инвиктус се обади.

Сам ода поясня, последните изследвания доказаха защо Сол избрал хиспанската нация пред българската(преди да стане патриот - шовинист тва).
Оказало се, че хиспанската нация била най- чистата у европа, 80% чисти гали.
А българите, тва са сбирщайн, даже току виж нещо от някоя сбръчкана мумия се окаже, че прикачили!

За справка ей тук:

http://eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml

Вижте картата най доле.
Понеже Сола има остра нетърпимост към мангалите.. Избрал галите(да не се бърка с мангалите).
Щот хиспанците били осемсе процента гало - викингски привкус(да не се бърка с мангало - пустински).
Аз се чудех той като се фалеше по сички теми как хиспанците търсели викингски селища, ама сега разбрах кво има предвид...
Ма май не намерили, ай Соле?
Или само барЦелона?

Свински ушички се е случвало да опитвам ,ама твойте са предимно за опъване :))))
Ай марш при шефовете ти - галите(да не се бърка с мангалите) обратно да ги научиш на етническа чистота.
Или те теб.
цитирай
13. tzarkarui - Ма как бе брате Архиепископ Помо...
07.06.2011 15:57
Ма как бе брате Архиепископ Поморийски? Ми те кокершпаньолските гали от спаниите са си дип мингияни - манГали та дрънкат. И еретици до един - дънят само в мингиянски макам, маймунски уши на скара, и търнак чорба. Митраисти с митраистите им... Анатемаааа... Пък кокершпаньолките им са... джагалки - смрът. А си ги погледнал, а си получил страхова невроза... Аз съм ги анатемносал вече тея ИмаТотови демони...

Абе браткиш, ареса ли ти втората част на Конклава? Ми то верно - има ли в Поморие още такъв хотел?
цитирай
14. d3bep - Ми хотел поморие принципно има. . За ...
07.06.2011 16:35
Ми хотел поморие принципно има.. За курхотел, не знам :) бухахаха :) Верно ли е имало такъв надпис?
Горките, явно са решили да се правят на немци. Нали кур - орт е престой - място на немски...
И те направо курхотел отпращяли. Бухахаха.

Като че ли по - подходящо е курмотел, ти как мислиш браткиш? Курмотел "магистрала Тракия" например и анимационен стикер на бате Бой на стъклото....

И това беше между другото резиденцията в поморие :) Най - убавия хотел от тошово време, стълбовиден, над морето.

Аре, а сола го чекаме да ни черпи ено кило свинцки ушички по барцелонски, та да видиме и ние викингската кухня и каква е истината за света, вселената и викнгските му предци.

цитирай
15. solinvictus - хахахахахахахаахахаха марули с ...
07.06.2011 17:15
хахахахахахахаахахаха марули с уши Каруцяр ти си сдухал май супата студена!хехехехехехе какви пиячи сте след като отричате НАЙ Главният КАХОН(канон)
Само един ХилиПояс може да се отрече от препечени ушички на скара с черно пиперче ...верно е ,че поморийските лодкари не разбират на таквис елексири от мезета и наблягат на изсъхнали и солени ЧУРУСИ хахахаха
Сол-та спича браткиш ,от чиуруси може да се МУМИФИЦИРАТЕ хахахахахахахахаха

Мислех си ,че сте печени ама сте големи зеленчуци!
Язък!
Каруцяр не аз а ти си се продал май на Нечестивите МУМИИ и ще гласуваме НОВ Събор ,хахаха
Този е манипулиран и не е по КАХОНА....или КОХОНА
............аве Вие да не сте без кохони ,а? хахахахаххахаахааааааааааааааааааааа
цитирай
16. d3bep - Кви са тея чи руси бе браткиш Сол -...
07.06.2011 17:34
Кви са тея чи руси бе браткиш Сол -> Некви много руси ли виде???

Аааа, туй да не е галският(да не се бърка с мангалският) диалект на думата чироз?

Принципно покрай морето чакаме такива като тебе, гледаме ги и им са смейм...
Солен чироз ли ти сервираха у ресторанта? Еваларка . Колко плати?
Бухахаха! Глей да не ти сложат и сурови миди, ше се върнеш половин гал... На килограми., Останалото оная. Изспанската бактерия - ешехерия немнам си кой, ше ти го изнесе през нужника безмитно :)

Бухахаха.

Рецепта за ЧИРОЗ:
Изсушената риба се запържва и сгорещява.
Потапя се в студен оцетен или лимонен разтвор, с чесън или лук, копър, и по желание други подправки.
Престоява на студено - в хладилник - минимум едно денонощие.

