Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2012 13:59 - Тъжен ден (днес за мен_
Автор: tzarkarui Категория: История   
Прочетен: 8270 Коментари: 8 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да, тъжен ден. И не само за мен, но и за всички нас, които не мислим с телевизора, и пространството в черепите ни не се използва за акустичен резонатор от Btv.
Keyser Soze е арестуван (за втори път от 25 юни насам) от зидаро-мазачите с изцапани от човешка кръв престилки.

Keyser Soze is being arrested in Eindhoven Netherlands while shooting live video in a Freemasons Temple, they took his equipment. His account on youtube canceled, all new videos is down on all video sites.

Open up your ears and listen folks - this is a repression we didn"t have since WW2. All cabal is panicked and scare of the truth Keyser Soze bring to light and public.

We are with you Keyser Soze, brother, we all humans are with you!

(That cabal are not humans, nor belong to human kind.)


Това е което написах като коментар в тюбата: ILLUMINATI SECRET TECHNOLOGY - PART 1 ILLUMINATI SECRET TECHNOLOGY - PART 2

За тези, което не са чували ника Keyser Soze ще спомена само няколко от многото негови A One Eleven Production филми:
"New world order - Alice in Wonderland - the mind control story",
"Extra Terrestrial Rumors" (може да се намери на http://elbitz.net/ ако имате регистрация)
"Doppelganger TV - A New World Philosophy ( Ayn Rand ) HD"

Дни преди да му затворят профила в тюбата получих от него ЛС в което той ми благодари хостваните от мен, на мой профил негови филми, и даже шеговито се учудваше за рейтинга на филмите.
Peace and love brother, and thanks for making my old vids go viral.

Браткиш Soze, обещавам ти персонално, че твоите (и на YT Production) филми ЩЕ БЪДАТ гледани в Интернет независимо от усилията на рязаните комуноидни фунгуси да заличат твоето творчество, и информационната Светлина, която разпръскваше със A One Eleven Production, а сега с YT Production. 
С теб сме браткиш. Всички ХОРа сме с теб.
Мир и Любов браткиш.
Peace and love brother Soze


2012©Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae
       



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. d3bep - Ами те са доста тъпи парчета, ако не ...
03.07.2012 14:27
Ами те са доста тъпи парчета, ако не го арестуват, а просот се покрият и се направят че нищо не е станало, думите му ще седят като фантасмагория.. А каот го арествуват, че и два пъти, на практика все едно казват че е прав да ги обвинява и има за какво да ги обвинява...

Нали ппреди няколко години в Швейцария пък бяха арестували един професор по История, че опровергавал някакви неща около холокоста...
Кешки пък в Швейцария такъв закон, не стана ясно, неутралната държава, ама нейсе...
цитирай
2. kostas - ((( Винаги е мрачно когата се пусне завесата и загасне някой прожектор -матафора
03.07.2012 14:59
Здравей tzarkarui, не съм се запознавал с дейноста на Keyser Soze ,но разбирам че е един от тези ,които бъркат в мозъците на хазарчетата от Централна Азия ,не както искат да се представят от Мала Азия..Нещо като нашияг циганин -Ахмед , дето иска да бъде турчин .Травеститска работа... Поздрави nikstan )))

П.П. Обаждай се ,когато ходиш към Бачковският манастир...))))
цитирай
3. tzarkarui - Дзвере, браткиш, доказват на кого? ...
03.07.2012 17:26
Дзвере, браткиш, доказват на кого? На турскосериалогледащите ли, или на бокотиквовистите (които са едни и същи)? На тях доказателства не им трябват освен ако не е излъчено от Btv. Има един негов филм (забранен за разпространение из всички тракери - даже и в добрия стар Conspiracy Central) - Extra Terrestrial Rumors - бая е голям филма - 3.5 ГБ - задължителен е за гледане!
Бил използвал © материали, а той ги използва за образователни цели, и не с цел печалба - точно както закона го изисква.

По същата логика е строго задължително да се вкарат в панделата всички рязани пластелинчета - заради © нарушения. Мошето краднало всичките закони от Хамураби и ги нафраскало в Тората (петокнижието - първите 5 книги на пачаврата/т.нар.библия). За © нарушения дето мошетата са краднали от нас българите даже и не отварям дума. :) Ами такава им е природата - крадливо-фунгоидна рязаночоркова.

