Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2012 14:30 - Пантуди ІІ
Автор: tzarkarui Категория: История   
Прочетен: 15602 Коментари: 23 Гласове:
6

Последна промяна: 31.08.2018 23:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
(На средностатистическия бокотиквовист, комуто този пост е безинтересен, поради факта, че няма цици, вагини, и други "атрибути" на животинския свят, нито турски сериали, на които да еакулират, препоръчвам "крясъка" на фармацефтичната индустрия - HandzOff.)

image

Мдаа, а ние да продължим с темата. И с Атлантида. Има връзка и то каква... Но да сборуваме казаното до сега.

Значи, Идея, Инволюция, Минерално царство, Растително царство, Животинско царство, и преходния елемент към Божественото - Човешкото Царство.
Всички Същности/Души преминават по този път. След Човешкото царство следва Божествен свят - чисто енергиен и неполярен (недвойнствен -  мъжки/женски). В този свят няма инкарнации/реинкарнации, които пък (и съвсем между другото) астрологически са изразени от 8ми дом, подвластен на зодиакалния знак Скорпион и Плутон.) Дом І-ви е изразител на Идеята и е прединкарнационен, в материалния свят. Там намираме знака Овен (АЗ - Висшето Его), който е под влиянието на планетата Марс (всички сме минали от там). Инкарнационно/реинкарнационния процес е при домове от втори (Телец, под влиянието на Венера и числото 5) до осми (Скорпион). Ето и как изглежда енергийно "интифата":
Домове от 2 до 8 - въртележката на хамстера

image

image

Домове 2 и 8 (Телец и Скорпион) са Севера и Юга, северния и южен полюси на кръста, на който (ужким де) били разпънали Йошуа, когото гърчулята (по фанариотски навик) наричат Христос, а за това, че Крестос е мангалоида Кришна вече съм писал и преди. Това е и слизането надолу - Инволюция. И сега настава интересното за браткиша съблогър Дзвер.
На Изток на този отвес (Телец/Скорпион) се намира "венецът" на животинския свят, и неин апогей - знака Лъв. Лъвът обитава дом 5, който е изразител на Любовта (ама не тази лиубофф, за която си мислят гръбначностълбово мислещите из чалга дискотеките - онази лиубофф/секс се намира в 8ми дом и Скорпион, който управлява, и половите органи, и нагона, барабар с кожно-венерическите заболявания, към които проказата на Осареф/Мойсей също се числи), под влияние на Слънцето (онова - невидимото Слънце и числото 13), и втори управител Юпитер. Любовта, която Лъвът обладава, се активизира чрез Слънцето в Сърцето, което вече енергийно активизирано ни води по пътя на Еволюцията към човешкия знак Водолей (на запад). Водолея се управлява от Уран (Сатурн, господаря на времето, е негова еманация), който е андрогин (нито мъжки, нито женски, но цялостен), и чиято ниска степен е най-близката до Сълнцето планета - хермафродита, господар на Въздуха - Хермес/Меркури. Уран управлява и вълновото (неполярно) електричество, и Тесла е негов Пророк. Тази енергия на Уран (мисля, че термина електричество не е точен) е вълнова и необхватна в граници, и тя активизира Сърцето по този начин:

image  image

(Лакховски беше убит от чифутоиди на "безлюдна ню-йоркска улица" посред бял ден точно поради факта, че активизираше сърцата на хората с вълновият си излъчвател.)

Но, за да стане животното човек е необходимо Водолея да победи Лъва (противоположности са - в опозиция 180°), РАзУМа над материята, Човешкото над Животинското. Това браткиш Дзвер е и смисъла на Свинкса, който (между другото казано) е построен преди потъването на Атлантида, и с тази символика  - във всеки случай преди 10500 ВС - във времената на Лъва - тогава, когато душите от онзи "грозд" са преминали от човешко към Божествено битие. Онези души, чийто останки археолозите постоянно намират, но цензурата на Археологическата мафия (под управлението на чифутоидната Мадам) не публикува,

image

image

освен че са построили пирамидите+свинкса, но са и приключили с "Въртележката на Хамстера", преминавайки след победата си над рязаноклиторната Мадам към Божествения Свят. И сега (в епохата на Водолей) е наш ред да повторим стъпките им. И въпреки че Мадамчето е положила доста усилия да ни попречи, населявайки животински души (кришноитско-семитско-джагалски) в Човешкото общество (животински инкарнации в човешки тела), ние ще го направим. Защото това е нашия път на кръстопътя (разпънати на астрологическия кръст: от Телец към Скорпион, през Лъв до Водолей), на който все-още стоим. И несъмнено ще поемем по пътя Нагоре - там, където принадлежим.