И после се яде, става чудесн ои за мезе за ракията...

Бухаха...
Следващия път го кажи на сервитьора като ти даде пак то твоя ЧИРУС... Соления...
Глей да не ти останат два зъба вътре като го опъваш. Защото нали знаеш, разликата между това и това е един по - големичък ЧИРУС... Бухахаха!

Веселяк :)
Ако искаш ше ти напиша и инструкция от коит риби по принцип се прави светстен чироз и от кои си купуваш просто бракувана риба...

Хахаха! Шоп на бара. Бухахаха! ЧИРОС и две трети.
цитирай
17. solinvictus - Яснооооо. . . . . . . . . . . и от мезета не ...
07.06.2011 18:34
Яснооооо ...........и от мезета не разбирате,що са напъвате тогава не ми е ясно?
Птай КаруЦаря кат не знаеш ,че мезе което не го яде вълка е ....неправилна храна и НемаТод ще Ви накаже с вечни мъки да гризете само пластмасови грцки или хиспански ЛАНГИ хахахаха Знам че по край морето мойти да напрайти хубаво ядиене само на лодкари прекарали 3-4 дни в морето.На такъв морски вълк ако му свариш кожата на и най простата дамска чанта ще те благослява до идния Никулден(пардон НемаТоднияден) хехехеееееееееее

Браткиш твойти ГАЛИ казват на галфонски ЧУРУЗ на мекиците хахаха и ги ядат с течен шоколад - нещо като марципан!
Знам Ви на морето кво мойти да прайти!

цитирай
18. d3bep - Ма ти, кат не искаш да стаа дума, н...
07.06.2011 20:30
Ма ти, кат не искаш да стаа дума, недей разпраа публично как са та минали на капаните...
Че ма забавляваш...
Солен и гумен бил чируза.
Такъв е.
Видели са та сервитьорчетата ,решили са че ше мине номера и без да си играят да та пускат през готвача, и е минал...

Или магазинерката ти е казала: "Йеж го, йеж! Вкусен е!"...

Сушено месо, баткиш, и то рибешко... Иска си малко майсторлък :)

Бухахаахаааааа :)

Ти за вълчето мезе не ми говори, аз вълчите мезета ги знам и си имам директен източник, а и си правя луканки и пастърми :) Глей са как си са оцапал с чироза... Забърши си муцината - вляво баткиш. Бухахаааа...
Е тва е добре, ял си го суров поне, и солен, ама дано да не е бил и някоя стара скумрия!
Принципно дребосъците за да не ги фърлят, понеже са само кожа и кости, ги праат на чироз за посетители кат тебе... И им ги продават по - скъпо от две едри скумрии. А ония ги ръпат директно от кожата...
Буаххааааахахахахааахаааа!
цитирай
19. tzarkarui - Браткиш Дзвер, Архиепископе По...
07.06.2011 23:12
Браткиш Дзвер, Архиепископе Поморийски, езичника Сол е низгвернат бокотиквовист и е кльопал чироз в Курхотел в Поморие. Виж кфо ша напраиш там - пусни Инквизицията да му издърпа ушите като на магаре, пък после да си ги изпече на скара с бира. Щото като вероотстъпник и еретик е отлъчен от Църквата (кръчмата) НемаТодова за всички времена. Аз, като ecce Inquisitor Curiae доста преди да го отлъча забелязах, че изпада в ерес - започна да ми говори за некфи леки хиспански винца (с което наруши Канона за 40° при изстудената РАкия и 13° при цървеното каберне), уши на скара (Анатемааа), и да се заглежда по ушите на кокершпаньолите, представяйки си увисналите цици на испанките - всите църни та се не виждат (бе мингиянки - латино) и грозниии - смрът. Говорих му АЗ, и Епископите му говориха, и Кардиналите - той обаче - не та не. И изпадна в бираджийска ерес (то само това да беше - и митраистка ерес прихвана - от кришнаитите-маруладжии) та го отлъчихме с болка на сърце. После му фърлихме едно опело (за Бог да прости Сола) у Църквата (кръчмата) на Вълчицата, помолихме се по Канона, Богуслужихме (40° Поморийски РАкиджок), и му ударихме една Меса (или Маса - то се едно) - ама нея от скръб не я помня - нещо на Св.Илия се молиха в Песни Кардиналите - да не вкарвал Сола в Манастир ли беше, в занданска килия ли - губи ми се. Щото след Скръбта дойде Откровението НемаТодско (на третата бутилка - както винаги) - та ма понесоха Ангелите НемаТодски и ми се губи... Ама бенда у Църквата (кръчмето) на Вълчицата на другия ден имаха ново рок парче - "Носят ме мамо, влачат ме"... Хубаво парче... :) Пък Вълчицата ме гледаше нещо ногУ странно - га че ли Ромул и Рем са и хапали циците... Ко ша и хапят ве - с тея кожи най-много да се задавят - хе. На кокершпаньол ушите - и за ластик не стават... Както и да е. Минали работи. Обаче фърли 1-2 килограмови телешки бифтеци на скарата, па наля Божия Елексир НемаТодски, АЗ Благослових Масата, бенда задъни Месата в hard rock и си напраихме Литургията... :)
цитирай
20. d3bep - Еми. . требва некой път да направим ...
08.06.2011 10:25
Еми.. требва некой път да направим една литургия...
Не знам за празник ли ше е , делник ли....
А на Сола лично аз ше му забъркам един чироз и ше му сложа в паничка до масата, да мезва. Каот неофит. Да се учи!
цитирай
21. solinvictus - Ма ти, кат не искаш да стаа дума, н...
08.06.2011 10:27
d3bep написа:
Ма ти, кат не искаш да стаа дума, недей разпраа публично как са та минали на капаните...
Че ма забавляваш...
Солен и гумен бил чируза.
Такъв е.
Видели са та сервитьорчетата ,решили са че ше мине номера и без да си играят да та пускат през готвача, и е минал...

