Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2012 15:12 - Тиквите превземат Земята, Луната, следва Марс!
Автор: tzarkarui Категория: Забавление   
Прочетен: 9977 Коментари: 14 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тиквите превземат Земята, Луната, следва Марс!
Докато джитках из нета, и си четях новините попаднах на паническа статия в The News of the World в която NASA изразява опасение за Лунна и Марсова инвазия от страна на Тиквите, налагане на "диета" в пицариите (т.нар. постна пица), и споделя мисли относно плановете на (анти) Българската банда, наречена за удобство Правителство, да асфалтира Луната. Американците явно са впечатлени от четеригодишната асфалтизация на кратуните (турскосериалогледащите зрители на БТв) и футболните подвизи на банкянския главоч. :) Не повярвах на очите си - помислих, че ISPто ми си прави някакъв DNS майтап. Да, ама не! Оказа се, че DNSа си е ОК (8.8.8.8).
За доказателство пускам PrtScn - това, което прочетох. Даже давам и превод за монолингвистите, барабар и зе тези, дето говорят само печенезки (шопски) и российски.

Pumpkins invade Earth, Moon, Mars to follow! Pumpkin asphalted the Earth and turned to the Moon with aim asphaltization. With the help of jackals called "kompirs", BTv, and meretricious "news" media, and not without backing of the group with name "Kotaracite", Moon is going to loose it"s shining light after it"s been asphalted. The operation is under another pumpkin - BOKOva Irina from UNESCO"s gang. The question is: Can the moon people eat asphalt instead of bread?
So far in Bulgaria this experiment gives a positive result - people there eat asphalted bread without complain. The invasion will be transported by government plane and on behalf of Bulgarian taxpayer. Mars is to follow the invasion.
The operation is called "Zombie Reactor" with director the famous Boko Pumpkin & Gang.


Тиквите превземат Земята, Луната, следва Марс!
Тиквата асфалтира Земята и се насочи към Луната с цел асфалтизация. С помоща на мекеретата наречени "компири", БТв, и проститутските "новинарски" медии, и не без подкрепата на групата с име "Котараците", Луната ще изгуби сияйната си светлина след като бъде асфалтирана. Операцията е под контрол на друга тиква - БОКОва Ирина от бандата на Юнеско. Въпроса е: Могат ли лунните жители да ядат асфалт навместо хляб? До сега в България този експеримент е дал положителен резултат - людете там ядат асфалтиран хляб без да се оплакват. Инвазията ще бъде транспортирана с правителствен самолет и за сметка на българския данъкоплатец. Последващата инвазия е за Марс.
Операцията е наречена "Zombie Reactor" с директор на продукцията известния Боко Тиквата и Банда.
image


image

                image     image

:)



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. d3bep - Хаха. . . За съжаление ние станахме ...
29.09.2012 19:07
Хаха...
За съжаление ние станахме тиквите браткиш... Искам вече да се махам от тая държава... Тея хора и мечка да им пуснеш да ги оправи, те няма да се съпротивляват, а само после ше я псуват на маса...
цитирай
2. tzarkarui - Влака браткиш, влака...
29.09.2012 23:51
Изпуснал си влаците - сички. Щото вече западот не е веке това дето беше...
Малко късно си се сетил да се махаш. Ама не бързай много, щото НемаСод (...името Му) си знае работата. Но първо тиквите трябва да се отиквят. Поркай си ракийката (фърли някой дамжан насам) и си свирукай - скивай, почва вече сезона на сериалите - начи е време за нови постове (щото ние сериали, пък и телевизия не гледаме - кво друго да правим - дращим глупости из блоговете. :) Леле, пък аз кви съм ги издращил до сега - не ти е работата...).
Къде се изгуби бе браткиш, къде покри ракиджьоса? :)
цитирай
3. monolith1 - Очаквах нещо повече :)
30.09.2012 00:38
Ще ми бъде интересно да следя новите ти статии, но се надявам да не се превърнеш в имитатор на индивида "Чергар" - http://neverojatno.wordpress.com/.

Monolith
цитирай
4. d3bep - Ахой. . . Има ракиица, ако се обадиш. ...
30.09.2012 08:01
Ахой...
Има ракиица, ако се обадиш..