:) И да завърша в типичен мой шеговит стил. В пачаврата (с гръмко име библия) Йошуа/Исус бил казал (перефразирам):
- Не поемайте широкия път - той води до погибел. (:) боко тиквата цели магистрали построи - широки и многолентови - метър по метър ги открива ежеседмично)
Тесният път е за избраните (:) това "тясно" как да го разбирам и аз не знам - бокотиквовистите и гръбначностълбомислещите му казват заден мост, а анадолците+грчулята - анален секс), и тяхно е Божието Царство.

image

Ако разсъждавам с телевизора (и Btv) значи - никакви магистрали - само малки третостепенни пътища. Там е истината. И в знака "Стеснение на Пътя"...:)

image

:) Ааа, на такъв път се мятам на НемаТодския мотор

image

и се отправям към НемаТодистката църква на богуслужение и литургия НемаТоду (...Името Му).

image

Там сестрите НемаТодистки сервират божествените елексири по този начин:

image

По някое НемаТодистко време на литургията изпадаме в екстаз

image

и забиваме банана в пъпеша,

image

а някои играят Шах,

image

докато църковния бенд дъни яко...

image

; докато завършим НемаТодската литургия минава бая време... :)

image

2012© Цар Кару І - ecce Inquisitor Curiae




Гласувай:
9



1. podvodni - Много поучителна и напоителна В...
10.07.2012 15:03
Много поучителна и напоителна Вино-водолейска проповед. Който има очи - да гледа, който има уста - да поема на големи глътки от големи халби божественото знание!
Амин или ра - амон беше.
цитирай
2. d3bep - Хахаха :) оздрави, развесели ...
10.07.2012 15:55
Хахаха :)

оздрави, развесели ме доста. Изумителн ое откъде г инамираш тея снимки, аз цял ден да търся нама да попадна на чак толкова подходящи илюстрации :)
цитирай
3. tzarkarui - Проповед ли?
10.07.2012 23:25
Каква проповед? Това си беше чисто Откровение - НемаТодистко Откровение - Апокалипсис. Такива Откровения се получават при НемаТодистката Меса или литургия, че ... Браткиша Дзвер си е Архиепископ Поморийски на НемаТодистката църква на Изток - пратил съм го да посреща Слънцето (Лъв) всеки ден и да възпира кришнаитите, марулоядците, въздържателите, и останалата извратена ристиенска паплач далеч от нашите осветени от НемаТод (Да се свети името му, да бъде...Амон) обиталища. Този, който ревниво спазва 10тте (а те са много повече, ама хайде холан) свещени НемаТодски заповеди е Свят и Благословен - Слава и Вяра (кирие, елейсон, глория, кредо).
цитирай
4. monolith1 - Трета част от поредицата? :)
12.07.2012 19:02
Иискаме ооще! Иискаме ооще! :)


"Лъвът обитава дом 5, който е изразител на Любовта, под влияние на Слънцето (онова - невидимото Слънце и числото 13), и втори управител Юпитер."

Как така Слънцето е свързано с числото 13? Не е ли свързано с числото 1 (като център на Слънчевата система)?

"Уран управлява и вълновото (неполярно) електричество, и Тесла е негов Пророк. Тази енергия на Уран (мисля, че термина електричество не е точен) е вълнова и необхватна в граници"

Това според мен не е "електричество", а става въпрос за етерното/торсионното поле, при взаимодействието с което някои учени успяват да черпят енергия, сякаш от "вакума" (Free Energy - The Race To Zero Point (1997)).

Картинките на сърцето са си жив етерно-торсионен тороид. :)

Вярно ли е, че като се активизира, сърдечната чакра започва да свети в розово?
цитирай
5. tzarkarui - Слънце
12.07.2012 23:08
Браткиш monolith1, тези 2 поста ги написах защото постоянно ме тормозеше с въпроси "Защо не пиша?". :) Ми щото не ходя често на литургия. А обикновено след месата (която браткиша Архиепископ Дзвер написа вдъхновено) на литургията и идват НемаТодски Откровения, Апокалипсиси, вДУХновения, и други произведения на изкуството, следствие на Махмурлука. :)

Невидимото Слънце е с числото 13. Йошуа се явява Невидимото Слънце (12 апостоли/зодиакални знака + 1 Исус = 13), Орфей също недвусмислено ни казва на коя посока трябва да поемем след като преминем през видимото Слънце след като окончателно напуснем тялото/дреха (максимално отдалечено във времето е 40 дни, но често при ХОРата е много по-рано). Ако си практикувал Слънцегледане би трябвало да си наясно какво означава "Черното Слънце", да си го виждал, и да знаеш, че зад него е Невидимото Слънце.