Или магазинерката ти е казала: "Йеж го, йеж! Вкусен е!"...

Сушено месо, баткиш, и то рибешко... Иска си малко майсторлък :)

Бухахаахаааааа :)

Ти за вълчето мезе не ми говори, аз вълчите мезета ги знам и си имам директен източник, а и си правя луканки и пастърми :) Глей са как си са оцапал с чироза... Забърши си муцината - вляво баткиш. Бухахаааа...
Е тва е добре, ял си го суров поне, и солен, ама дано да не е бил и някоя стара скумрия!
Принципно дребосъците за да не ги фърлят, понеже са само кожа и кости, ги праат на чироз за посетители кат тебе... И им ги продават по - скъпо от две едри скумрии. А ония ги ръпат директно от кожата...
Буаххааааахахахахааахаааа!


хахахахаха що се засягаш на чуруси ,ве?казах ти ,че на хиспански е мекички и се ядат с течен шоколад ти почна ми са обясняваш колко убав бил!Знам го,аз кога съм пил ракия с чироз ти си бил още сукалче!
Аз не купувам чироз от скумрия хахахахахаа и от магазин толкова си наясно и тая тема!
няма да ти показвам хиспанските щото ...толкова ша сфанеш!
цитирай
22. d3bep - Яж уши баткиш! И копита! Свински ...
08.06.2011 11:25
Яж уши баткиш! И копита! Свински копита на скара. И чироз!
Като дойдеш аз ше те черпа пача от уши, копита, зъби, цицки, опашка и свински мозък! И чироз ше ти сложа вътре, за овкусяване!

А ние с Царя ше муцаме пържоли... Да не остават. Зер на тебе най хубавото от свинята сме дали, ние ше се задоволим с остатъците...
цитирай
23. d3bep - И първак имам страхотен, тамън за ...
08.06.2011 11:29
И първак имам страхотен, тамън за тебе. осемсе градуса. Анасонлийка.
Чироза ше ти се види мек. Даже и ако суров...
цитирай
24. tzarkarui - Инквизицията изкоренява ересите. ...
08.06.2011 12:22
Инквизицията изкоренява ересите. сол, не си желан тук. Режа ти сички коментари от тук нататък. Сиктир.

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
цитирай
25. tzarkarui - А ние с Царя ше муцаме пържоли. . . Ми ...
08.06.2011 12:54
А ние с Царя ше муцаме пържоли...

Ми да - у църквето (кръчмето) на Вълчицата. И бенда ша дъни Месата в rock'n roll пиниз... хехе :) И кардиналите ша припяват псалми за Св.Илия, килии, манастири, за "Червени вина" (дето ги били излокали предната вечер и не останало и капка), и други НемаТодоугодни псалми. Пък марулоядците - кришнаити, митраисти там - сичките - ще подсмърчат пред църквето... Обаче Ангел НемаТоден пази входа зорко, пък и църковната касичка с полагаемата се лепта е точно там - при входа... хехе :)