Ооо, nikstan, къде се загуби бе браткиш? Браткиша Дзвер щерка му се роди и цяла книга написа докато те нямаше ( :) и още не е почерпил, хехе). Ще се обадя ако минавам накъм Бачково - непременно. Ама в тези жеги...
цитирай
4. kostas - ))) Някое ПЛАСТЕЛИНЧЕ ми изцапа старият профил !!! и си направих нов - КО О ОСТ А А А - с едно предупредително S съскане
04.07.2012 10:26
* Ооо, nikstan, къде се загуби бе браткиш? *

и съм тук под нова форма..иначе методите ми са едни и същи ..ритам хапя и дращя )) ДЗвера ми изпрати книжката с автограф ,чета я бавно преди заспиване щото много я писал...)) и все ме отвява към пясъците...Вечерите в Станимъка са хладни а и от Филибето всяка събота и неделя идват към Чая..давам ти идея за прохлада и раздумки и не е скъпо)))
Тъкмо да направим рекогносцировка на нещата и защо ДЗвера крие тайните на Черноморието ???
цитирай
5. d3bep - Нема да крие ве. Ще се гмурате за миди ...
04.07.2012 15:21
Нема да крие ве. Ще се гмурате за миди а аз ще ви чакам с ракията и оцета.
цитирай
6. monolith1 - 'Extra Terrestrial Rumors' - торент намерен
18.11.2012 02:50
Намерих филма 'Extra Terrestrial Rumors' на тракер с отворен достъп в два торента:

http://bitsnoop.com/extra-terrestrial-rumors-q29465527.html
http://bitsnoop.com/extra-terrestrial-rumors-q29441057.html

Под бутона 'Download Torrent' има дадени и три огледални връзки (mirror links), откъдето също можете да изтеглите торента. Използвайте и 'Magnet Link'.

НЕ натискайте бутона 'Download Direct'.

Поздрави.
цитирай
7. monolith1 - Връзки за гледане на документалния филм
16.03.2013 19:21
Ето откъде може да се гледа 'Extra Terrestrial Rumors' директно по интернет:

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/123680/UFO_2013__Extra_Terrestrial_Rumors_HD/


Някакъв пич - Einzelganger - се представя, че е направил втора част на документалния филм, но не знам доколко е достоверна:
http://www.youtube.com/watch?v=JL_etMz5u48
http://www.youtube.com/watch?v=lhLXMIXf4jg
http://www.youtube.com/watch?v=61lDTcZd0xk
http://www.youtube.com/watch?v=8Z8XGcScjSg
цитирай
8. tzarkarui - Тц, shills made
16.03.2013 23:06
Че полЮцеските кученца не ги бива за нищо не е новост, нито е новост, че гномовете се опитват да имитират творци (доста некадърно - и мен са се опитвали да ме имитират) - за това им се плаща.

Стила на Keyser Soze се вижда и от 100км. разстояние. В тази имитация, линка на която даваш браткиш, няма нищо от Keyser Soze - нито тематично, нито като концепция, да не говорим за музикално оформление и видео ефекти. Keyser Soze никога не би пуснал такъв буламач.

Кофти ми е за него - отново изчезна (баш преди нова година) и май този път ще е за дълго. Не знам. Имахме заедно да правим един проект с тематика "Сексуалните (и не само) извращения, педофилия, педерастия, и произход" с доказателства за циганьорите/грците/юдеите - всичките до един Кришнаисти - като "основатели". Keyser Soze искаше да го започнем преди нова година, но тогава нямах ищах да пиша скрипт ( :) или май сценарий беше на български), пък и нямах събрани още достатъчни материали за филма. Сега скрипта е готов, материалите също, но Keyser Soze е в неизвестност. Това е положението.
Е, имаше едно гномче/shill, дето се опита да се представи в yt за него, но беше разконспириран за броени минути. Абе както казах - полЮцейските мастии за нищо не стават. :) Сигурно щото са с рязани пластелинчета - truncated plasticine sticks...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 433258
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930