Термина "торсионно поле" въобще не ми харесва в смисъла в който го употребяваш - намеква ми за трансформатор. А Сърцето не е баш трансформатор - то обладава енергията (прана, оргон), а тази енергия/прана има много аспекти (МЕМЕто - произнася се мийм - е един от тях - и при него е Творчеството -- това само като пример). Относно праната (която д-р Райх нарича оргон, но набляга на сексуалния аспект - по всяка вероятност под влиянието на Фройд, с когото са били отявлени врагове) - д-р Райх твърди (и аз съм абсолютно обосновано съгласен с него), че е с вибрационна честота под 1 Hz. Dan Winter дава данни, които са грешни след втория знак след запетайката. Ще се върна отново на числото 13. То е 7.8 херца - Шумановия резонанс (13Х60:100). Winter спекулира, че сърцето вибрира по Phi, но това не е точно така. Phi и Pi имат отношение към геометрията в пространството (3D)

Не в розово, а виолетово индиго - като при Аурора/Северното сияние. И не може да бъде по друг начин - след индиговия цвят следва UV и X rays, а последните са строго УРАНови и радиоактивни - от "другата страна на барикадата" са червения цвят и радиовълните.
:)
цитирай
6. tzarkarui - According to Joseph Campbell :'As ...
13.07.2012 00:14
According to Joseph Campbell :'As much grace flows through the gateway of the Sun as the extinctive potential of lightning.'

In Regards to Wepawet (apuat), the incineration and extrication of the heart was opening the way to/for the continuance of the fifth sun.
23 degrees 27 minutes (the galactic ecliptic? the black sun?)
цитирай
7. get - - Нищо против различните подходи и интепретации ... най-вече ... !
14.07.2012 15:03
... относно Krishna !

- Междувпрочем на база прочетено и приетото от мен Krishna - си е дословното българско Кръшен(тоест извиващият се).
- Освен че, се "извива-кърши" ... той има свойства отговарящи на Хермес-Кармесио-Кернунос ... достигнало при латините в Меркурий ? - При последното, ако вземем възприетото лингвистично деление при произнасяне-писане(кентум-сатем) ... можем да приемем, че е както Меркурий ... така и, МарсКорий.
- Това е богът-трикстер ... който, когато още е в пелени "открадва" кравите на Аполон ... и върши още ред пакости.
- Но откъде иде епитета му Карн/Карнеос/Кернунос/ПерПер ... древните го възприемат, че според своеобразни негови качества той има достъп както в света на "мъртвите", така и "божественият" свят, като основно обитава нашият ?!

- Като опит за обобщение ... наспроти строго подреденият Козмос, с неговата триединна архитектоника : подзеемен-земен-божествена ... трикстера Карн/Карнеос/Кернунос/ПерПер/Кармесиос и др. ... пронизва Трите свята, като на любимците си (героят) дава един безценен Дар ... Спомена за Предишните си "прераждания" !!?? - Стига да са били Без-Упречни !
- По тази причина тирсците-таурци-тирсени-траки ... най-вече аристократите им, са се кълняли в негово име и са извеждали произхода(аристократизма си) от Него.

- ПС ! - Кришна не е материален а е енергия(та), която пронизва материалното, тоест тялото на Богинята майка !! - а какво са писали индийската гурута в техните Пурани и Упанишади, това е друга работа ... така мисля ?!

- Респект от - масагета/Гаута/Джата - Гет "Мизийски" :)) - вярвам ще приемеш правото ми на различно, от твоето ... становище ?!
цитирай
8. tzarkarui - Оо, Гете, welcome back
14.07.2012 23:42
Лошо няма това дето го пишеш, обаче да правиш паралел Кришна-Меркури просто противоречи на основната аритметика. Щото знаем кога е живял и ритнал бакърчето мингиянина Кришна - 3102 ВС - което ще рече епохата на Телец. Е, да, ама Телец се управлява от Венера (а пък браткиша Дзвер ще те открехне защо аджеба баш в епохата на Телец става Троянската война и троянските дегенерати дето по-късно основават Рим се пишат за наследници на Венера), а Близнаци се управлява от Меркури - ама това става 2К+ години по-рано - мингиянина Кришна още не е бил проектиран. А Кришната си е бил доста материален - свирукал си на флетата (тип Пиколо - пиколото е измислена от Моцарт специално за операта Вълшебната Флейта), чукал крави, краварки - де що падне, но най си падал по лиубоффника си - дето го направил кочияш - абе садо-мазото му е негов ©.