Този градус, братко Архиепископе Поморийски (80°) е ногУ специален, и трябва ногУ пъти да си имал Откровението НемаТодово (да са те "носили" ангели нематодски) за откинеш за кфо иде реч. Щото тфа е градуса на безсмъртието - градуса на Божествения НемаТодски Дух (spirit). И само от Епископ нагоре знаем Тайната на Градуса (Безсмъртието). Ако си забелязъл Св.Св. Илия от начало карал на 40° Духовен Елексир (РАкия), обаче га пробвал 80° НемаТодски Spirit и го отнесла Небесната Колесница НемаТодова (да се свети Името И, да... Амон), та отишъл та се не видял. Ама АЗ мога да ти кажа Тайната брате в НемаТод - Св.Св. Илия го карал непропорционално - без мезе. И затва станала тая авария. И друга тайна има - 80° Spirit се поема ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с зеленчук - трева - конопска. И тогава не Небесни Колесници (както е при Св.Св. Илия), а направо сичкотУ совалки из Универсума НемаТодски пристигат да те отнасят (в интензивното). И сядаш от дясната страна на НемаТод (... Амон) да раздаваш КривоСъдие на еретиците-марулоядци - дето само мърморят под клюн (еврейски) митраистки мантри на ИмаТот.
Ето, виждаш ли брате (в НемаТод) Поморийски - Тайна ти казах - НемаТодска Тайна. Щото си достоен и ревнив към вЕрата НемаТодска (... Амон)
цитирай
26. solinvictus - Око за око, ухо за ухо, Царю както ...
08.06.2011 14:02
Око за око ,ухо за ухо , Царю както кажеш!
И аз ще Ви сиктирдосвам !
Само да кажа за последно на архиепископопа ти че първака не се пие !
Анасонлийката е запазена марка на чирпанлиите и ще ти се смеят ако им кажеш тая глупосТ!
Ай живи и здрави пийте си първаците и toma por culo!
цитирай
27. d3bep - Само да кажа за последно на арх...
08.06.2011 15:53
solinvictus написа:

Само да кажа за последно на архиепископопа ти че първака не се пие !
Анасонлийката е запазена марка на чирпанлиите и ще ти се смеят ако им кажеш тая глупосТ!
Ай живи и здрави пийте си първаците и toma por culo!

Бухаха :)
Ти много светнат излезе ве брачед...

Аз знам че не се пие(в смисъл освен на собствен риск), ама ти го предлагам щото зе да ми скачаш на градуси и реших ,че ти можеш :)
цитирай
28. tzarkarui - Къде бил храмът, къде била истин...
08.06.2011 16:34
Къде бил храмът, къде била истината. а лутащите се безпросветни земекопни..

Братко nikstan, не те знам дали си правилно покръстен в НемаТодската вЕра, но можем да те приемем за неофит като начало, после да те обучим в Храма НемаТодов, после да те покръстим в Кривославието срещу някоя и друга пачка в € в брой. :) Касичката е на входа в Църквата. Най-добрия Храм на Бога на Вселената, Владетел на Всемира, Създател на всичко що мърда или вече не мърда - НемаТод (да се свети Името Му, да бъде.... Амон) църквето (кръчмето) на Вълчицата в Моята Епархия - Филибето. Ся, и при Архиепископ Поморийски, Кардинал Мускатов - браткиша Дзвер, у Помория също има Храм - само дето Вълчицата му е в къщи. Това обаче не бива да те пуаши, щото браткиша я е дресирал в Кривославната вЕра одавна. Начи, като неофит трЕбва да постигнеш такова трансЦендално състояние, при което да не ти праи вчепетление га гледаш как Ромул и Рем цоцат от циците на Вълчицата. В това състояние тряа да преминеш от РАкия на винцок, на набучиш на ножа ена телешка пържола, и да измърмориш мантрата "Харе Маре Риба Тон", след което си готов за Литургията и Светото Кръщение. Литургията винаги завършва с ено hard rock парче на бенда у кръчмето на Вълчицата - "Носят ме мамо, влачат ме"... :) и проклятия към треволяциядците и маруладжиите - това кришнаити, митраисти, православни, католици - сичките са чада на Сатанаил - главниьот демон на ИмаТот. Анатемааа...
Добре дошъл брате в Лоното на Кривославната Църква на НемаТод (...Амон) Ако правилно спазваш Законите Му, ако кебапчетата и кюфтетата на скара ги имаш само за гарнитура към Вълчото мезе - абе Канона ще ти го обясняваме друг път - Няма да те постигне Проклятието НемаТодско - Махмурлук.
Ай ся Дай РАкията Насам... :)
цитирай
29. d3bep - Охооо, браткиш Никстан, добре д...
08.06.2011 18:57
Охооо, браткиш Никстан, добре дошел у Първославната НемаТодистка църква(Амон). Църква нема, авмон липсва(Амон), ше ни познаеш по лъскавите шишета!
Браткиша Цар Кару е изостанал с дезинформацията, защот аз съм епископ и кардинал поморийски обаче вече съм покръстил(поНемаТодил?) и бургас и седя отдавна на стълбите пред площада Кирили Методии(Амон) - виж предната статия , и кръщавам бедното паство на Кирили Методии , брат му, и двете им сестри, у правата верна Нематодова, Амон. Само за пържоли не е удобно отпреде, не за друго ми щот някакви с черни пелерини излизат и се карат, като запаля огън за жертвоприношението , Амон. Па ние сме мирна вяра ,засега не щеме скандали, и черните момчета пържоли не щат, ракия не щат, само бира сърбат у бирарията отпреде. Сигур и затуй са черни, кат си напишкат отпреде да не им личи тъмното петно, па и пелерината лесно са отмята.
Интересно де пикаят в катедралата ,трябва някой път да влезна да ги питам!