Ами то не е проблема за валците за чужбината братле...
Проблемът е че в таз идържава по някое време човек почва да се чувства все едно го гази влак...
цитирай
5. tzarkarui - Край=Начало
30.09.2012 10:05
Радва ме браткиш, че си разбрал, че от Държавата (независимо коя - за самата институция говоря) файда няма. И никога е нямало. Държавата е репресивен елемент в етапа на еволюцията на човеците. Държавата това е Кали Юга. И на тази Държава и дойде края (щото всяко нещо си има край, само кренвирша има два края). 13тия бактун е свършил през 11.08.3114 ВС - ще свърши и сега - 21.12.2012.AD Мога да ти дам по дати началото/края на всеки бактун през илюзията наречена време. Обаче забележи - 11. август - баш Лъв - нещо много Свинкско ми звучи - не ли? Има 1 филмче в бараката - The Lost Pyramids Of Caral - задължително е за гледане за археолог/историк като теб - там за Държавата става въпрос. И за "Zombie Reactor"... За ХОРа и нехора. Човек е само етап от еволюцията, а мнозинството са още низходящи - инволюционни. Нищо не можеш да промениш при тях - те си вървят по своя си път. Даже и да се изнесеш с пътнически влак на "Запад" ще се натъкнеш на зодията Лъв, защото на Изток лежи Водолей. Защото там (на запад) людете също не познават какво е това емпатия. За нехората (вкл. полюцейските мастии), които четат (както могат) този блог ще поясня баш какво означава Емпатия (едно от необходимите условия за да бъдеш Човек от рода на ХОРата):
Empathy is the fail-safe mechanism of all behavior.
Емпатията (съпричастието) е безотказен ( fail-safe воен. електр. отнасящ се до специална система за командване на бомбардировачи/за предупреждение за повреда на електронна машина) механизъм на всяко поведение.

Съпричастие браткиш - това е човешко качество. Колко люде познаваш с такова изявено качество? Защото емпатията съществува САМО В ДЯСНАТА МОЗЪЧНА ПОЛОВИНА! :) А пък при турскосериалогледащите е активирана само лявата половина на мозъка - "Zombie Reactor" movie...

:) Свирукай си (казах ти го преди) и жертвоприношавай НемаТоду (...името Му).
цитирай
6. solinvictus - Тежка е съдбата на комунетата дори и ...
03.10.2012 15:03
Тежка е съдбата на комунетата дори и във блоговете ....вече са безинтересни.
Сега социЯлистити обещават свободно(гратис) пътуване до Март на най изявените плювкаджии ,лошшото е ,че нямат възможност да ги върнат.Но мераклии има вече няколко аборигени от Австарлия,Позитано,Пес и ...кой ? :))))
цитирай
7. tzarkarui - Пес, мастия - все тая...
04.10.2012 10:58
Комундетата са шабес-гои и си го знаят. Нещо почна да им пука напоследък, ама както казах на браткиша Дзвер - влаците са чао.
Оо, браткиш "Непобедимо Слънце", къде се изгуби из МИТРАисткия небосклон? Да не те е гепила някоя ИЗИДАианка (латино) с мургав тен из Спаниите? Да внимаваш, че могат да те направят на Jesus Christ за нула време - ще те разпънат на Тетраграматона - и хоп - наш Solinvictus стана SuperStar. :) хехе

Абе Соле, скиваш ли банкянската тиква къф шопар е станал? Тва шъ е сигурно от летенето със самолети. Та ако продължава така да трупа тиквена маса совалката не може да го закара на Марс - да резне лентичките на магистралите - шъ требе да пращат ЦеЦерон (оня с особената форма на кратуната) да ги реже. хехе

Абе не ми е интересно театрото дето го играят polyтиците - ногу аматьорско. Обаче "фаща рака" при турскосериалогледащите... Горките...
цитирай
8. solinvictus - Без пътища няма развитие. . . на Март ...
09.10.2012 22:21
Без пътища няма развитие ... на Март няма да им требе магистрали а барбекюта хаха
цитирай
9. tzarkarui - Барбекюта
10.10.2012 17:54
Абе "тфа" за барбекютата ногу нематодско ми мяза. хехе Обаче НемаТодския купон беше в предната статия - барабар със снимките - Пантуди ІІ...
цитирай
10. kostadin - Не е лошо, човекъте оправен! Не е ...
10.10.2012 23:14
Не е лошо ,човекъте оправен!
Не е редно наркотиците да имат различна цена.Когато се изравнят дрогите ще вървят повече защото са по конкурентно способни.
Смешното е ,че никотин се съдържа и в сините домати и в марулите и то в доста по - количества .От поскъпването минах на сушени листа от маруля и мога да си пуша навсякъде с лулата.
цитирай
11. tzarkarui - Вредата е от катрана
11.10.2012 09:13
Отровата не е в никотина, а в катрана в цигарите. Никотина има доста подобна химическа формула като на DNT - а какво е Dnt? не е тема на настоящия пост.
цитирай
12. tzarkarui - Какво стана с браткиша d3bep ?
27.01.2013 14:06
Абе що го няма? Потребител d3bep ?
Блога му е изтрит. Кому пречеше?
цитирай
13. monolith1 - Липсва ми d3bep
28.01.2013 15:40
Ето къде може да се открият някои от статиите на d3bep - в интернет архива:
http://web.archive.org/web/*/http://d3bep.blog.bg/

Още един негов блог:
http://d3bep.blogspot.com/?view=classic
цитирай
14. tzarkarui - Не се сдържах да копна този пост от ...
28.03.2013 14:05
Не се сдържах да копна този пост от Медиапул,заради страстаната си обич към герберите: Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка му.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 433794
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930