Въобще не отваряй и приказка за Кришна щото на времето в Калдатата се водиха войни на темата (моята роля скромно я премълчавам) и съм подкован като кавалерийски жребец (що информация прочетох навремето - слаба ти е фантазията).
Да го кажем накратко - с джагала Кришна (за флейтичката му не знам дали е била рязана) започва Кали Юга (която пък свършва през 2012) - 5 епохи.

Махалото (на Сатурн) е по тропическите знаци - от дясно наляво Козирог до Лъв (възход, изкачване, прогрес), и от ляво надясно - от Рак до Водолей (падение, затъпяване, невежество). Небесния кръст на унищожение на старото (и раждане на новото) са Телец, Скорпион, Лъв, и Водолей. Това е кръста на Унищожението.
Кръста на Спасението е Стрелец, Дева, Близнаци, и Шарани (такова де - Риби).

И понеже с Водолей приключва движението на Махалото, то то ще се завърти в обратна посока - и на всички тези души, които сега са от животинското царство (и им е дошло времето) ще се инкарнират в човешки тела. Но лично аз имам съмнения дали би било възможно да се инкарнират от растителното царство тикви като хора (парадокса, който се случва сега със зеленчуците от Банкя).
хехе
:)

цитирай
9. ladybugs - . . . чрез Слънцето в Сърцето, което ...
16.07.2012 00:30
...чрез Слънцето в Сърцето, което вече енергийно активизирано ни води по пътя на Еволюцията към човешкия знак Водолей (на запад). Водолея се управлява от Уран (Сатурн, господаря на времето, е негова еманация), който е андрогин (нито мъжки, нито женски, но цялостен), и чиято ниска степен е най-близката до Сълнцето планета - хермафродита, господар на Въздуха - Хермес/Меркури.

Ian - Ианус -Ян ...Y
http://img705.imageshack.us/img705/4973/yalchemy.jpg
цитирай
10. tzarkarui - Янус
16.07.2012 08:46
:) ladybugs, ако направиш и аналогия с римския двулик Янус (чийто порти на храма му се затваряли само по време на Мир) би открил/а началото и края на Зодиака, гените, материята. А пък с това "откритие" би стигнал/а до Този, който е поставил началото на Човешкия Дух в животинско тяло - Него, без когото не могат да съществуват т.нар. Олимпийски богове - ВУЛКАН!
Хубава графика - вярна.

Гете, пропуснах да кажа баш кога е била Троянската война - на границата м/у Телец и Овен.
цитирай
11. ladybugs - Римляните са носители на "...
16.07.2012 21:55
Римляните са носители на "многолики" гени и различна материя защото са конгломерат от различни популации на различно ниво и степен на Познанието.
Янус не е римски ,те самите римци казват ,че е "индоевропейски" което значи ,че не е част от т.н. олимпийски Богове.
Този който е началото на всичко е именно ЯН .
Има монети на които е изобразен като жена и мъж или ХермАфродита и е поставен в ЯЙЦЕ символът на двойнствеността или дву - същността на Битието.
Ще ти я покажа...
цитирай
12. get - - Всичко е с вероятностен характер ?!
18.07.2012 21:38
tzarkarui написа:
:) ladybugs, ако направиш и аналогия с римския двулик Янус (чийто порти на храма му се затваряли само по време на Мир) би открил/а началото и края на Зодиака, гените, материята. А пък с това "откритие" би стигнал/а до Този, който е поставил началото на Човешкия Дух в животинско тяло - Него, без когото не могат да съществуват т.нар. Олимпийски богове - ВУЛКАН!
Хубава графика - вярна.

Гете, пропуснах да кажа баш кога е била Троянската война - на границата м/у Телец и Овен.

- Ползвам поста на Лейди ... за да посоча поне двусмислието ... или по-скоро ограничеността на всяка една наша интепретация ? - Защото Вулкан ... е носил имена, като Суетлан(за което кават, че идвало от Светлина ... без поясняват на какъв език !) а в средиземноморието казват, че го наричали и ... Велханос или ВелКанос ?! ... още по-странно е за мен е наличие на Лично Име(?) Каравелов в Б-я и идентичното ... но вече в сев. Индия на крал Каравела, основател на династия в Орися.
- За мен това Каравела пряко кореспондира с Хермес/Герман/Карнеус/ ... ПерПер и ранно средновековното св.Георги !!? ... и най-вече с това изображение от картината на Паоло Учело - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ed/Paolo_Uccello_047b.jpg

- Респект от - масагета/Гаута/Джата - Гет "Мизийски" :)) - вярвам ще признаеш правото ми на различно, от твоето ... становище ?!