Така че поморийска мускат си е поморийски мускат, ама бургас си е 69 отсекъде... 69 Кришна го е сбъркал за едни други работи, обаче верното си е Бургас 69 - стария модел. Аз затова харесах Бургас, щото очевидно ше изправи Кришна отсекъде, нама мантри, тантри, мутри и сутри вече. И като добавиш и поморийски мускат, от 69 става направо 70. А седемдесе малки си е направо едно добро начало.

Засега обмислям единение на бургаското и поморийското паство в един крайбрежен манастир. Тир ше намарим, мана остана да трябва обаче небесна, Амон, а не с кришнен привкус. Обаче знам как да я достигна. Трябва ми ВДЪХНОВЕНИЕ. И глътка.

Айде, братко nikstan, добре дошъл у църквата. Неопит, неофит, сичко ше си дойде на мястото, Само ше слушкаш, ше папкаш ,ше си плащаш членския внос редовно.
А, и общите сметки!
И ше израстеш мноо бързо , нема са разбереш кога шси станал Архимандрит НемаТодов(Амон)!

ПП. Нидей така разпраа че имаш коза за омъжване, щот ергени бол! Веднаа ше фърлят чироза! Ай, молетиса... Сииийп-вай!
цитирай
30. tzarkarui - Да те питам, това неофит Ми то е ...
08.06.2011 22:02
Да те питам, това неофит

Ми то е като ученик преди покръстване - преди да получи духовен сан, та кат влиза у църквето да му стават на крака сички. Пък неофита още не го знаят - носи ли на богуслужение или с напръстници налива комката. Обачу теб кат те гледам си направо за покръстване - готов си. Само тряа да научиш Канона, 10те НемаТодски заповеди, да фанеш зъбен камък на "органа", и да научиш "Тайната", че само с бирджок се премахва Проклятието НемаТодско - Махмурлука. То пак има тайни де - щот не с всеки бирджок става, ма...друг път. А Великия НемаТод (...Амон) е в триединството - хапка, пийка - ей тея три работи.
Мавруд викаш, местен. Тряа да видим вмества ли се в Канона за 13° хАлкохол. Щото ногУ ИмаТотски имитации има, ногУ. :) Не стискай бутилката - лисни я насам... хехе

Ма браткиш у НемаТод (Амон) Дзвер, Архиепископе Поморийски, Кирчо Методиев и брат му са били извратеняци рязаноглистови - ИмаТотски демони чернодрешковци. Одил Кирчо при нашите НемаТодски братя у Египет - коптите - да ни свие НемаТодската азбука, пък те - нали наивни чеда НемаТодови - жертвоприношение направили за него - руйни елексири се ляли. Пък Кирчо се дърпал като митраист на Молитфа - кашерна манджа искал, Вълчицата не аресвал, Месата не признавал - бе мингиянска му работа. Нас НемаТодистите по онова време ни наричали БогуМили. Та Кирчо га се прибрал у БълГариите насъскал борката първото чифутоидно мекере и моньо (син му) да ни преследват, убиват и тормозят. Та нашите НемаТодистки братя избЕгали къде Франция. Та научили франковете как да правят елексирен винцок за жертвоприношение. Ма тфа е История на КривоСлавната ЦъркфА.

