Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2012 14:03 - Пантуди І
Автор: tzarkarui Категория: История   
Прочетен: 5037 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 04.08.2012 22:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
(Необходимо уточнение: Пиша този пост в отговор като отговор на забележката на съблогър, че отдавна не съм писал нищо.)

Пантуди
Тези дни гледах един филм, който търсех от много време, и който беше (неофициално) забранен 20тина години - Пантуди. Няма да ви го преразказвам, ако не сте го гледали - предполагам вече го има из торентите. Гледайте го, няма да съжалявате. Финалната фраза (за която предполагам е бил "забранен") беше (нещо от сорта):
- Нищо хубаво не може да се случи в тази държава (и на тази територия)!

С други думи - Бъдеще Няма! (До този извод съм стигнал не само аз - "тъпана бият" за това всички - от Раковски, през Алеко Константинов, до Владимир Свинтила.)
image

:) Още на Калотина има поставен знак: Внимание - Душевно болни хора!

image

Тези хора (до колко те са хора ще се спра малко по-надолу) са се скрили в "заешката дупка" (дължимо уточнение към бокотиквовистите - така се нарича вагината) и даже женската клиника не може да ги оправи... :)

image

Отговора на въпроса "Защо нищо хубаво не може да се случи в тази Държава и с тази популация (с гръмкия термин Народ)" го намираме в термин при историците - "Вторично затъпяване" (в България е третично затъпяването), във Философията (при Сократ), и в Астрологията. Или с други думи - Профанизация! До (заешка) Дупка!
Профанът никога не се счита за профан и тъпандур©. Напротив. В собствените си (кривогледи) очи той е "Върха на Интелекта", разбира от всичко, и Вселената няма тайни от Него. (Факта, че мисли с телевизора+Btv и турските сериали въобще не го слагам в сметката - това са вторични белези на първичната Профанизация.) Този същия Профан (и бокотиквовист by default) се счита за Центъра на Галактиката!

image

По принцип Профанът е стриктно религиозен (ристиенин), даже някои от по-изявенонаграбилите се бокотиквовисти строят и църкви, и си падат по ристиенска (х)фантастика.

image

ОК, да разчепкаме обръснатата вълна от вагината на "Мадам курва на Публичен Дом"© - йЕхова (с рязано-отрязан клитор).
Да започнем с Инволюционния - Еволюционен процес.
Душите се "раждат" на "гроздове" - момента на "раждане" на "Божественото Его", обладавайки една и съща (за всички) Божествена Същност. Тази Същност не е Плеумата (София) от писанията на теософите на Блаватска (илюминатски будизъм, профанизиран, и изопачен). В същност Плеумата е еманация на тази Божествена Същност. :) Но да не "теософствам" много, че ще прихвана някой "теософски фунгус" - ще го карам по-накратко.
Момента на "разпръскване" на "грозда" от души/същности е Идеята. От този момент започва Инволюцията надолу - или т.нар Инкарнационен процес - през различни "царства" - Минерално, Растително, Животинско, и прехода към Божественото - Човешко (който в същността си вече е Еволюция/Завръщане). Мадам (онази с отрязания клитор) йЕхова е пишман демиург (създател) на животинското "царство". :) Защо пишман ли? Ами защото и липсва нещо задължително за един демиург - творческия процес - креативността! Тя (Мадамчето) просто копира (доста некадърно при това) създаденото от истинския Демиург. Следствието на нейната (крадлива) некадърност се вижда в липсата на съвършенство (хармония) в животинското царство, съпоставено със хармоничното растително, и искрящото от съвършенство минерално царства. За хармонията/съвършенство повече инфо бихте могли да намерите в изводите, и информацията поднесена от браткиша Jason Verbelli.
https://www.youtube.com/user/TheRealVerbz2
http://www.scribd.com/TheRealVerbz

:) Ако пък случайно сте забелязали паралели (цапцарапските кражби и творчески имитации) между Мадамчето (с безклиторната обръсната вагина) и циганьорите {за това, че цигани, семити (в това число попадат освен арабелките и евреите, но също и гърчулята, които дефакто са от племенцето на Дан), и останалите кришнаити са последователи на джагалския мангалоид Кришна съм писал и преди} значи сте на прав път. Най-характерните черти за една душа, поела по пътя на Еволюция (от наследниците на ХОР - ХОРата) са изявената връзка с Божественото (творчеството е следствие от тази връзка) и Емпатията. Във животинското царство не съществуват нито Емпатия, нито Творчество. Ние ХОРата (все) още сме в животинско тяло, което е подвластно на обезкосмената Мадам, в чийто Публичен Дом това тяло обитава. Но това тяло не сме ние - само го обитаваме през деня, но не и когато спим - тогава сме в Астрала. Връзката между това (на Мадамчето) тяло с мозъка е гръбначния стълб {Spinal Cord - бокотиквовистите "мислят" изключително с него, хехе}, който завършва със специално "конструирания" от Мадамчето Таламус (Thalamus),

image

image

който Таламус "цензурира" информацията между тялото и мозъка. Така, и по тази "цензура", ние не можем да видим целия спектър на Създанието, а само миниатюрна част от него.

image

Ключа на Хор.

image



{Поста стана длиннъй (както се изразяват российските дегенерати и гръбначно-"мислещите" комуноиди - бокотиквовистите), за това ще продължа във с следващия пост.)
 
Цар Кару І ©  2012
 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 432311
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031