П.П. Пък какво са написали опортюнистите, индийски "гурута" през ранното средновековие, относно Ченньо/Карн/Кръшният - Това си остава за тяхна сметка ?!
цитирай
13. tzarkarui - Римляните са носители на "...
22.07.2012 22:01
Римляните са носители на "многолики" гени и различна материя защото са конгломерат от различни популации на различно ниво и степен на Познанието.

Добре казано. Римляните са по-конкретно смесица м/у латините на цар Латин и единия от дегенератите, които отворили вратите на Троя (няма никакъв троянски кон) по късни нощи пред паплачта, която в по-голямата си част е била гърчуляшка - Еней (другия е бил Антенор). Този факт е стриктно и недвусмислено поднесен от Тит Ливий. Да, Ян е андрогин - човешки андрогин, но пък без Духа на Вулкан този андрогин би останал под "Сянката на Сатурн".

Гете, тази светлина за която говориш е женска - София, която е еманация на Вулкан. А Софиите са 2 - Небесната и нейната "дъщеря" "долната" София (която пък при гърчулята е Хера) - тази същата материалната София, на което име е кръстен град Средец/Сердика. :)
цитирай
14. get - - Хм, :)) - ей поради тези факти и тяхната интерпретация дЗвер от време на време, ме ...
24.07.2012 20:01
... обявява за еретик или най-малкото поРтестант !! :))
tzarkarui написа:
Римляните са носители на "многолики" гени и различна материя защото са конгломерат от различни популации на различно ниво и степен на Познанието.

... Римляните са по-конкретно смесица м/у латините на цар Латин и единия от дегенератите, които отворили вратите на Троя (няма никакъв троянски кон) по късни нощи пред паплачта, която в по-голямата си част е била гърчуляшка - Еней (другия е бил Антенор). Този факт е стриктно и недвусмислено поднесен от Тит Ливий. Да, Ян е андрогин - но пък без Духа на Вулкан този андрогин би останал под "Сянката на Сатурн".

Гете, тази светлина за която говориш е женска - София, която е еманация на Вулкан. А Софиите са 2 - Небесната и нейната "дъщеря" "долната" София (която пък при гърчулята е Хера) - тази същата материалната София, на което име е кръстен град Средец/Сердика. :)


- Относно качествата на София ... без мъжкото оплождащо и организиращо начало ... същата няма как да "светне" ?? - Казано по друг начин Духът-Демиург(относно когото, ние нямаме сетива), който е й енергията-сила(та), може и става осезаем за нас ... в материалното, тоест женското Майя.
- Ян е философският и божествен принцип(проявно начало), което Хегел формулира, като "Единство и борба на противоположности". Бих го нарекъл и "Раждането на варианта" ... още и Принцип на свободната воля относно нас човеците ?!
- Изхождайки от митологията това са рогите на Райският бик ... спомни си митът за Минотавъра ... който гръцките плагиати са профанизирали и предали неточно. Последният подвиг за Героя е да "мине" през/между Рогите !! ... тогава той е готов от човек да се превърне в полубог и да може да се венчае с Богинята (в мита, с Име Ари-адна, което според мен отговаря на, Светлата(Тя)Една).
- Подобни неща можем да срещнем и в Енеидата ... сюжета за Дидона, още с име ИзБел още и Елиса или Елица !! - Тоест жрицата на бог Бел/Бял/Бал/Ваал и т.н.

от Гет тауро-скитски
цитирай
15. tzarkarui - Теология - ТеоСофия
24.07.2012 23:42
Относно качествата на София ... без мъжкото оплождащо и организиращо начало

Хехе, Гете, почваме да сърфираме в много познати (за мен) води - навигацията я водим със затворени очи. :)