БургаЗ 69 викаш брате. Бе АЗ си падам най по обикновен бай Гроздан от Поморие. Щото е благословен от НемаТод (Амон) до веки веков. И не фаща Проклятие. Ма може и Бургаз69 да е арен елексир - сипи за дегустация. Па ша са сАберем Конклава да решим кое-как да бъде в Канона, браткиша nikstan ща донесе от Мавруда, та ша решим за канонизирането. хехе :)
цитирай
31. d3bep - Ма браткиш у НемаТод (Амон) Дзвер, ...
09.06.2011 00:01
tzarkarui написа:
Ма браткиш у НемаТод (Амон) Дзвер, Архиепископе Поморийски, Кирчо Методиев и брат му са били извратеняци рязаноглистови - ИмаТотски демони чернодрешковци. Одил Кирчо при нашите НемаТодски братя у Египет - коптите - да ни свие НемаТодската азбука, пък те - нали наивни чеда НемаТодови - жертвоприношение направили за него - руйни елексири се ляли. Пък Кирчо се дърпал като митраист на Молитфа - кашерна манджа искал, Вълчицата не аресвал, Месата не признавал - бе мингиянска му работа. Нас НемаТодистите по онова време ни наричали БогуМили. Та Кирчо га се прибрал у БълГариите насъскал борката първото чифутоидно мекере и моньо (син му) да ни преследват, убиват и тормозят. Та нашите НемаТодистки братя избЕгали къде Франция. Та научили франковете как да правят елексирен винцок за жертвоприношение. Ма тфа е История на КривоСлавната ЦъркфА.

Точну, точну за тях иде реч.
Мисля, че ше ги покръстим.
Паството им вече са замисля да минава у правата вяра.

Ма и тя хкато ги гледам ка кжално - милно ма гледат от камбанарията ка си посръбвам долу на стълбите, ка им светят очичките и им текат лиги по брадата... Може да и мдам да са опитат да минат у правата вяра, баткиш...
Стига да са обръснат, щото на такива брадичковци само брадите им поемат кило и двеста ракия!

И така.
Хайде! Амон! Чин-чин!
цитирай
32. joysii - Може да махнете всичкия текст от ...
09.06.2011 11:30
Може да махнете всичкия текст от постинга.
Няма да пострада.
Картинките са достатъчни.
...........................
Пък като се сетя само за някои мои разказчета с нотки на еротика, що хули отнесох....
................................
Сега ще следя с интерес реакциите по повод на този Ваш постинг.
цитирай
33. tzarkarui - Картинките са достатъчни. Ръгнал ...
09.06.2011 12:50
Картинките са достатъчни.

Ръгнал съм ги за онея дет не могат да четат - бокотиквовистите ("Винету") - кешки влЕзат у Кривата вЕра.
Квфа еротика, квфо кирлясало подсъзнание? "Сътворението" НемаТодово си е дибидюс такова - от А до ДЖ (последната буква на НемаТодската азбука - като Ц ама ченгелчето е по средата).
Браткиш НемаТодов Никстан, ти ако тръгваш с бирджок да богуслужиш ногУ бързо бенда ще ти изсвири химна "Носят ме мамо, влачат ме"...:) За Йошуа ме питаш (дето детенератите-ристиени му казват иИсус), за виното, лябовете, чирозите. Той си ми е първа дружка и пристига да си бъбрим къде втората бутилка РАкиджьос га жертвоприношавам. Те тогава и сичките пророци идват да ми правят благочестива компания - от Св.Св. Илия до Св.Св. Петър (Петьо от долния етаж). Та Йошуа (големи friendчета сме с него) си е чист будист от Коптски произход, есей, орфеист, и многУ милосърден - душа човек - до сега на никоя Вълчица не е отказал "помазване". За него подробно съм писал в другиьот си блог -
http://karutzar.blogspot.com/2009/07/about-christ-jesus-and-forged-history.html
от който ще цитирам един цитат, с който доказвам, че Йошуа си е бил кривославен НемаТодист:

Мисията на Йошуа в общи линии се е състояла в ядене и пиене - ей тези 3 нещица.

Ся, относно водата и виното. Това за сега е тайна братко - клисарска тайна - щото само в КривоСлавната НемаТодска Църква (кръчма) от водата праим вино - и посветени в Тайнството са клисарските йоги (кръчмарите). Обаче ногУ имитатори на това Тайнство се навъдиха - ИмаТотски имитатори - това Винпром Карнобат - дет нито вино има, нито РАкия, а иже украински еретически спирт (от картофи, а картофите са забранени изрично в Канона - особено банкянските) и малко боичка. То си е извращение - като Секс с Перверзатив. Анатемааа... Другите ИмаТотски имитатори няма да ги изброявам.

http://karutzar.blogspot.com/2008/04/joshuas-day-of-resurrection-erection.html

хехе :)

Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
цитирай
34. tzarkarui - прякора му е Кур Михал, набожен ч...
09.06.2011 16:26
прякора му е Кур Михал, набожен човек

Ми нали Негово Преосвещенство Архиепископ Поморийски го издигна в сан и го назначи на главен барман в КурХотел Поморие - знам го - арен служител, вЕрващ НемоТодец. А пък за Яхо/Яко - искорията е описана в НемаТодската книга на Мъдростта. Части от която ще публикувам в отделен пост (че тоя стана много дълъг) като Трето допълнение на Конклава на Първия НемаТодски Събор. Ама айде - ще ти обясня брате у НемаТод (Амон).