Така - да започваме.
Тази София за която ти говориш е долната (строго материална) София. Град (или май е вече село - предвид цървулите дето живеят напоследък там - барабар със банкянските тикви) София е наречен на нея. Демиурга (за когото ти говориш) е нищо повече от Сатурн (господаря на времето) - при рязаните пластелинчета е "непроизносимото четирибуквено име" jHvh - типично за него (но не и за Титаните, които той управлява) е пълната липса на Творческо начало. Той просто копира - доста некадърно при това. Въобще копирането, кражбите, и алъш-вериша са рязаночорков © и ®. Ааа, да - София=Мая. А Мадам (чифутската) рязаноклиторната - на юдейския публичен дом е Атина Палада - тази същата дето (уж де) била дала намсиколко заповеди на болния от проказа Осареф (дето после се прекръстил на Мойсей) на планината Хореб, пък после се оказало, че ги била гепила (по типична рязаночоркова технология) от Хамураби. Ама хайде - няма да им предираме толкова на джагалите.
Баал е Юпитер/Зевс - въобще до тук си е материя с остатъчна (открадната) енергия/прана.

Обаче - Ако се "изнесем" малко по-нагоре от Мая/Сатурн ще видим съвсем друга картинка. Там ще намерим Небесната София (която е и Мъдростта), Вулкан, и... абе да не ги изброявам - те са Принципите на Бог. Та, Божия Дух е даден от Вулкан - през София, и ни е предаден от Прометей/Хор/Ману - избери си име, което ти харесва. Това е и Огъня, който се "изсипва" на петдесятница върху християните (което пък доказва, че те не са били ХОРа преди това).

Не знам дали те интересува, но но гените и сърцето (човешките) реагират на едни много интересни "пресечни точки" м/у ляво/дясно - 7.8 Hz, 15.6 Hz, 23.4 Hz и т.н. и тези "точки" се явяват спиралата на движение на Човешкия/Божи Дух/Огън, които се явяват изключително при Човек. Дълга тема...
:)
цитирай
16. ladybugs - Духът не е Деимург. Духът се проя...
28.07.2012 03:27
Духът не е Деимург.Духът се проявава чрез пътувнето на Душата и винаги се завръща при него. Когато отново са едно се казва,че Божественото проявление си го Познал.Това се случва на малко ХОРа,и тези които са Го усетли без да се дрогират са в Хармония.
цитирай
17. tzarkarui - Душа
28.07.2012 09:55
ladybugs написа:
Духът не е Деимург.Духът се проявава чрез пътувнето на Душата и винаги се завръща при него. Когато отново са едно се казва,че Божественото проявление си го Познал.Това се случва на малко ХОРа,и тези които са Го усетли без да се дрогират са в Хармония.

До някъде съм съгласен, но с уточнения. Говорителя на Илюминираните от Теософското дружество - мадам "девственицата" Блаватска (защо Кришнамурти се махна от там е тема на отделен пост, който със сигурност няма да напиша) е напълно съгласна с това, което си написала Lady, но пък тази госпожа (която си и умира госпожица) е напълно опровергана от Thomas Burgoyne (от друг клон на Илюминираните зидаро-мазачи). Въобще където и да вида някой, който се прави на Учител, даскал, Гуру, или ""Прав хуй пада" - основателя на ISKCON (http://karutzar.blogspot.com/2010/02/from-google-part-iv.html) - моментално ги слагам на рязаната чорка на Сет. Спасението, което тези "Даскали" проповядват идва не от Изток, но от Запад (просвещение, интелект) - предвид разположението на Свинкса. Има някои нещица с които съм съгласен с Burgoyne. Ще си позволя да ги цитирам:
There are intellectual animals among mankind, human only in form, while on the other hand, there are many dementes human beings whose souls are akin to the angels.

Intellect is offspring of innumerable and constantly changing causes or combinations of force never repeated under exactly the same conditions, consequently, no two people
are exactly alike. The seat or mainspring of reason, intellect, understanding, and mind, is consciousness; and whether it will be good or evil, will depend upon the respective
activities of the animal and divine souls. The higher the soul evolves, the more spiritual the understanding becomes, until perfect rapport with the divine spirit is attained.

продължава
цитирай
18. tzarkarui - Душа 2
28.07.2012 10:24
The secondary causes of human suffering are man's ignorance, and the re-actions of his animal nature. The state of suffering depends upon race, but the effect of that suffering are in exact fulfillment of Mother Nature's requirements.
According to Hermetic laws, death is not what is known as physical dissolution, but is a failure on the part of the human being to polarize the atoms which constitute his soul so he may realize immortality. It is, therefore, a falling from the human plane to the animal plane, where conscious existence may be prolonged indefinitely by means of dark magical arts.

Накратко - какво още казва въпросния "Гуру" (и в това аз съм напълно съгласен с него) е, че преминавайки през минералното, растителното, и животинското царство, човешката душа е попаднала в "капан", от който капан може да се измъкне само и единствено с помощта на Божествения Дух (Дар от Вулкан/Хесус), и че този Дух се нарича Интелект.
The ignorant, therefore, become the medium of the wise. The sum total of a nation's wisdom or ignorance may always be found by examining its laws, constitution and religion. We find the same law in force in politics.

Видимия за нашите сетива Космос Е Продукт на Илюзия създадена от СемиДемиурга. И като такава Илюзия няма логически връзки с Душите обладани от Божествения Дух (ХОРата). А че не всички двукраки са ХОРа (пример - Боко Банкянската Тиква) бих цитирал още веднъж Burgoyne:
There are intellectual animals among mankind, human only in form.


Целта на нашето Човешко съществуване (което е междинно като етап) се състои в ("херметичните") сентенциите:
"Мъжкото Разширява Женското", Божия Дух се носи над Водата.
Lady, провери смисъла на Хаим и Боаз (не са чифутски - БълГарски са) - прохода ХаимБоаз.

Истината е "радиоактивна" - Уран+Плутон (астрологически говоря) - всичко друго "под тях" (вкл. Терра) са hubове на Мая. И те започват от Нептун (съвсем не случайно броя инкарнации се определят от него). :)
цитирай
19. get - - Простете мен ... дилетанта, който се "препъва" в тези писания ?!
04.08.2012 19:25
ladybugs написа:
Духът не е Деимург.Духът се проявава чрез пътувнето на Душата и винаги се завръща при него. Когато отново са едно се казва,че Божественото проявление си го Познал.Това се случва на малко ХОРа,и тези които са Го усетли без да се дрогират са в Хармония.

1.
„И Дух Светий слезе върху Него в телесен вид, като гълъб, и чу се глас от небето, който казваше: Ти си Моят Син възлюбен; в Тебе е моето благоволение”. „Аз (Св. Йоан Кръстител) ви кръстих с вода, а, а той ще ви кръсти с Дух Светий”. (Марк 1:8)
2.
"Затова казвам ви: всеки грях и хула ще се прости на човеците; но хулата против Духа няма да се прости на човеците; и ако някой каже дума против Сина Човечески, ще му се прости; но ако някой каже против Духа Светаго, няма да му се прости ни на този, ни на онзи свят”. (Мат. 12:31-32)

- Та ще попитам аз наивника - Що е това, Дух Светий ... Божий, от цетера ?

ВТОРО:
„И всички се изпълниха с Дух Светий, и наченаха да говорят на други езици, според както Духът им даваше да изговарят”. (Деян. 2:4) - Това става при "слизането" му, над апостолите при т.нар. Петдесетница ?!
ТРЕТО:
-Прощавай Царю, но съм длъжен да използвам (аргументи-християнски)относно тезата си за Кр(ы)шна, Карнобог, Ер(ът), който гръцката "митология" предава неточно, като Хермес(нашенско Кар(кор)-месиос, аналог на КараВели(ти), К/ч/арнеус(тоест това е, "Каращият(ни)Нас" ... и наказващ също, както е в старобългарската форма, представяна за "руски език" Карат-Наказвам/щ) ... Но, това е и Прото Европейският гВаруна (неправилно персонифициран, тоест преписани му божествени качества) ... което е по-скоро, качество-епитет "Говорещият ни"(символизиран от Вода/въздух) от там и "говоря" ... но и топонима, Варна/ ... също й (в)Одесос .
- Той също така, кореспондира с ДОГРЪЦКИЯТ и запазен при етруските Сеутлан/Светлан/(от там пък можем да изведем смисъла на Севт ... което се явява собствено име или титла на поне трима тракийски владетели ... или по-скоро епитет "Светлост" ?) ... преминал в късно-римският Вулкан ... познат в източно средиземноморие, като ВелКанос ... което е лесно преводимо дори и на съвременен български Вели/Говори+Канос/подКаня (ни) ! - Това всичкото е различни интерпретации на едно и също Нещо ... възприето в християнството, като Дух Божий.
- На езика на физиката ... това е Силата ... Напрегнатоста на Полето(енергийно) !!
цитирай
20. tzarkarui - ttbraun.blogspot.com
09.09.2012 11:03
Нещо, което като че ли съм го писал аз:

I left my home at birth and came to earth.

I left comfort behind to expand my mind.

My memory was concealed to make it real.

This world is strange and man is deranged.

Duality, mortality, brutality, abnormality, unreality.

Then I awoke while still living the joke.