Начи - тя историята тръгва от смока дето прилъгал хЕва. Бла-бла-бла (в следващия пост), та се родила курвата на курвите, мадам на публичен дом - йЕхова. Как и излЕзнало името. Ами един ден се нанизала на Голямата Старовремна Змия и извикала КЕФ! ЯКО! Обаче нали дегенератка - кат гърчулята и финците - не можела да произнася много звукове - та не могла да каже ЯКО, ами излязло Ахуу. И от там транскрипции - Ах, Ях (ah-AllAh) - и станало на Яхо. Па га тръгнала да обяснява на дружките колко ЯКО се нанизала на Змията и рекла - ЙАХОоВА - ама ония, нали и те дегенератки - та разбрали йАхова.

Браткиш, тва твойто магаре треа да го Канонизираме. Ша сАберем Конклава и ша издадем Була - ти само кажи в кое църкве да го сАберем, щото тряа да кажем и на Вълчицата да дойде - да стенографира ЗаСЕДАнието. Па може и Кардинал да го напраим твойто магаре - що да не можем. Боко Тиквата как стана премиер - да не е по-малко магаре от твойто?
Ей, браткиш, не му давай на твойто магаре да чете "Винету", нито да сади картофи, нито - абе знаеш - по Канона... :) хехе
цитирай
35. d3bep - Баткиш ама кур - хотел поморие вече ...
09.06.2011 17:10
Баткиш ама кур - хотел поморие вече няма.
Сега сичко е кур-орт.
Според мене е германска прауписна грешка, щото са им малки писалките и са налага да повтарят!
кур - рот са имали предвид вероятно обаче не знам пък рот кво ше е на немски, а и на български нищо не значи, на руски пък хич недей са опитва!

Другия вариантр да си е кур-орт ма тва орт много тъпо ве браткиш.
Орт значи място. Значи място за...
Е тогаз хотелите ни калъфи за к*рове ли са, баси ма*ата ве браткиш.
Напълниха морето със к*рове и ни прецакаха сичките доходоносни курхотели с тея курорти браткиш.

Кур Михаил набожния не го познавам браткиш. Познавам обаче една, на знам дали има нещо общо. Викаме и Гавра. Тя на а. Гавраил сестра била браткиш. И той набожен ногу бил. Чак езикът му бил обложен от пиене. Обаче за нея друг път.
Може да не се е представил в хотела. ненам...

Обаче сакън, магаре за кардинал не даам да прайте! Анатема!
Аз кат съм кардинал мене магаре ле ше ма прайте. Не мои да седя на конклава с дългоухото браткиш.
Па и то не пие ракия и не яде вълчо мезе. Рупа марули и моркови и п*рди в несвяс!!! Абсурд. Тва е неква ерес!
Магарето най ногу можем да го пратим учител по шахмат и по история на НемаТодството в България. Във някой форум. То ше са регистрира, На собствения си е-мейл!

Амон!
цитирай
36. tzarkarui - Обаче сакън, магаре за кардинал не ...
09.06.2011 18:21
Обаче сакън, магаре за кардинал не даам да прайте! Анатема!

Ми учено е магарето бе браткиш - ский - изпапало буквара на браткиша. Ти вЕрно си и Кардинал, ама си и Негово Преосвещенство АрхиЕпископ Поморийски - най-голЕмата епархия имаш. Ма няма, айде - ша го пратим магарето у министерскиьот съвет - съветник на Боко Тиквата ша гУ напраим. Ма трая първо да го баптайсваме (такова де - кръстим) у Кривата вЕра НемаТодска. И шъ гУ научим на мурафетите - и РАкия шъ пропие, и цигарки шъ попушва (ама конопче нЕма да му даваме), и нЕкоя магаричка от БйеСйеПйе шъ му намерим - да реват в дует на мегдана. хехе :) Па може и у форума да влиза - що да не може - те магаретата през 9 форума, та на 10ти се намират...хехе

Ае браткиш, кфо стаа? Как така КурХотел сте го затворили? Ми че Той иЗторически Паметник - Археологически. Градивен Камък на вЕрата! Ми нали там хАдам си завел йегнето (такова де - Ангелчето) първата ноЧ га НемаТод (Амон) го изгонил от Ебем ли, Едем ли беше - Райската Градина. И и скъсал перата - едно по едно (от такова - къф беше термина).