“Pain, suffering, death, experiences–the best.”

I chose to come here, to be a puppet and learn from fear.

No one snagged me; tagged me; dragged me or gagged me.

I wasn’t tricked; I wasn’t duped: I wasn’t fooled; I came for school.

Earth-life by design expands the IMMORTAL mind.

And when it ends we ascend return home wiser to family and friends.

Thomas Braun
цитирай
21. monolith1 - Истината за Джиду Кришнамурти
21.10.2012 18:53
tzarkarui написа:

Говорителя на Илюминираните от Теософското дружество - мадам "девственицата" Блаватска (защо Кришнамурти се махна от там е тема на отделен пост, който със сигурност няма да напиша) е напълно съгласна с това, което си написала Lady, но пък тази госпожа (която си и умира госпожица) е напълно опровергана от Thomas Burgoyne (от друг клон на Илюминираните зидаро-мазачи).


Джиду Кришнамурти се е махнал от Теософското дружество, защото е разбрал как са го използвали за техните цели. Още от малък той е бил нарочно избран и приобщен към теософите, с идеята той да стане лицето на организацията и да бъде обявен за нещо като "Новия Исус", да е месията, който да изведе човечеството към "теософското спасение". Кришнамурти е видял, че теософите не са нищо повече от луциферианци, служещи на своите земни и извънземни господари, и отвратен от това се разделя окончателно с тях.

Общо взето това е накратко.
цитирай
22. monolith1 - Сърцето и еволюцията
20.03.2013 12:53
monolith1 написа:
Картинките на сърцето са си жив етерно-торсионен тороид. :)


tzarkarui написа:
Терминът "торсионно поле" въобще не ми харесва в смисъла в който го употребяваш - намеква ми за трансформатор. А Сърцето не е баш трансформатор - то обладава енергията (прана, оргон), а тази енергия/прана има много аспекти (МЕМЕто - произнася се мийм - е един от тях - и при него е Творчеството -- това само като пример). Относно праната (която д-р Райх нарича оргон, но набляга на сексуалния аспект - по всяка вероятност под влиянието на Фройд, с когото са били отявлени врагове) - д-р Райх твърди (и аз съм абсолютно обосновано съгласен с него), че е с вибрационна честота под 1 Hz. Dan Winter дава данни, които са грешни след втория знак след запетайката. Ще се върна отново на числото 13. То е 7.8 херца - Шумановия резонанс (13Х60:100). Winter спекулира, че сърцето вибрира по Phi, но това не е точно така. Phi и Pi имат отношение към геометрията в пространството (3D)


Сърцето е проводник на жизнената енергия "Любов" и свързва тялото с Източника. Вътрешната хармония се проявява и постига чрез него, когато се изчистим от потискащите мисли и чувства, и осъзнаем, че ние самите сме "Слънца". Ето една много добра тема, в която е обяснено това:
http://obe-bg.com/index.php/topic,1808.0.html
цитирай
23. tzarkarui - Любовта
20.03.2013 14:45
Браткиш, Любовта е Единство, а единството се изразява чрез Емпатия. Човек е remote viewer (дистанционно наблюдаващ) на Бог, който пък няма име, но (условно) наричаме неговата енергия Кх. Та, Любов=Кх. И тази енергия Кх има много имена - прана, чи, оргон. Прочети Вилхем Райх и ще ти светне какво баш означава оргона (негов термин). Човечеството е болно от заразната болест "Емоционалната чума" (датираща от 3114ВС) - отново термин на Райх.
Любовта и секса са 2 различни неща (това жените не могат да проумеят и ги бъркат - защото женската физиология е базирана на вземане/приемане, а не на Даване) - секса е потребност, а Любовта се изразява в Даване.

Браткиш Монолит, позволи ми да ти дам един непоискан от теб, но много приятелски съвет. Не се разхождай много-много из българските форуми - там нищо съществено няма да научиш. Но научи ингилизки (до колкото ти е възможно) и сърфирай из ингилизките форуми - слаба ти е фантазията какви неща можеш да намериш там. Защото ингилизкия е международен език (е*ати и гаврата - един от най-бедните човешки езици, а международен), но в тези форуми пишат ХОРа от цял свят, мнозинството от които не са ограничени информационно от комуноидно минало - на тях, или на техните родители. В тези форуми ще срещнеш и много българи, които пък избягват да пишат в български форуми (защо ли пък?). :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: tzarkarui
Категория: История
Прочетен: 432320
Постинги: 23
Коментари: 674
Гласове: 1836
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031