Е тогаз хотелите ни калъфи за к*рове ли са, баси ма*ата ве браткиш.

То така е било едно време. хАдамово. Ся е друго. Ерес и светъл мрак. Ся ИмаТотовците ги наричат курници - ей го на - изпадналия от Кривославието - Зелас - там си държал жената. Обаче това са ИмаТотовски и дъновски сквернословия. Защото браткиш Дзвер - всичко се крепи на фалоса на Озирис (помниш ли египетската графика?), който се нарича - е, първата сричка на термина курник.

За Света Гавра ли ХОРтуваш браткиш, на АРхАНгЕЛ Гавраил сестрата? Айде друг път шъ ХОРтуваме за нея, че кое време стана - жертвоприношително.

Асеновград викаш - до Ватикана (Филибето) - не ли? Ааа, това църкве тряа да го Осветим. (продължава в друг коментар)
цитирай
37. tzarkarui - Та до Асеновград има едно ИмаТотско ...
09.06.2011 18:28
Та до Асеновград има едно ИмаТотско сборище на долните славяни, друго на червените, и горни славяни има, ама по-нагоре. НогУ ерес има по тея места - пътя към мястото на аДЖАлите (Кърджали). Само Ракети се видят га погледнеш - викат им ДЖАмии - ИмаТотска ерес. Анатемааа
цитирай
38. tzarkarui - Ооо, Негово Преосвещенство Tri...
10.06.2011 00:48
Ооо, Негово Преосвещенство Trichocephalus - Добре Дошъл на Каруцата. Айде идвай да помагаш, че не можем да преброим пачките от касичката (на входа на църквето). хехе АЗ и Доктора (от reduta) поканих да се приобщи към Единствената Вселенска Религия на НемаТод (да се свети името му...Амон), ама той ногУ нормален - все още де, ша го видим до кога - и нещо се опъва. Ма не му е ясно, че Власт без Религия няма. Той нали направи партията ни (4ти километър), ще взима Властта. Лошо няма - така и трябва. Обаче... Без НемаТод (Амон) и покръстване в Негово Име няма да му стане играта. Ще изпадне в ерес и ще го шътнат - кат пудела лидерофф. НогУ изпаднаха в ерес - ей го на - Камареро го загубихме - свински уши почнал да кльопа на вместо вълчо мезе, хиспански безалкохолен винцок ми препоръчва... ): И Митраист стана - те тфа митраисти, кришнаисти - се ИмаТотисти православни са - ногУ мислят - професори... Та Анатемносах го и го пратих да киризи увисналите цици на хиспаньолските грозотии (смрът) - та и той по стъпките на Пип (U_Ra) тръгна. Сигурно и марули нагъва на поразия. Анатемааа

:) Как си бе браткиш Трихо, де се загуби? Люсито кфо праи - жертвоприношава ли по чирпански? Тук-Там (Тукси) до някое време се ме подпитваше ЕнтелЕгентни въпросчета за Орфей (в другия блог), нам си кво, ама изглежда вече си е намерила гадже, щото от известно време спря.
Ей, голям Team бяхме в калдатата - големи скици - ЕнтелЕгентни... :)
цитирай
39. cvd91 - Предполагам, че следният докум...
16.03.2013 22:22
Предполагам, че следният документален филм, на който попаднах наскоро, ще ти е интересен. https://www.youtube.com/watch?v=P3x4MohH2Ho

Стига да не си го гледал вече де. :)

Поздрави.
цитирай
40. tzarkarui - Да, гледал съм го
16.03.2013 23:19
Те на всичките секти от едно място им се дърпат шнурчетата - започвайки от мормоните, през "свидетелите" (уловени за лъжесвидетелстване), та чак до саянтолозите. Техниките за промиване на мозъка също отдавна се знаят (в армията се използват от дълбока древност).

:) Ние обаче от Кривославната църква НемаТодова не промиваме мозъци, а шкембета, черва, и друга карантия. Вълчото мезе го подлагаме на пречистване чрез Огън (демек на скара) и после (обилно) го заливаме с вина, ракии, и други НемаТоду угодни напитки. хехе
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 433256
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930